- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Clearskin
изпоулзвали ли сте този продукт...?а доволни ли сте?
..действа ли?..ако някой го ползва по колко пъти на ден( седмица) ?
![]()
![]()
![]()
това което ме боли най-много е,че бях толкова близо...
имах толкова много да ти кажа...и гледах как си отиваш..
този точно не съм, но от тази колекзия другите съм ползвала и не ми харесват много
използвала съм го преди ... не е кой знае какво
Роден си от УДОВОЛСТВИЕ ... Живей за УДОВОЛСТВИЕ ...
Аз съм го използвала .. даже три пъти съмс и купувала!Адски бях доволна.Сега като се замисля пак трябва да си купя.Ами аз го използвах всяка вечер преди лягане![]()
It is not the movements that make a dance beautiful, it is the emotions that inspired the movements that make it beautiful!
http://www.ivis-bg.com/images/garnie...201%20copy.jpg
пробвай с това... много по-добро е![]()
![]()
![]()
... Just smile...
тва го имам сега .. уникално еПървоначално написано от KoTeNcEto0o
![]()
![]()
![]()
Роден си от УДОВОЛСТВИЕ ... Живей за УДОВОЛСТВИЕ ...
попринцип от по4истващата серия на ейвън не ползвам..някакси..не мога да си сложа нещо,което преди тва не съм видяла на живо..нз..доверявам се само на евелин и clean&clear
Света е любов,а тя е създадена,за да прави щастлив само един човек..А този човек е най-добрия на света...той е ...
Ако това е гела с микрогранули за изчистване на замърсяванията през деня и пр.-да,ползвала съм го и даже май още имам от него.Ползвах го всеки ден;сутрин и преди лягане.Кожата ми се омазняваше,но след като ползвах гела сутрин и преди лягане,се орегулира и сега е нормална-нито суха,нито мазна.И пъпките изчезнаха,защото кожата ми не се омазняваше.Вече не го ползвам,понеже ме мързи.Иначе е добър продукт...един от малкото на Ейвън,които не си променят аромата,цвета или качеството.И пак не съм сигурна,защото те имат навика от скапаните си продукти да правят още по-скапани.Лично тоя гел беше хубав,не знам дали не са го развалили.
tova sum go polzvala mnogo e dobroПървоначално написано от KoTeNcEto0o
![]()
...установих, че тези, които докоснаха душата ми, не успяха да пробудят тялото ми, а онези, които докоснаха тялото ми, не успяха да достигнат до душата ми…
to4no tova ti preporu4vam i azПървоначално написано от g1rl4eto_
аз съм ползвала цялата серия без коректора и този и онзи за черни точки са най ефикасни![]()
този не съм го изпоУлзвала(
![]()
)