- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Има ли опасност ?
Снощи бях на купон у приятел и се бях понапил.
Не много ,но достатъчно ,че да не знам какво съм правил, днес сутринта всички ме бъзикаха,че съм спал с едното от момичетата и аз се уплаших да не съм оставил в нея нещо повече и да ме потърси след 9 месеца или по рано
Като говорих с нея тя ми каза,че съм и го вкарал няколко пъти без презерватив и след това съм бил сложил и сега имам някакво странно чувство защото не съм сигурен.
Ако е истина това което тя ми казва има ли опасност от бебе ( тя каза,че не съм свършил нито 1 път ) заради течността преди изпразването или да съм спокоен?
та ние от къде да знаем да си направи тест след 7 дена ама следващия път не пиий толкоз че да незнаеш кфо си правил че може да си патиш
uaуа вдигам ти адреналиинааааа <3
Може и да те базикат нещо,чак да не си спомняш че изобщо си бил с някоя не ми се вярва,а уж казваш,че не си се напил много.От предеякулационната течност има много много малка вероятност да се забременее.Щом момичето е било спокойно като си говорил с нея няма от какво да се притесняваш...
Може да те базикат нещо, но щом не си спомняш нищо я накарай да направи тест за бременност за всеки случай![]()
Човек не обича истински, ако не обича вечно.19.06.2009
![]()
ми ние не сме били там да знам
![]()
акоо е така - чака те добра вест
ще ставаш баща
![]()
![]()
може да те базикат де е... спокойно
Ако е момченце може ли аз да го науча как да си бие чикий и да сваля момиченца![]()
Първоначално написано от xCutOutMyTearsx
Ми не се бъзикат защото сутринта помня,че члена ми беше мазен като от презерватив, после намерих самия презерватив в който нямаше нищо(смисъл,че беше чист) което ме убеждава,е не съм свършвал, но все пак ме притеснява времето в което съм бил без.
Говорих пак с момичето, тя каза,че съм бил заспал по средата затова не съм свършили ,че съм бил най-много 5 минути без гума което пак ме притесни защото 5 минути нее като няколко вкарвания, но може и за 5 минути толкова да е било.
Сега тя ми казва да се успокоя а би трябвало да е обратното,но както и да е .
Та същинския въпрос е - може ли да съм изпуснал течност за тея 5 минути и има ли опасност от която да се притеснявам![]()
abe da si napravi testa i tolkova taka i ti 6te spi6 spokoino i tq .........da ne posled a ima 4estito stanaxte tatko
еми има известна опасност ... но все пак е добре както акзват по нагоре 7 дни след акта да си напрви момичето тест
Роден си от УДОВОЛСТВИЕ ... Живей за УДОВОЛСТВИЕ ...
Винаги трябва да се съмняваш.
mi eto za tova ne se pie da ti e za urok![]()
dano vs da e nared
stiskam palci
![]()
Ne e vajnoto da si qk vajnoto e da si maniQk!!!
успокой се , недей се шашка толковаза да се увериш напълно едно тестче след 7 дена
![]()
Take off your clothes...relax on your bed,close your eyes and open your legs..as much as you can..it's time for......PAMPERS ..xhayx
КАКВО?!?!??! ТИ, ти... аз лично бих се побъркала! Иди на лекар, направи нещо, не стой така! go, go, go!Първоначално написано от pampers
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()