- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Дебела ли съм?
ама не сиПървоначално написано от Hit 2 fit.
![]()
иначее - не не си дебела![]()
Свали още да речем 3 килограма и се задръж така, и след 4-5 годинки ще си мацка![]()
.: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮
Много си си добре! Хич не ги слушай тия,които ти казват,че си дебела!!! Просто завиждат или гледат как да ти навредят!
Наистина много си хубава и си имаш перфектно тяло. Продължавай да го поддържаш такова и няма да имаш проблеми!
И за в бъдеще недей слуша какво ти казват съучениците ти.. Всеки човек е индивидуален и за това носи това,което на теб ти харесва!
"Не поглеждай назад към миналото и не съжалявай, че си е отишло. И не се тревожи за бъдещето, което ще дойде. Живей в настоящето и го направи толкова хубаво, че да си струва разбитото сърце."
Айда Скот Тейлър
Оо добре сиВсе пак си едвам на 11, сега някъде тялото ти ще почва да се оформя. (поне при мен тогава почна) След една/две години ще свалиш ненужните килограми (ако имаш такива)
![]()
Човек не обича истински, ако не обича вечно.19.06.2009
![]()
Супер си си![]()
Суетата.Моят любим грях.
:P :P супер си си щяха да ти бъдат мн килцата например ако биши по ниска но за ръста си си екстра :-) :-) :-) :-) :-)
Интересно ми е,вие пък колко трябва да сте тъпи,за да определяте умственият капацитет на 11-годишно дете...Не вярвам да сте били по-остри на нейните години...
оф не можеш ли да си намериш друго място дет да си вдигаш самочувствието![]()
Роден си от УДОВОЛСТВИЕ ... Живей за УДОВОЛСТВИЕ ...