- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Правихте ли секс на 14?
mmmmm i az misleh da go napravq no se otkazah zashtoto znaeh 4e posle shte sujalqvam...ne mi se burzashe za nikade vupreki i moite frta da go bqha previli...ne e nujno da si kato dr...kogaty si razli4na si po interesna
![]()
Не !!!! организма ти още не е развит бе човек.. за къв секс говориш !?!?
заеби ги тия "приятелки" ..като станат на 30/40 сиг. ще са като кофи отдоло...![]()
![]()
![]()
колкото повече време останеш девтсвена, толкова повече ти се вдига цената, така да кажа..![]()
аз на 14 и няколко месеца![]()
Take off your clothes...relax on your bed,close your eyes and open your legs..as much as you can..it's time for......PAMPERS ..xhayx
Не,не съм правила секс на 14.Сега съм на 18 и още не съм,но имам намерение скоро.За теб:Не започвай да водиш полов живот само защото твоите приятелки го правят.Глупаво е да правиш това,което и другите само,за да си като тях.Направи го,когато сама го поискаш.
LELE KVI STE ZLE MOJE LI TAKOVA NE6TO BE NA 14 GODINI ZNAE6 LI KVO TI SE PRAVI PIKAE LI TI SE ILI TI SE E_B-E SURBI LI TE ILI PROSTO TI E LIUBOPITNO KVO E NEKOI DA TI BURKA PO DUPKUTE AE BEGAI DA SI LEGA6 4E SUN4O MINA![]()
![]()
![]()
+1 RANO E [!]Първоначално написано от GerYy
![]()
The fire in my eyes
Will never be enough
For your cold heart.............
не.. на 14 бях супер не образована.. не че сега съм..ама.. пак е по добре..Първоначално написано от pateto16
![]()
![]()
![]()
![]()
Еий, да бе и аз чух, че един приятел си го е отрязъл после го залепил с поксипол ноо.. дете вземи се в ръце бе!Кви са тия глупости.. ако искаш на 7 да правиш секс?Майко аман от пубери като тебе!Задоволени от болния си мозък, който мисли само за глупости.Порасни малко бе!Първоначално написано от mmm_sweet
![]()
Who's next!
ами направих го преди няколко дни за 1-ви път не съжалявам!!кой когато се почувства готов тогава прави и мога да кажа че мн ама мн бях чела на тема секс и се бях образовала достатъчно,не съм го правила заради ''модата'' просто го исках ужасно много и не издържах
...It's my life and it's now or never,
I ain't gonna live forever....
Аз изчаках да ми увре акъла и да съм достатъчно голяма, че да мога да поема отговорност за постъпката си.То пък взе, че се случи точно 3-4 години след твоята възраст.
![]()
Разорена съм, но щастлива
Бедна, но мила
Висока, но здраво стъпила на земята
Нормална, но обсебена
Загубена съм, но пълна с надежда.
Абе трябва да срещнеш точния и ти да се чустваш готова. Аз съм на 15 и в моя клас само 2 не са девствени. А и оставяй ги да говорят твойте. Такмо като си готова ще си осведомена за вс.![]()
Не,не съм правила секс на 14.
Тъпо е да правиш нещо,само защото и приятелките ти го правят.Но ако не искаш да оставаш по назад от дружките ти,ходи се еби.Тва си е за теб![]()
Ем аз сам на 14 не съм праила секс ама и не смятам скоро според мен тва си е твое решение и сама смятам че тряя да прецениш ако си готова ми давай ама мисля че преди 16 не би било редно!
На 14 съм,и правя секс.
„Граници? Никога не съм виждал такива, но съм чувал, че съществували в умовете на повечето хора” - Тур Хейердал
13-14 е прекалено рано за тези, които нямат глави на раменете си и го правят само заради партньора!
Ами не съм.Но според мен не е редно на тази възраст защото повечето момичета не са образовани достатъчно и след това пълнят форума тука с някви лапешки въпроси от сорта "правих секс има ли вероятност да забременея". По темата..когато срещнеш точния човек ти сама ще разжереш готова ли си или не![]()
![]()
Не,на 14 определено нито правех нито мислех да правя секс.Не мисля че 14 е подходящата възраст за подобна крачка,ама всеки сам си решава.Ако се чувстваш готова и искаш да го направиш-давай,последствията са си за тебе.![]()
ДОБре де аз са6то сам на 14 (мом4е). Кво кат загуби6 детственоста си ва питам. Да няма да умре.Не може ла да е варна е пак закво и е. МОми4е ако смята6 4е си готова (но 6том пита6 на4и не си) дестваи.Важен фактор са родителите(може да загубиш доверието им) и гаджето ти(може да те помисли за первезница.Според мен секс преди 16 годи6на вазраст е вреден (6от те пристрастява :P :P :P и защото те кара да зарежи6 даскало и до де се осети6 става6 сервитоирка помо6ни4ка или 4иста4ка(има и изклу4ения).
аз никога не бих го направил вапреки 4е мн мн ми се иска.Ма проблема е 4е сам спортист.
Накратко: НЕ го прави !!!!!!![]()
ако се пак ре6и6 пи6и един телефон![]()
![]()
![]()
:P :P
![]()
![]()
![]()
![]()
Why the fuck are you looking here!!!!!!!!