.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 34
    Мега фен Аватара на Seducti0n
    Град
    I don`t know where

Чантааа-мисията невъзможна :D

Охо, привет, привет

Леле, хора ще откача.Не мога да си намеря чанта за даскалоооо.Цяла седмица обикалям, слънчасах по тези улици и резултат-нулев...

Значи търся чанта, не раница, а чанта.Да побира формат А4 и да не е повече от 50 кинта.
    Моля да ме насочите към магазин в София.
    Много ви моляяя, че сериозно ми омръзна като гламава да се влача насам-натам
    Who doesn't long for someone to hold
    Who knows how to love you without being told
    Somebody tell me why I'm on my own
    If there's a soulmate for everyone

абе в Orange беше ли? аз като ходих имаше една черна с маааалко червено за към 55 кинта ама мн сладка и побира А4, сичко й е супер успех дано си намериш

най-добре отиди в Artbox-а. Там е пълно с всякакви. Намира се на графа, по-надолу след библиотеката. Има и чанти през рамо, всичките са многосвежи и не са повече от 30тина лв.
    You are drop in the rain, just a number not a name
    You won't see it
    You don't believe in it
    Nothing can change us, nothing can save us from ourself

в Младост 2 отвориха аутлет.аз си взех от там едан много яка чанта за 15 лв.Магазинът се намира на първия етаж(не помня как се казваще,но е много голям точно до Adidas.

В абсолютно същото положение съм, само дето съм от Ловеч. И е още по-зле.
    Ако бях от София, все нещо щях да си намеря, ама-а де..

Повече от фен
    azz moita ssi imam ot min 4e tq beshe mn nova togava i sega pak s neq do nqkolko mesexca posle nova... a spx i ti 6te si namerish ako ne si nameris v sofiq kude drygade :P yspex :P
    БоЛКа Ли?-СеГа Я ВиДя!МьКа Ли?-СеГа Я РаЗбРа!EлА Ме ВиЖ ПрЕд ТеБ Ст0я с КьРвАВи РьЦе.BиЖ с УсМиВкА ТьПчА ТвОеТо СьРцЕ...МоЛи Се,ПлАчИ,КьРвИ В АдА ВаРвИ,ТаМ иЗгОрИ,оТ УжАС КрЕщИ и НаКрАя Сп0мНи Си За МеН и УмРи ..

mi spored men ima6 golqm izbor moje i v mall da probash.. ade uspehcHiiiiiii
    Щурей на воля - сега те има [!]...Направи всиЧко онова,което някога ти е минавало преЗ главата--сега те Има!Води се от Чувствата и емоциите,не се подвеждай от разУма.НАслади се на Всяка капЧица живоТ!

Определено отиди в Артбокса ... аз от там си взех една много яка чанта за 17 кинта май беше .... :]]

Аз пък толкова чанти си харесах,само че едва ли ще си купя..
    щото накупувах 100 чанти и не ги нося
    и майката нещо недоволства.

оо аз си взех една черна за... абе под 50 беше, убийствена е и ако знаех откъде си я бях взела щех да ти кажа, ама...

Цитирай Първоначално написано от Regina;
    ] оо аз си взех една черна за... абе под 50 беше, убийствена е и ако знаех откъде си я бях взела щех да ти кажа, ама...
    Ти май помниш като маймуните По 2 мин.
    Сори ама да не помниш нито колко пари си дала за чантата,нито от къде си я взела ... Това е просто ... СМЕШНО

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от He}|{Ha_Dpo|`a
    ] оо аз си взех една черна за... абе под 50 беше, убийствена е и ако знаех откъде си я бях взела щех да ти кажа, ама...
    Сори ама да не помниш нито колко пари си дала за чантата,нито от къде си я взела ... Това е просто ... СМЕШНО
    е що бе,явно не се интересува толкова.Иначе не мога да помогна.Една приятелка беше зи взела мн готина чанта такава ама от Кюстендил

Град
    в мазето ;dd
    + за Артбокса

Цитирай Първоначално написано от Dundy
    е що бе,явно не се интересува толкова.Иначе не мога да помогна.Една приятелка беше зи взела мн готина чанта такава ама от Кюстендил
    Абе колкото и да не се интересува как няма да помни от къде долу-горе (поне) си я е взела и колко долу-горе (поне) лв. е дала Е вярно,че каза,че е под 50 лв. ама ... Нооо както и да е Не ми се спори

Абе колкото и да не се интересува как няма да помни от къде долу-горе (поне) си я е взела и колко долу-горе (поне) лв. е дала Е вярно,че каза,че е под 50 лв. ама ... Нооо както и да е Не ми се спори
    еми кво толкова да ме интересува, настина.Не гледам името на всеки магазин в който влезна , иначе беше 20 там некъде..И кво ме наричаш маймуна?Изобщо си мн зле, ама карай...

]
    еми кво толкова да ме интересува, настина.Не гледам името на всеки магазин в който влезна , иначе беше 20 там некъде..И кво ме наричаш маймуна?Изобщо си мн зле, ама карай...
    Казах,че МАЙ помниш КАТО маймуните ...
    Освен това не е казано,че трябва да помниш името на всеки магазин ама да кажеш,че не знаеш от къде си я взела ... Дори да не можеш да обясниш ДОЛУ-ГОРЕ къде е ...
    Извод:Не аз съм зле,а ти ... Нооо както и да е Както казах не ми се спори

Град
    I don`t know where
    Знам го Артбокса къде е.Вчера ходих до този, който е в една от първите пресечки на Витошка но са го направили като магазин за вкъщи с някакви порцелани, завивки, покривки и т.н.
    Ще отида до другия.Направо в чудо съм се видяла.

Благодаря на тези, които писаха.
    А оринч къде беше, че нещо не мога да се сетя...

Голям фен Аватара на g1rl4eto_
    и аз не мога да си намеря вчера обиколих всички възможни магазини ама в град като моя какво да очаквам
    ...установих, че тези, които докоснаха душата ми, не успяха да пробудят тялото ми, а онези, които докоснаха тялото ми, не успяха да достигнат до душата ми…

Супер фен Аватара на gabi_94
    в града, в който живеем в момента - Перник - няма абсолютно никакъв избор на чанти, исках нещо като торба с къса дръшка или дръшки, черни, да побира формат А4 и никъде не мога да намеря ех, добре че сега като ходя на даскало в София ще пообиколя, та кажете ми някакъв магазин ако се сещате, не много скъп на Алабин, Графа, Витошка, Славейков, Люлин също, ако някой се сети да ми пише плсс...
    If you do not tell the truth about yourself
    you cannot tell it about other people!

Град
    София :Pp
    хей провери в мола има един щанд за раници, чанти, несесери и такива глупости аз мойта от там си я взех само че нз на кой етаж абе ти провери все пак ако искаш и ако живееш на близо
    Прекалено голям подпис!

.: machoka :.

Отиди в Rip Curl, Board Shop...

Град
    I don`t know where
    Цитирай Първоначално написано от ger4e7y
    хей провери в мола има един щанд за раници, чанти, несесери и такива глупости аз мойта от там си я взех само че нз на кой етаж абе ти провери все пак ако искаш и ако живееш на близо
    Мола ми е на 1 спирка от даскало и на 2 спирки от нас, така че не ми е проблем.Аз го знам гози щанд къде е, на първия етаж близо до аптеката, обаче ми се струва че няма да успея да си намеря нещо по мой вкус за по-малко от 50 лева...

Мега фен Аватара на kuklichka_bg
    Град
    в мечтите ми

Re: Чантааа-мисията невъзможна :D

Цитирай Първоначално написано от ЦвЕтИт0
    Охо, привет, привет

Леле, хора ще откача.Не мога да си намеря чанта за даскалоооо.Цяла седмица обикалям, слънчасах по тези улици и резултат-нулев...

Значи търся чанта, не раница, а чанта.Да побира формат А4 и да не е повече от 50 кинта.
    Моля да ме насочите към магазин в София.
    Много ви моляяя, че сериозно ми омръзна като гламава да се влача насам-натам
    kfo tolkova edna 4anta moita e 4erna za 18 lv ;D ema az ne sam ot sofiq sry
    Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.

Град
    I don`t know where
    Въпроса не е просто да си взема някаква чанта, а да е такава която да ми хареса и да ми върши работа..

Има хубави спортни чанти през рамо в спортните магазини ...
    може да провериш в някой такъв.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си