- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Ох един ужасен комплекс ме тормози
ti si pederas osuznai go i si reji venite
I never eat a pig cuz a pig is a cop
Първоначално написано от nasko_kaulitz
abe brat az s1m na principa "kritikuvai mnenieto a ne li4nosta "ama.........sq nqkoi kato ti kaje 4e si prost ne se 4udi za6to i ne spori ...
Първоначално написано от viktoriya_sn
ама аз не споря, даже си признавам
![]()
Aide be nasko stana zvezda horata ti iskat snimka![]()
![]()
![]()
![]()
da kaja iam negovi snimki
![]()
![]()
![]()
Look, if you had one chance,
one opportunity to seize everything
you've ever wanted, in one moment,
would you capture it... or just let it slip?
Поздрав за всички Tokio Hotel - Vergessene Kinder![]()
:P
ударете си по 1 шамар да се осъзнаете с тия токио хотел
+1Първоначално написано от Lil' Dizz
![]()
![]()
![]()
И аз не съм фотогеничен пък някои хора ми казават,че съм ок,абе не знам все ми е тая.Аз си се харесвам такъв,какъвто съм си,въпреки че не съм много красив![]()
Несъмнено у него има типичната характеристика на непримирим човек.Но и на неприспособим - на човек,който не успява да приеме правилата на средата си за свои и това предопределя обречеността му...
Eminem-Mosh
Охооооо мерси от мен поздрав Tokio Hotel - Ubers ende der weltПървоначално написано от Kaulitz_483
![]()
![]()
![]()
я даи един пик
да те видим как изглеждаш
На бас че е недорасъл мозъчно келеш с бритонче
Jebem te u usta, jebem te u oko
Шамар си удари ти! Явно не разбираш че всеки си има вкус и предпочитания към музиката.Всеки слуша тва дето му харесва. Ти слушаш нещо различно от Токио Хотел ок. Всеки е различен. Ако всички слушахме една и съща група нямаше да е интересно нали?Осъзнайте се малко и спрете с тая война, защото светът не се състои от тх фенове и всички останали!Първоначално написано от Lil' Dizz
Za da te haresvat drugite, pyrvo e vajno ti sam da se haresva6![]()
"The absence makes the heart grows fonder!"
Crossfade - Giving up
+1Първоначално написано от Kaulitz_483
![]()
Look, if you had one chance,
one opportunity to seize everything
you've ever wanted, in one moment,
would you capture it... or just let it slip?
Дори и в действителност да не изглеждаш зле, си толкова яко кух, че красотата ти не компенсира с нищо..колкото и голяма да е тя.
In the grace
Of this love
We rise in pain
And death is not far away
And soon we'll sleep
And never wake up again
Под красевец да не разбираш като тия от Токио Хотел![]()
ФЕН НА ТОКИО ХОТЕЛ СЕ РОДИХ,
ФЕН НА ТОКИО ХОТЕЛ ЩЕ УМРА,
И ОТ ГРОБА СИ ЩЕ КРЕЩЯ
ТОКИО ХОТЕЛ СА ВЪРХА![]()
![]()
Моля те, покрий се някъде и не се показвай повече...
![]()
На развален английски (така наречения американски) има една дума която те описва точно и тя е PUSSY !!Първоначално написано от nasko_kaulitz
emi az li4no ne moga da pomogna
ama vlez tuk
http://allforteen.dir.bg/_wm/contacts/?df=10
vinagi 6te nameri6 pomo6t
v toq sait
az vinagi namiram
nadqvam se da pomogne i na teb![]()
Проблема не е в това,че са различни,а в това,че са педалчета и пеят кухи песни.Истинският метъл е хубав,но не ми харесва и въпреки всичко уважавам много метълите и музиката им.Напоследък само метъла и хип-хопа са смислени-е разбира се има и изключения.Първоначално написано от Kaulitz_483
Несъмнено у него има типичната характеристика на непримирим човек.Но и на неприспособим - на човек,който не успява да приеме правилата на средата си за свои и това предопределя обречеността му...
Eminem-Mosh
+тва никой от форума не натяква кво слуша, но феновете на тия келеши го показвате доста...Първоначално написано от A_B_C