Каква марка гримове ползвате? Колко давате за гримове?
Съжалявам, ако е имало подобна тема!
Spirala izpolzvam na Loreal,a senki na Pupa
Дребните крадци ги окачаме на бесилото, а големите ги правим политици...
4ерен молив на golden rosе,спирала на орифлейм,гланц на евелин и някви сенки..без марка са![]()
Света е любов,а тя е създадена,за да прави щастлив само един човек..А този човек е най-добрия на света...той е ...
Спираала:Maybelline Mascara DEFINE-A-LASH
Молив:Flormar Waterproof Eyeliner
Парфюм: Siore Paris (yellow)
Сенки:Golden Rose
Пудра: AVON Color Trend
Попринцип не се клепам много.Като излизам слагам една спирала и един молив,парфюм и бягам....
Гримирам се повече,когато има случай.
![]()
момиче съм !! || Знам,че респект се пише RESPECT !!!!!
черен молив на golden rosе и спирала на максфактор за гланц какъфто и да е
Роден си от УДОВОЛСТВИЕ ... Живей за УДОВОЛСТВИЕ ...
Черен молив:golden rosе
Спираала:Maybelline
Гланц:avon
Сенки:нямят марка![]()
... Just smile...
Черен молив - golden rose
Спирала - Maybelline
Гланц ,червило и сенки на Maybelline
Golden Rose,Rubby Rose,Avon,Maybelline,Nivea...Toва са марките,които ползвам най-често...А за цените...Хммм ми не знам колко точно давам за козметика.Когато си харесам нещо си го купувам...
Автоматичен черен молив за очи (Avon или Oriflame),
и от време на време спирала (Maybelline)
и гланц/червило (различни марки).
Молив си взимам на половин година г/д (5,00),
гланцове имам мн,
така че скоро няма да си купувам,
а спирала си взимам веднъж на година (10,00)
Max Factor,Maybelline,L'Oreal ги ползвам за спирали,сенки,гланцове,Oriflam e за лакове...кремове и фондьотени само на Clinique и от време на време гланц от тях.
черен молив - golden rose
spirala - avon
фнт - не знам![]()
това ее![]()
сенки-Ruby Rose
черен молив-Golden Rose
гланц-Golden Rose & Avon![]()
![]()
of kot mi padne ;D xah golden roze makar i tolkova da gi mrazq avon za drugi ne se se6tam poprincip ne gledam markata za kakvoto i da e BILO vajnoto da mi haresa i da ne e nqkfo bokluk pak i az si kupuvam ot hubavi parfumerii ne ot magazin4eto po lev4e ;pp
AMa to pak az ne si slagam grim mnogo smisal 4eren moliv i glanc kato se setq spirala![]()
Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.
По принцип използвам най-много спирала и то някоя от Avon а когато реша че трябва да сложа молив използвам на Brooklin и съм много доволна от него![]()
Дифайн а Лаш(Мейбълийн)-11.90(загубих я и ще си купя нова)
Сенки-едни златисти на Ейвън бяха 7-8 лева,но не ги ползвам често
Коректор на Мейбълийн-9.90
Гланц/червило-повечето са на Мейбълийн(около 4 са,някъде към 40-45лв би трябвало да излязат всички)имам един прозрачен,струва 6л50,но не зная на коя марка е(ама е качествен така че на кого му пука),един на Нивеа,когато си го вземах беше 4 лв
парфюм-Адидас синия(12-13 лв),един на Лолита Лемпицка(70 лв),един оранжев на Бенетон,който ми е пдарък и не зная колко струва
против изпотяване-Дав,но не помня за колко го взех
балсам-два на Нивеа с ягода,единия беше като гланц(5 лв някъде)а другия е просто обикновен балсам и пуска малко цвят(4.20)
черен молив-Боржоа,7.80,но не си слагам вече
лак-повечето са на Манхатън(5-7лв),имам и един на Орифлейм,който ми е подарък
Това е общо взето.Когато излизам слагам стик против изпотяване,парфюм,по-често на Адидас,защото другите двата са много силни,коректор,спирала и балсам/гланц.В момента движа само с коректор и балсам,защото ми я няма спиралата
![]()
Bring me to life...
принципно не съм роб/фен на марките,обаче за някои неща - хубавото си е хубаво.
относно грима, молива гледам да ми е на Brooklin,щото е мек и ми върши раота. очната линия гледам, че ми е на golden rose и така.
иначе ейвън и мейбълин не ползвам,не ме кефи. а и прекалено много
пари за грим не давам,щот иначе ще ми е кофти а и няма особен смисъл. има достатъчно други боклуци, за които да се харча :Р
Don't be aroused, by my confession
Unless you don't give a good Goddamn about redemption
I know Christ is comin', so am I.
Igne Natura Renovatur Integra.
Добре де ,немога да разбера от ФНД и пудрите....не ви ли се запушват порите.....и в реазултат на което излизат пъпчици![]()
Аз имам проблемна кожа......и въпреки това не използвам ФНД.....
По темата: Слагам молив/очна линия, спирала,балсам
Ако има случай или се разкефя нещо....слагам сенкиНай-често като в подписа ми....
Първоначално написано от ™G-Baby™
кефи ме подписа ти. не прекалено натрапващо се и в същото време хваща окото. :]
Don't be aroused, by my confession
Unless you don't give a good Goddamn about redemption
I know Christ is comin', so am I.
Igne Natura Renovatur Integra.
Първоначално написано от BeBsItO
Аз също имам проблемна кожа-адски чувствителна и много лесно се възпалява и при най- малкото нещо се зачервява и сърби обаче с мноооооооооооооого грижи става добре. Просто полагам повече усилия за да бъде преди всичко здрава, а ако е такава няма как да има проблеми.Иначе пъпки и черни точки никога не съм имала, но пак благодарение на доста усилия.
Коректор-Avene 20 лв
Спирали(всичките са черни)-Maybelline Define-A-Lash 12 лв,Kanebo,Estee Lauder
Сенки-Bourjois(сиви сенки с големи блестящи частици)-13 лв,Nivea(кафевите и телесни тонове)-15 eвро,Clinique(кафяв цвят)(нз колко бяха)
Молив за очи(зелен)-Seventeen 8-10 лв
Гланцове-L'Oreal-15 лв.,Maybelline Fruit Gloss-8 лв,Maybelline (ония дето се бърти отдолу,за да излезе гланца,не се сещам името му)15 лв,Nivea-10 евро,другия на Nivea e 5,50 лв.
Червило-Seventeen-10 лв
ами молив бруклин и някви ефтини неща ...
Don`t tell me what to do and who the fuck are you?!..Don`t tell me how to live or what the fuck to wear..I`ve got my own idea ....And I don`t give a care....
Спираала: Cynthia Rowley
Молив:Avon
Парфюм: Original Love
Сенки:Golden Rose
Пудра:Cynthia Rowley
Червило: Pro-To-Go
И към дъното да тръгнеш дори,
ще съм с тебе чуваш ли.
И лицето твое над водата ще държа,
за да не потънеш никога.
Дори живота да те промени,
ще те обичам чуваш ли.