- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- Gossip Girl
Абе кога ще излезе 2ри епизод на 2ри сезон![]()
What i want is obvious , what i love is unique
Понеделник вечерта го излъчват--->вторник го гледкаме
ахахха
някой за първи път чака сериал?
търпение.
По колко пъти седмично го излъчват?
mindscan
1
мисля,че го теглят и аз иначе го гледам,отпускащо сериалче![]()
- Винаги давай на света и на хората около теб най-доброто,което можеш и имаш..въпреки всичко!
на кино арена го дават..и на замунда ахахахакъде го гледате?на кой канал?
Що стана, гледахте ли го да го обсъдим?![]()
If for honesty you want apologies
-I dont sympathize
If for kindness you substitute blindness...
Please open your eyes!
Абе я кажете готино ли е това сериалче и горе-доло за какво става дума...?Че ми се гледа нещо интересно![]()
Rest In Peace....We Will Never Forget You
Готино е да. Има google и youtube за да видиш дали ще ти хареса.
Дават го един път в седмицата (вторник сутринта наше време) по американските им телевизии, но няколко минути след края на епизода го качват в арена и замунда...
Something's getting in the way
Something's just about to break
I will try to find my place in the diary of Jane
Това сериалче е върхаРазправя се общо взето за тийн-ове и как преминава живота им
Много е яко.
Няма вече за какво ти да ми прощаваш... минаха времената да ме заебаваш.. сега към теб изпитвам само съжаление.. даже омраза с извинение... За мен значиш вече по-малко и от нула... Това че те обичам все едно не си го чул..
мм The O.C. само че много по- "high"..
хей а гледахте ли 6тия епизод от втори сезон ако има накой който го е гледал хайде да го опсъдем![]()
* biтch... your boyfrieнd ωaнтs ме ; ) *
Който беше?
В колежа(сега не помня Йеил ли беше)?
да в Йеил да те питам какво мислиш за мисълта накрая за сънищата
* biтch... your boyfrieнd ωaнтs ме ; ) *
Дрийм значи и сън, и мечта. (красива дума)
Не се хващай да мислиш в/у цитати от тийнейджърски филм, не са толкова дълбоки. (Макар че, преди време Уан трий хил започваше и завършваше с цитати на известни писатели. В/у тях може повече да се поразсъждава.)
еее най-накрая да намеря други ГГ фенове....![]()
това сериалче е супер готино и определено чакането си заслужава-всеки нов епизод е все по-интересен особено 7мия...чък и блеър могат да ме уморят с игрите си
а иначе някой знае ли адресите на ГГ фенсайтове вза страната..моля ако знаете пуснете ги в тая темичка
![]()
![]()
![]()
![]()