ot blizo sedmica zabelqzvam 4e liceto mi si ima edin normalen cvqt a nosat mi e po 4erven kak moga da go opraa pls pomagaite znaete li kolko mi e smeshno taka plss kajete kak da go opraa
Obiknovenno na dyrtite piqnici sa im 4erveni nosovete.
Ako pie6 spri!![]()
1.пиши на български
2. може да си въобразяваш
мажи го с някой кремнивея бо4ко здраве или някой др :P
If someone waits for you,it doesn't mean that they have nothing to
do...it just means that nothing else is more important than you...)
Гримирай се , ако не помага друго , но това е нормално ако си се излзагала на слънце без слънцезащитен фактор ...
Edva li si lichi tolkova mnogo, kolkoto si si vnushila.
аз пък съм така зимата..то нали на всеки му почервенява на студа ама моя на втората минута вече е кат презрял домат а отстрани бузките с ами бели и е смешно и даже като вляза някъде на топло 20-30 мин не може да се оправиа иначе както казаха преди мен наистина може да е изгорял мажи го с някви кремче здраве,бочко нещо с алое :P
Cruel Intentions
авторката...какъв е този глагол опрааа????? Толкова се дразня от такива тъпи,ама тъпи изцепки....влезни в един два часа по бел
по темата:крем здраве би ти помогнало
Света е любов,а тя е създадена,за да прави щастлив само един човек..А този човек е най-добрия на света...той е ...
Предполагам, че става въпрос за спукани капиляри.
Принципно се води наследствено, но странното е, че са се появили на толкова ранна възраст.На дали си на повече от 15-16.
Можеш да се консултираш с дерматолог.
Who doesn't long for someone to hold
Who knows how to love you without being told
Somebody tell me why I'm on my own
If there's a soulmate for everyone
na 14 sam
to zapo4na da se opravq ve4e otkakto go maja s krem zdrave po4va da si dobiva cvetams na vsi4ki koito mi pomognaxa ako jelaete moje da mi zatforite temata
![]()