.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 14 от общо 14

Тема: Arctic Monkeys

Arctic Monkeys

Здравейте.От доста време следя форума и чак сега реших да се регна..та за темата.Интересно ми е колко хора знаят за тази група и дали им харесва музиката им и стила им като цяло - Indie Rock се води доколкото съм запозната..
    Нека който ги е чувал или слушал да сподели мнението си за тях

аз съм ги слушала..... много ме радваха ама после почнах други работи да слушам и съвсем забравих за тях....
    Children are lovely, before they get ugly
    and learn to do bad stuff.
    Flowers are pretty, before they get shitty
    and they rot and turn to dust.

Наскоро си изтеглих дискографията...Харесвам ги =Pp

You can be as mad as a mad dog at the way things went. You could swear, curse the fates, but when it comes to the end, you have to let go.

Град
    русе
    хубава група със страшни песни ;p

само това да се чууваа!
    аз обожавам This House Is A Circus, Teddy Picker, Old Yellow Bricks и мога да си изброя цялата им дискография.Просто са жестоки.Една от мечтите ми е да ги видя на живо..

Хей,хей...Тук имало инди фенове

You can be as mad as a mad dog at the way things went. You could swear, curse the fates, but when it comes to the end, you have to let go.

Не са лоши,но не ми харесват баш толкова много

оо обожавам ги, не ме интересува много кво пеят /не толкова много, иначе ме/, ама с тея гласове направо ме изяждат отвътре и така със музиката...Абе просто са много добри /са слушам Teddy Picker /!

Град
    Shove IT
    Не са лоши, иначе инди слушам съвсем малко

слушала съм само Teddy Picker и песента ми допада. не съм се наемала да им чуя други песни, но ще го направя

Не съм ги слушала, но в учебника ми по английски имаше статия за тях и ми направиха впечатление, но едва ли ще ми харесат - не слушам такъв стил.

Ооо ми то и аз попринцип не слушам такава музика, нито съм слушала преди..Ама тях ги обожавам <3 !!!

Цитирай Първоначално написано от HeartOfRaven
    Не съм ги слушала, но в учебника ми по английски имаше статия за тях и ми направиха впечатление, но едва ли ще ми харесат - не слушам такъв стил.
    оо :P егати якото` на кое издаделство ти е учебника?

Цитирай Първоначално написано от Lian
    Цитирай Първоначално написано от HeartOfRaven
    оо :P егати якото` на кое издаделство ти е учебника?
    Учебника е на Longman - Gold Plus CAE - в урока се разказва за имитиращи банди и има имитатори на тях и запомних името Не е точно инфо за групата...(май в предишния пост не се изразих много точно ).

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си