Цитирай Първоначално написано от Some Girl
Цитирай Първоначално написано от BePoHuKa
Да,осигуряваш бъдещето си...имаш повече пари..абе много плюсове има-наистина много!!!Но за жалост има и тъжна страна.Частта,в която трябва да оставиш роднините и приятелите си не е толкова обнадеждаваща Трябва всеки ,който иска да напусне България да се разчовърка из форуми,да попита приятели и познати в чужбина за съвет и най-вече да послуша гласчето в сърцето си!
Аз и семейството ми решихме ,че е най-добре да заминем,но сестра ми например се връща през октомври...тя реши,че и е най-добре в Бг!Просто трябва да сте 100% сигурни ,че го искате,защото когато заминеш и не се върнеш след 2-3 години губиш всичките си връзки,НО-знайте,че приятелите остават завинаги!!!
http://www.vbox7.com/play:1364cd41
da, opredeleno si e noj s 2 ostrieta, pravi6 golemi jertvi poqkoga, az li4no 4esto se pitam dali si zaslyjava, ponqkoga mi se iska da spra, dase otkaja, no posle osaznavam 4e e ve4e mnogo kasno za da go napravq.
a ti kade si?
Canada,Toronto...
nasko_kaulitzако чакаш някой да ти даде гаранция за каквото ида било в живота ти по-добре се затвори в някоя тъмна стая и недей да излизаш..защото общо взето това правят тези които си остават като затворници в Бг и дори не искат да опитат какво представлява остатака от СВЕТА! Аз вярвам,че всеки трябва да опита просто,а ако не му харесва може да се върне..само да не установи,че не му харесва след 5 години...и такива ги има Така де..и ако сив България нямаш гаранция ,че дръгата година няма да с на улицата,безраюботен и т.н.Замисли се!