Znachi haresvah mnogo edno momche i v momenta hodq s nego.Obache oshte v nachaloto kato spodelih s moqta priqtelka che iskam da sym s nego tq si napravi falsihv skype ot koito zapochna da mu pishe.V posledsvtie i az zapochnah da si pisha s nego razbira se ot moq si skype.I taka toi poznavashe bratovched mi zapoznahme se izlizahme nqkolko pyti i sega hodim. Samo che vednyj moqta priqtelka ako moje taka da se nareche beshe pri men i sig bez da se useti vleze vyv falshiviq skype ot koito pishe na moq priqtel.Sled tova kato tq izleze az izklucih komp no kato go vkluchih pak se otvori neiniq skype.I kakvo da vidq tq mu beshe pisala razni raboti che go vidqla v diskotekata obache toi bil s gadjeto t.e s men a tq znaeshe che sme zaedno syshtata vecher.I tq mu pishe che shtqla da otide pri nego samo che toi bil a gadjeto.Pisala mu mn gotino gadje imash a toi ne chak tolkova ama e mn stabilna.Kakvo da pravq da mu kaja li che sym prochela vsichko.A na priqtelkata mi uj tq neznae che sym go prochela.Molq kajete neshto.Ako imate vyprosi pitaite.