- Форум
- По малко от всичко
- За България и тези, които я напуснаха
- Променихте ли се?
премени ме не чужбина а живота
Първоначално написано от Water_lili
No man for any considerable period can wear one face to himself and another to the multitude, without finally getting bewildered as to which may be the true.
Promenih se ama ne zashtoto sum v chujbina i v dobria smisul na dumata![]()
Променил съм се мн ясно, обаче тва си е щото растеме. На 13 години мислиш за колички на 18 търсиш бачкане за истинска. Кажи ми тва не е ли голяма промяна за 5 години.
Бахти тъпия подпис имам
Da suglasen sum s LodoMlado vremeto ni promenia ne durjavata v koiato sme![]()
ол да бе...Първоначално написано от FlammeNoir
понеже не почна да се влияеш от хората около тебе
който по някв случайност са с различна култура (на някой места нямът такава)
извинявай...
Брат, в Канада сме. 90% от хората около нас са тука поради същата причина кат нас, и те са видели същото което и ние. Иначе верно си е че човек се променя и според обстановката обаче тва вече си зависи от самия него. 5 години съм си зарибения българин и след 50 години пак ше е така дори на Марс да ме пратите![]()
Бахти тъпия подпис имам
99% от Българите които съм срещнал в Канада/АмерикаПървоначално написано от LudoMlado
казват че не са Българи...
тука хората са исключително прости
и като дойдеш и ти ставаш такъв..
Ами не съм се променил като човек и разбиранията ми за България са си същите тя винаги ще ми е родина и ще ми е мило да си се прибера. Това че поради лоши обстоятелста е трябвало да замина тъй като Х работи у нас не са добри е друго нещо. Единстенно което се е променило е разбирането ми за света - от тук светът ми изглежда мнооого по-малък и доста работи са по-лесно достижими.
Тва е верно за 99%, аз да ти кажа чесно си гледам на тях като на канадци, срамно е да ги наричаш Българи.Първоначално написано от NawleK
Бахти тъпия подпис имам
онзи ден бяхме в Мандарин с 4 БългарчетаПървоначално написано от LudoMlado
и 1-ния от тях е тука от как се помни
и аз по цял ден го ебавам че не може да лафи на БГ
та на съседната маса седеше 1 много яко момиче
и ние почнахме да я обсъждаме на Български
но идиота само на английски говореше
и като му казах да млъкне защото го разбира
той изръси "че ние на БГ си говориме" след което всички почнахме се смееме
след 5-6 мин разговор за това му викам че освен че е селянин дори Български не знае
и той ми казва "Аз съм Канадец"
нямам коментар...
Оле дай ми такива на мене да видишНекъв ми разправя oh yeah im proud to be bulgarian не мое го каже на български даже. Аз кат му извадих един диалект да го понауча малко напрао му е*ах майката.
4 години бяха минали преди да мога да се върна в БГ през цялото време гледам БГ телевизия онлайн, новините следя всеки ден, пълно тука с книги на български всеки ден чета, музичката БГ ба макс, не ме е*е. Тия тука всичките прослушаха български рап и хаус аз съм единствения българин тука дето тия работи го интересуват. Ония да се сетят за БГ веднъж на месец макс. Лайненца малки заеби и цензурата.
Пък и да кажа изчаках си да ми стане паспорта обаче веднага щом можах обратно в БГ за една година са лятото пак сиг бая време ше искарам там. Мн се гордея с тва![]()
Бахти тъпия подпис имам
Кирилица!
GregoryHouse
Аз чесно да ви кажа полудех май малко повече като дойдох в Канада обаче то тва го очаквах![]()
Бахти тъпия подпис имам
Казват ми че съм се променила а аз мисля че не съм сее!Излизам и с Българи, но през повечето време съм с хора от др народности и сигурно те са ми повлияли .. не знам
![]()
♥ There are 365 suns - one for each day .. ♥
Аз съм се променила малко,но за добро.
Характера ми е същия,все същата лудетина съм,но като правя нещо сериозно не оставям да ми отвличат вниманието.Не закъснявам толкова много,което си е голям напредък,защото преди примерно срещата е в 18:00 , аз отивам 19:00.Вече най-много да закъснея с 10 мин.Акцента също ми е променен,което не исках да се случва,но уви.Няма как, постоянно говоря английски.У нас много рядко говорим на български,само като сме с майка ми у нас сами.Приятелят й е американец и е кофти пред него да говорим на бг,а той не да разбира нищо.Гаджето ми е американец с него също няма как да говоря бг,повечето ми приятели са американци,абе като цяло няма как да говоря на бг.Но не съм го забравила,въпреки че понякога като си пиша с приятели от БГ някои думи в първия момент не разбирам какво означават.
Да разбира се.Аз в добрата посока. Преди да се преместя а и в началото бях много студен човек .. Нямах приятели , нямах никого .. не обичах .. всички ме използваха .. Но като се преместих хората тук ми показаха наистина важните неща в живота...![]()
Who says you're not perfect ?? [[music]]
Някои неща се промениха, дали към по-добро не знам - надявам се.
Aко не можете да пишете на български пишете на език, на който можете - английски, немски, руски, френски, японски и тн.