- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Най-Най Извратената ви секс фантазия
:)
Как го правя с баща си..![]()
Sasho1988
Варна..
Първоначално написано от NeNoRMaLNiKa
ОМГ![]()
Да ме пребие мазен гаден циганин, после да ми отреже косата и да ме одуши с нея.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Първоначално написано от dancer
Най-Най Извратената ви секс фантазия
Чети!
Sasho1988
Варна..
охаа .. ами да не шокирам някой ..
може би мойта най-извратена фантазия би била нещо като това
http://bghotpussy.blogspot.com/2007_06_01_archive.html
плюс че трябва да има повече участници и мацката да се дави с повече сперма и да и пикаят в устата. много ме кефи когато някоя мацка се отприщи при чувството че е долна курва и всеки може да я използва като парцал както поиска .. тогава стават неудържими .. тогава само секса е истински животинско изживяване което не може да се сравни с друго![]()
разбира се в нормално състояние когато не я ебат тя би била напълно нормално скромно и сдържано момиче .. както се казва дама в обществото и курва в леглото.. какво му трябва на човек за да бъде щастлив .. хаха
![]()
--------------------------------------------------------------------------------
Секса мръсен ли е ? - Само ако се прави както трябва!![]()
Секса мръсен ли е ?
Само ако се прави както трябва!
Да правя секс в Пазарджик
I Want To Play a Game!
И после да та ибе докат си топла...Първоначално написано от Bellatrix
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Първоначално написано от kombarka
Точно. Ей как знаеш!Първоначално написано от bibo
![]()
Aaa , zashto tochno f Pazardjik beПървоначално написано от Jigsaw Dynamite
Az sym ot pz , ne e nishto osobeno poprincip , no ako srawniawash sus drugite gradowe.. x.a.xa.xa.
незнам
Роден си от УДОВОЛСТВИЕ ... Живей за УДОВОЛСТВИЕ ...
i az neznam ili po to4no ne si gi spomnqm
Ne e vajnoto da si qk vajnoto e da si maniQk!!!
Ми като не знаете какво пишете? Ама то нали така се правят 1300 мнения за 1 месец...Първоначално написано от pateto16
Иначе моята е бясна оргия - нещо от сорта на секс партитата по Ибиза - няколко стотин човек и всички се чукат яко.
вие сте луди ейййййПървоначално написано от Bellatrix
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
НикоГа Не ОбеЩаВаЙ ЛюБоВ, КоЯтО Не мОЖеШ Да ДадеШ!
Секс с непознат във влака на път към стара загора и като пристигна да го правя с гаджето на място където всеки може да ни види и накрая да дойде полицията и да отидем в районното и там да повторим...
ne sanuvam takiva ne6taaz se sanuvam nqkfi strani ne6taa 4e ograbvam banka 4e edna poni4ka padna ot edon magazin i me goni
![]()
Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.
http://bghotpussy.blogspot.com/2007/06/blog-post.html Адския разказ.Първоначално написано от the_godfather
![]()
![]()
![]()
Кой го е писал тва бе...
![]()
![]()
Първоначално написано от WaKo
някакъф проблем ли има с мненията ми![]()
Роден си от УДОВОЛСТВИЕ ... Живей за УДОВОЛСТВИЕ ...
ххаха, как ме нападат 4 жени, връзват ме в човал, изнасят ме, водят ме на северния полюс (бях се отвил докато спях, и ми станало студено) и ме завързват за един кръст, седя цяла нощт. На сутринта, ме водят в една хижа, изнасилват ме (много отвратителен сън беше), от някаде ми трекна да си извадя телефона, и да звънна (беше пуснат телевизора докато спях и даваха гангстерски филм, с негри как говорят) и след малко дойдоха 4-ма негри и започна групов секс, аз се изнизах тия докато се лашкаха, и слизам по стълбите на хижата (без дрехи) и гледам една дебела, гадна, стара чистачка с роза в устата се приближава към мен, и се сабудих![]()
![]()
![]()
Един път сънувах едно момиче което харесвах как ми прави свирка и това цяла нощ, една седмица под - ред, и всяка сутрин се сабуждах възбуден и изпразнен.
![]()
Кажете ми може ли такава простотия?!?!?!?!??!?!?!?!
![]()
![]()
![]()
Който иска, намира начини, а който не иска, намира оправдание
е не можеПървоначално написано от koes007
не всеки може с едното око да спи и с другото да гледа гангстерски филм по телевизията![]()
Секса мръсен ли е ?
Само ако се прави както трябва!
Първоначално написано от koes007
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Еми може, що не?? Тая част с негрите ме разби
![]()
![]()
![]()
ЕЕЕЕЕЕЕЕ, що и аз не сънувам такива смешни сънища...
![]()
Най-Най-Извратената секс фантазия ли ?
Да се награбим с един колега в асансьора, после да се довършим в столовата пред камерата , след това да седнем и да вечеряме.
Equality For All !
Друго: Даскала по биология (който беше много готин фъфлещ пич) ме вика в кабинета си, за да обсъдим последното ми контролно и "обсъждаме" анатомията си един-другиго... УжасТ.
Equality For All !
Ми аз май нямам извратени секс фантазии. Изнасилването брои ли се за нещо извратено?
Представям си често понеже, а снощи сънувах как съм жертва на сексуален тормоз от хулиган. И в съня тва ми харесваше!Е, събудих се та така и не се стигна до секса, но карай.
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride