- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Ох един ужасен комплекс ме тормози
Първо на първо не всички филмови звезди са хубави.
Може просто да си нефотогеничен. Намери от кой ъгъл изгеждаш добре и се старай (поне когато се снимаш сам) да се снимаш все така.
О.О
И сега кво комплекса ли ти е проблема или тва,че снимки нямаш о.О
За импулс ли ти трябват?
Бе те хората могат да ти кажат, че си и умен, ама истина ли е?
Пък ако ти трябват за импулс, слягай каквито имаш, то там и на патладжан да приличаш, пак ще ти напишат "FoOL ReSpEcT[!]"
ахаха щом се имаш за хубав, начи май си чалга, а щом си чалга, трее имаш хиляди снимки дори тва да не ти харесва или да не харесваш снимките, така че щом се котираш между другите неориентирани начи снимай се и тва еПървоначално написано от nasko_kaulitz
http://mrcartermusic.com/ Най-новата музика!!!
Токио Хотел не са чалга!Първоначално написано от dudumaster
Те са моята любима група!
![]()
![]()
![]()
и моятаПървоначално написано от Hit 2 fit.
сега много се натъжих като слушах gegen meinen willen
![]()
Ако ти кажа да се самонараниш...
да скочиш от мост или от много висока сграда или просто да почакаш някой влак на релсите...
...ще ме послушаш ли?
Надявам се.
If for honesty you want apologies
-I dont sympathize
If for kindness you substitute blindness...
Please open your eyes!
pu deeba tva samo4uvstvie
И култура не ми липсва да подпаля , трябва ми запалка !
Филмовата звезда, преди да прочетеш поста ми излез от филма.
Готов ли си?
Почваме!
Думи като фотогеничен и нефотогеничен не съществуват в българския речник. Няма нещо като фото и нефотогеничност, има просто измислени думи. Ако някой не се хареса на снимка, а на живо излиза супер, това не значи, че е нефотогеничен, това значи, че е суеверен. Ако 1000 човека не те харесат на снимка, а същите 1000 те харесват на живо, пак не те прави нефотогеничен, просто прави хората балъци.
Функцията на фотоапаратите е да заснемат и запечатват определено пространство в опреденел момент. Всичко, което се вижда в сниманото пространството се вижда и на снимка. Няма промяна, няма изкривяване, няма прибавяне на грозота и на пъпки. Това, което е заснел апаратът е това, което си бил в същия момент. Ако се снимаш от ляво и се харесваш, а от дясно не, така е и на живо, просто малко хора се вглеждат толкова детайлно, както може да се вгледат в една снимка. Порпинцип окото визуализира всяко едно нещо, но запечатано за момент във времето се изменя, тъй като окото визуализира лицето в едно положение, а на живо може да го визуализира по 5000-6000 начина, ако мръдне с 1 или 2 милиметра.![]()
Ако си грозен на снимките, грозен си и на живо. Някой просто се опитва да ти дигне самочувствието. Нямаш комплекси, това е истина.![]()
Токио Хотел са най-добрите пънкари в света!
Всички, който ги мразят да ходят да слушат найтуиш!
Аре си одиме! НА СЕЛО!
ох ами аз и найтуиш слушам ама сега след като изгониха Таря са пълна боза с АнетПървоначално написано от KadifWerewolf
![]()
nasko Вземи качи някоя снимка и ние ще ти кажем дали си фотогеничен или не =]
И сега голям проблем като нямаш снимки...Я верно качи някоя да ти кажем дали си фотогеничен или не...
Rest In Peace....We Will Never Forget You
Za purvi put sum tolkova suglasna s mnenieto na SWASTICA.![]()
И култура не ми липсва да подпаля , трябва ми запалка !
Изгежда не си фотогеничен и какво от това?!
Глупаво е да позволяваш на подобна дреболия да се превръща в комплекс...
Примиривяш се с факта и си свиркаш!![]()
Who doesn't long for someone to hold
Who knows how to love you without being told
Somebody tell me why I'm on my own
If there's a soulmate for everyone
Наско вече съм убеден, че си педераст ... или БИ![]()
Photoshop-a ще ти избий комплекса!Само не прекалявай с ефектите!
Хахах не разбирам това теб какво те грееПървоначално написано от gsh
![]()
![]()