.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 43 от общо 43
    Мега фен Аватара на x3eme
    Град
    там някъде в далечината....
    премени ме не чужбина а живота

Супер фен Аватара на BrokenInnocence
    Цитирай Първоначално написано от Water_lili
    човек когато е в чужбина вижда много нови неща и от там променя много бързо и възгледите си за много неща в бг, освен това лесно се свиква с новите неща които се превръщат като навик. Смятам ,че всеки който твърди ,че поне малко не се е променил или е живял не пове4е от 1 месец в чужбина или самозаблужава себе си. На мен примерно ми е малко неприятно в бг като непознати хора ми говорят на “ти“ само защто съм по- малка, или някой като си изхвърля боклука както си ходи по улицата докато преди това не ми е правило впечатлени...освен това дори в бг съм готова да търся правата си когато знам, че съм в правото си, а преди бях на мотото „нека влачи“.... да не говорим ,че като се прибера все давам зор на майка ми да напазаруваме в събота, че в неделя „нали не работят магазините..." , деля си и боклука в бг.... всеки се променя рано или късно просто не иска да си го признае
    No man for any considerable period can wear one face to himself and another to the multitude, without finally getting bewildered as to which may be the true.

Promenih se ama ne zashtoto sum v chujbina i v dobria smisul na dumata

Променил съм се мн ясно, обаче тва си е щото растеме. На 13 години мислиш за колички на 18 търсиш бачкане за истинска. Кажи ми тва не е ли голяма промяна за 5 години.
    Бахти тъпия подпис имам

Da suglasen sum s LodoMlado vremeto ni promenia ne durjavata v koiato sme

Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от FlammeNoir
    Da suglasen sum s LodoMlado vremeto ni promenia ne durjavata v koiato sme
    ол да бе...

понеже не почна да се влияеш от хората около тебе
    който по някв случайност са с различна култура (на някой места нямът такава)

извинявай...

Брат, в Канада сме. 90% от хората около нас са тука поради същата причина кат нас, и те са видели същото което и ние. Иначе верно си е че човек се променя и според обстановката обаче тва вече си зависи от самия него. 5 години съм си зарибения българин и след 50 години пак ше е така дори на Марс да ме пратите
    Бахти тъпия подпис имам

Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от LudoMlado
    Брат, в Канада сме. 90% от хората около нас са тука поради същата причина кат нас, и те са видели същото което и ние. Иначе верно си е че човек се променя и според обстановката обаче тва вече си зависи от самия него. 5 години съм си зарибения българин и след 50 години пак ше е така дори на Марс да ме пратите
    99% от Българите които съм срещнал в Канада/Америка

казват че не са Българи...
    тука хората са исключително прости
    и като дойдеш и ти ставаш такъв..

Ами не съм се променил като човек и разбиранията ми за България са си същите тя винаги ще ми е родина и ще ми е мило да си се прибера. Това че поради лоши обстоятелста е трябвало да замина тъй като Х работи у нас не са добри е друго нещо. Единстенно което се е променило е разбирането ми за света - от тук светът ми изглежда мнооого по-малък и доста работи са по-лесно достижими.

Цитирай Първоначално написано от NawleK

Тва е верно за 99%, аз да ти кажа чесно си гледам на тях като на канадци, срамно е да ги наричаш Българи.
    Бахти тъпия подпис имам

Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от NawleK

Тва е верно за 99%, аз да ти кажа чесно си гледам на тях като на канадци, срамно е да ги наричаш Българи.
    онзи ден бяхме в Мандарин с 4 Българчета
    и 1-ния от тях е тука от как се помни
    и аз по цял ден го ебавам че не може да лафи на БГ
    та на съседната маса седеше 1 много яко момиче
    и ние почнахме да я обсъждаме на Български
    но идиота само на английски говореше
    и като му казах да млъкне защото го разбира
    той изръси "че ние на БГ си говориме" след което всички почнахме се смееме
    след 5-6 мин разговор за това му викам че освен че е селянин дори Български не знае
    и той ми казва "Аз съм Канадец"

нямам коментар...

Оле дай ми такива на мене да видиш Некъв ми разправя oh yeah im proud to be bulgarian не мое го каже на български даже. Аз кат му извадих един диалект да го понауча малко напрао му е*ах майката.

4 години бяха минали преди да мога да се върна в БГ през цялото време гледам БГ телевизия онлайн, новините следя всеки ден, пълно тука с книги на български всеки ден чета, музичката БГ ба макс, не ме е*е. Тия тука всичките прослушаха български рап и хаус аз съм единствения българин тука дето тия работи го интересуват. Ония да се сетят за БГ веднъж на месец макс. Лайненца малки заеби и цензурата.

Пък и да кажа изчаках си да ми стане паспорта обаче веднага щом можах обратно в БГ за една година са лятото пак сиг бая време ше искарам там. Мн се гордея с тва
    Бахти тъпия подпис имам

Кирилица!
    GregoryHouse

Аз чесно да ви кажа полудех май малко повече като дойдох в Канада обаче то тва го очаквах
    Бахти тъпия подпис имам

Голям фен Аватара на Aniiiii
    Град
    Лондон
    Казват ми че съм се променила а аз мисля че не съм сее! Излизам и с Българи, но през повечето време съм с хора от др народности и сигурно те са ми повлияли .. не знам
    ♥ There are 365 suns - one for each day .. ♥

Аз съм се променила малко,но за добро.
    Характера ми е същия,все същата лудетина съм,но като правя нещо сериозно не оставям да ми отвличат вниманието.Не закъснявам толкова много,което си е голям напредък,защото преди примерно срещата е в 18:00 , аз отивам 19:00.Вече най-много да закъснея с 10 мин.Акцента също ми е променен,което не исках да се случва,но уви.Няма как, постоянно говоря английски.У нас много рядко говорим на български,само като сме с майка ми у нас сами.Приятелят й е американец и е кофти пред него да говорим на бг,а той не да разбира нищо.Гаджето ми е американец с него също няма как да говоря бг,повечето ми приятели са американци,абе като цяло няма как да говоря на бг.Но не съм го забравила,въпреки че понякога като си пиша с приятели от БГ някои думи в първия момент не разбирам какво означават.

Да разбира се.Аз в добрата посока. Преди да се преместя а и в началото бях много студен човек .. Нямах приятели , нямах никого .. не обичах .. всички ме използваха .. Но като се преместих хората тук ми показаха наистина важните неща в живота...
    Who says you're not perfect ?? [[music]]

Фен Аватара на vde
    Град
    Виена
    Някои неща се промениха, дали към по-добро не знам - надявам се.
    Aко не можете да пишете на български пишете на език, на който можете - английски, немски, руски, френски, японски и тн.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си