Предлагам да се убединим и да направим стачка! ЩЕ стсачкуваме за учителите и техните заплати щом те не искат ми д апробваме ние :D
ех...хубаво си беше мин година
тая година се говори че пак ще има![]()
![]()
![]()
наистина беше супер яко миналата
![]()
Няма да има стачка тази година ..![]()
Научих, че за секунда можеш да
извършиш нещо, за което ще те боли цял живот.
Научих, че зрелостта много повече зависи
от това какъв опит си придобил и какво си научил от него
и много по - малко от това колко рожденни дни си празнувал.
аз предлагам ако учителите не искат да ста4куват, ние да се дигнем на ста4ка и да настояваме те да направят ста4каслед тва, когато у4ителите се дигнат на ста4ка, тия от министерството 6е по4нат да ста4куват и да искат у4ителите да спрат да ста4куват, а след тва родителите 6е се дигнат на ста4ка с/у у4ители и министерство и ше настояват си4ки ста4ки да се прекратят и децата да ходят на даскало
![]()
![]()
Loving someone is like singing a song... But there isn`t a song without end. Every song ends. Is that any reason not to enjoy the music ?
Най-пухкавата
LOVE Най-Пухкаваия (h)
Няма да има стачки.[/i]
ами да най-добре ще е ако в училище няма един ученикда видим как ще ни плашат с отсъствия
![]()
0ще не сме почнали и за ваканции и ста4ки мислите![]()
If someone waits for you,it doesn't mean that they have nothing to
do...it just means that nothing else is more important than you...)
хах еми Лорче така е няма как мързели смеПървоначално написано от -4arovnata-
![]()
![]()
миналата година наще учители стачкуваха ноо по някаква странна системаа .. сменяха се някакси и не ходихме на учлище само 1 седмицаа а не като другите поо 1-2 месеца![]()
а бе и аз чух нещо за стачка,ама понеже съм в нтбг и те не стачкуваха миналата година та сиг пак няма да стачкуват ако има и тая![]()
![]()
Не съм чула за такова нещоА за това ние да се обединим и да стачкуваме...Абсолютни глупости.Ще стачкуваме 5 минути и ще ни разкарат набързо.
![]()
![]()
![]()
na6ite sta4kyvaha 1 i 1/2 nqkade sled tva se ma4iha da ni nakarat da izqdem y4ebnicite
Яка идея, само че изпълнението май малко ще и куца.Първоначално написано от sladur4etyYy
![]()
Don't worry, be happy!
твърдо против...пък и няма да стане
someone else...
Първоначално написано от nasko_kaulitz
ми ние да се подготвим ....ама иначе хубаво ти беше като 2 месеца не учи нали?
Аз да кажа че миналата година поради стачката започнах да уча месец по късно ......![]()
и да ви кажа чесно че не съм загубил ...такаче ще е много по яко ако започваме месец по рано ...
![]()
I am crazy, and I don't give a fuck!
http://bg.netlog.com/merakliew/photo...=766913#photos
xaxaxax lud ludПървоначално написано от proino
да, супер яко беше като почнаха да ти преподават по 2-3 урока за 1 учебен час и те изпитваха по всичко...Първоначално написано от nasko_kaulitz
тея стачки са супер набутвация![]()
Ще стачкуват![]()
![]()
Ето тук го пише ~~~> http://dnes.dir.bg/2008/08/15/news3292469.html
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Мммм...майка ми каза,че и тази година ще има стачка.Но честно да си кажа,не ми се вярва.Макар,че ми се иска...![]()
данооо да имааа![]()
Всяка песен свършва,но това не е причина да не се наслаждаваш на музиката,нали?
"Яко беше" защото бях 11 клас.Но сега,тази година,дано няма,че с тези матури след 12 клас...Първоначално написано от nasko_kaulitz
и аз на това се надявамПървоначално написано от sladur4etyYy
![]()
В нощите се моля да има стачка миналата година ни беше много гот дано и тая година ни огрее
I kissed a girl and i like it