- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- секс и слухове
Ако правиш сех с момиче с което не се познаавате отдавна просто така на парти или нещо такова и тя е известна чат пат из вашия град не ви ли притеснява че ще говори после на приятелките си за размера на пениса ви и за това как сте се представили в леглото . А неините приятелки са твои познатиофф и аз как са изказах няма зн. моля за сериозни отговори
![]()
Само като ти прочетох въпроса, и ми стана ясно, че се комплексираш.
Нормално е ако няма от какво да се притесняваш, да не си задаваш такива въпроси.
ем брат ко да ти кажа никога не съм бил комплексиран поне според мен обаче сега като го каза се замислих . но аз главно се притеснявам от това че другите хора ще говорят за мен и да питам дали има начин да я накарам да си трае смисъл да си правим кото ще си правим и това да си остане между нас както си и трябва![]()
Кво те ебе ! Нали си я мушнал..
Сега сериозно:
Ако не е някоя тъпа шамандура няма за кво да се тревожиш - едва ли ще обсъжда много (все пак трябва да знаеш, че момичетата си говорим за такива неща, но ако сме коректни не пускаме слухове и внимаваме на кого споделяме) !
Обаче ако е тяква тъпа съчма и тръгне да приказва наляво надясно... ти си си виновен ! Да си мислил по - рано..![]()
Ем то много зависи от момичето..има такива които казват всичко на приятелките си, има и такива, които си мълчат.Но ако се представиш добре, това че е казала на някой, ще ти е в +Първоначално написано от CAZE
![]()
oo hora blagodarq uspokoihte me mnogo . ee imalo i svestni hora ne samo takiva deto pi6at gluposti i spamqt blagodarq vi mnogo![]()
Не се притеснявай и да говори кво толкова ?
Ами тя и гадже да ти е пак може да говори 'колко е голям пениса ти'.
Когато правиш нещо с любов, ти го правиш завинаги.
Първоначално написано от Drogiranata_
Първоначално написано от gigiii
mi kfo ti puka dori i da kaje neshto...![]()
![]()
Ne e vajnoto da si qk vajnoto e da si maniQk!!!
кво ти пука бе.. безплатна реклама![]()
![]()
Take off your clothes...relax on your bed,close your eyes and open your legs..as much as you can..it's time for......PAMPERS ..xhayx
Не забравяй че и ти можеш да разправяш за нея просто я накарай да разбере че БИ го направил ако не е коректна.
Ето аз примерно навсякъде се хваля с гръдната и обиколкаПървоначално написано от SpOrTs_GiRl
![]()
![]()
Ако послъгва може да пуснеш слух колко е лека и че се чука с всеки, който й подаде пишка![]()
Първоначално написано от xCutOutMyTearsx
Ох Течоо ..Първоначално написано от Чичко_Полицай
![]()
Става ми неудобно![]()
..
![]()
![]()
Когато правиш нещо с любов, ти го правиш завинаги.
Първоначално написано от Drogiranata_
Първоначално написано от gigiii
hahaha kato imash takiva pritesnqniq da ne si lqgal s neq)stanaloto stanalo,moje puk da ne e momi4e koeto da govori za zavoevaniqta si po takuv na4in
![]()
LoVe AnD PaIn-ArEn`T ThEy ThE SaMe?
+1Първоначално написано от Just_say_no
А и все пак не само тя може да пуска слухове за теб...ако го направи и ти можеш да пуснеш нещо по неин адрес да почувства какво е да говориш за другите..![]()
Кво ти пука, нали си ебал.
A day without sunshine is like you know...night
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=39415 !!!
зависи момичето ако е стабино .. не би тагнала да разправа как си я лашкал .. или къв му е размера .. хахах еби я там праи си кефа пък да не ти пука![]()
Грешка беше, че ти повярвах, само себе си виня. Грешка беше, но я повтарях сляпо вярвах в любовта.
Ще разпостраня на всички че има сифилис =)
GTA Stunting
Първоначално написано от pampers
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()