- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Скъсах с гаджето...ЭащотооО...??
извинявам се много, но и до днес незнаем дали ти е изневерилПървоначално написано от The_iMMortal_f
![]()
![]()
Знаем просто ние трудно да го приемем!Първоначално написано от isedd
![]()
съгласна!![]()
Защото осъзнах, че имам чувства към друг
Защтото играеше двойна игра...![]()
<You are never too young to die...>
Първоначално написано от hardly_awakened
A искаш ли да ти кажа ,че в голяма част от случаите "хората от женски пол" постъпват така,защото в миналото някой хора от мъжки пол са ги наранили прекалено много и то не веднъж.По-лесно е да започнеш да нараняваш,отколкото да вярваш,отново
Не ме познаваш,не ти и трябва…[!][!][!]
100000000...% съгласна! \Първоначално написано от puffy
/
Ами като са те наранили тия хора от мъжки пол,страдай си сама.Другите хора от мъжки пол не са ти виновни за станалото.изкарвай си го на виновните,а не на невинните...Първоначално написано от puffy
![]()
Докато всички сте ми противни, ще знам, че имам добър вкус !!
Отчуждихме се и напоследък бях направо невидима за него,един вид не му пукаше за мен.![]()
Там е работата,че НЯМА невинни мъже,такова чудо не съществува.Всеки мъж заслужа болката която му е причинена от една жена...Първоначално написано от MaMkaMy
Не ме познаваш,не ти и трябва…[!][!][!]
Щото си повярва,че съм негова собственост и ме обиди.
Поисках дъжд и заваля.
Не ме гледай с укор в очите!
Запомни!Аз обичам дъжда!Той единствен скрива сълзите...
Ами чисто и просто празнувахме си Нова Година и той преспа с "най-добрата" ми приятелка,която имаше "добрината" да ми признаеНо,въпреки че постъпи като пълна кучка,май трябва да и благодаря,че ме отърва от едно истинско леке.
keep smiling![]()
KillSwitchEngage:щото е пача CoolTuka sum na edno mnenie s kolegata
![]()