.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 33 от общо 33
    em..... obiknovno sum prekaleno razseqn ot samata neq 4e da obrushtam vnimanie na pricheska i pro4ie,no ponqkoga zabelqzvam

Супер фен Аватара на GreenFairy
    Град
    В сърцето на слънцето
    Цитирай Първоначално написано от lqlqlqq
    Цитирай Първоначално написано от Зелената фея на отбора
    Забелязвам, но не винаги го казвам, просто констатирам факта... Но винаги когато реши да не се бръсне няколко дни си казвам, че тая лека брадица която драска нежно супер много ме радва
    стаа вапрос момчетата дали забелязват момичетата аа не кога тфоя са е убраснал , кво те радва ии т.н.

Ама колко съм проста не е истина Въобще не съм разбрала за какво става дума.

Град
    В Раят,покрит в тъмнина ...
    Ми някои момчета забелязват други-не.
    И ще разбереш какво е да не виждаш щастието, когато Раят потъне в мрак ... W.A.S.P. - Heaven's Hung In Black

The love is behind the gossip! ;]

Много ясно ,че се забелязва Е повечето момчета предпочитат момичетата да са голи,ама....тва е друг въпрос...Поне на мен ми прави впечатление с ква прическа е,облекло,ала бала....Абе естествено ,че забелязваме нищо ,че в повечето случаи не казваме

Град
    София

Re: Този път към момчетата :P

Цитирай Първоначално написано от JuSt a kId [*_-
    ]Искам да попитам момчетата...Прави ли ви впечатление как е облечено гаджето ви (момичето,което харесвате) или ако има някое ново бижу или нова прическа? Защото ние момичетата забелязваме такива неща и често преди да излезем се чудим 5 часа какво да облечем и т.н. Е...?
    Не си правя труда да забелязвам новите неща по нея.. Тя има мания за пазар, и адски трудно успявам да смогвам с информацията. Но винаги констатирам когато изглежда прекрасно, а мисля че това е далеч по стойностно.
    Can love be forgotten?

Цитирай Първоначално написано от lqlqlqq
    Забелязвам, но не винаги го казвам, просто констатирам факта... Но винаги когато реши да не се бръсне няколко дни си казвам, че тая лека брадица която драска нежно супер много ме радва
    стаа вапрос момчетата дали забелязват момичетата аа не кога тфоя са е убраснал , кво те радва ии т.н.

Ама колко съм проста не е истина Въобще не съм разбрала за какво става дума.
    hahaxha sLuchwa se
    Грешка беше, че ти повярвах, само себе си виня. Грешка беше, но я повтарях сляпо вярвах в любовта.

Мега фен Аватара на tuzaro
    Град
    hate city plovdiv, майна
    ше ми направи ако е само по без нищо
    Локо Пловдив и тесни пичkи майна.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си