- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Скъсах с гаджето...ЭащотооО...??
Причината поради която скъсах с гаджето беше.....??
П.П:Извинявам се ако има такава тема...който желае може да сподели...![]()
Щурей на воля - сега те има [!]...Направи всиЧко онова,което някога ти е минавало преЗ главата--сега те Има!Води се от Чувствата и емоциите,не се подвеждай от разУма.НАслади се на Всяка капЧица живоТ!
С бившия скъсах,защото не ми пукаше за него.Нямаше смисъл да продължаваме просто.![]()
А бе отдавна, беше тъжна вечер.
Поредната... Да знаех само аз,
че в утрото не ще те видя вече,
че ще бъдеш мъничка звезда...
Защото ми омръзна![]()
So free
защото въртеше курвенски номерца ~
Майтап ли ? По-сериозен съм от инфаркт!
Щото се изака в нас и не си пусна водата!
I Want To Play a Game!
щот ме излъга
uaуа вдигам ти адреналиинааааа <3
Щот не се разбирахме![]()
If someone waits for you,it doesn't mean that they have nothing to
do...it just means that nothing else is more important than you...)
Първоначално написано от westggirl
Казвах ти, ма ти не ми вярваше, докато ти беше ясно, че с мен нямаше да има скрито покрито!
I Want To Play a Game!
Защото тя не ме обичаше т.е.
нямаше смисъл да бъдем заедно.
П.П.Темата се харесва на Бай Тоя,
имаш неговата благословия!
http://www.jivotno.com/maskiraniqtotmastitel
http://prognozite.blog.bg/Първоначално написано от valdesbg
ОФФПървоначално написано от sladka_______
А твоят правопис е по-детски
от на първолак.
ОФФ
http://www.jivotno.com/maskiraniqtotmastitel
http://prognozite.blog.bg/Първоначално написано от valdesbg
Защото нямах чувства към него.![]()
Само едно нещо прави мечтата невъзможна: страхът от провал![]()
radvam se ... msSПървоначално написано от Bai Toq
![]()
Щурей на воля - сега те има [!]...Направи всиЧко онова,което някога ти е минавало преЗ главата--сега те Има!Води се от Чувствата и емоциите,не се подвеждай от разУма.НАслади се на Всяка капЧица живоТ!
+1 и защото все ми правеше забележки, пък и на всичкото отгоре последното време го чувствах, че се е отчуждил, започна да се държи като Леке - обиждаше ме, правеше ми номерца, търсеше си поводи да скъсамеПървоначално написано от Kaos_Urbano
![]()
![]()
![]()
znachi ne te e zaslujaval..nqma za kakvo da s1jalqvai...![]()
мдаПървоначално написано от Jigsaw Dynamite
uaуа вдигам ти адреналиинааааа <3
Първоначално написано от KillSwitchEngage
![]()
![]()
![]()
ехх кефиш ме, честно
![]()
![]()
![]()
как само говори за бившата си прияелка
![]()
Извинявам се ако ще обидя някой с поста си, по специално се обръщам към хората от женски пол. Защо тръгвате с човек който ви "КЕФИ", или не харесвате, а искате да се изфукате ?..сигурен съм че има такива и тук в този форум. Бил и омръзнал, не го харесвала, после почват да се чукат с момчета за една нощ ..направо ми се гади от тея истории.. Защо изобщо наранявате човека до себе си като знаете какво ще причините. Има толкова безчувстени жени, че направо ми е чудно как се гледат в огледалото!Първоначално написано от JuSt a kId [*_-
По темата, Аз зарязах гаджето си, защото въпростната ходеше с още един..![]()
Щото ми изневери! Не съжалявам че сме разделени междодругото! Живота бил по-хубав без тиранин до мен!![]()
![]()
![]()
nikoi nqma pravo da si igrae s 4ove6kite 4uvstva...tova e nai-podloto...Първоначално написано от hardly_awakened
![]()
Защото искаше да спра с това с което се занимавам! И ме накара да избирам! И това не ми хареса. Значи не иска да си осъщества мечтата.....
s purvoto gadje zaradi iznevqra...s drugiq...6toto be6e mn prost i sam si propilq 6ansa s men...imah edin deto prosto edin den se subudih i razbrah ,4e dori ne go haresvam....drugite mi dvama bqha seriozni....i ne6tata bqha suvsem drugi!
Liubovta...Tq zapo4va togava,kogato zaradi drug si gotov da izmeni6 na sebe si...