имам подобни,днеска бях с тяхПървоначално написано от ger4e7y
иначе имам такива боти с ток,сега ще си купя още някви такива
![]()
So if you're asking me
I want you to know
When my time comes
Forget the wrong that I've done
Help me leave behind some
Reasons to be missed...
малее тези като модел ми харесват ноо точно в тези цветове нее .. иначе ще са модерни една моя приятелка си беше взела такива и много яко седят направооо суперПървоначално написано от be_true
![]()
super saaaПървоначално написано от ger4e7y
![]()
Да!Първоначално написано от glupacheE
аз пък бих си ги зелаимат някъв чар
![]()
ВинаГи ПиТаЙ "Чичко Google"
с подобни кубинки енма се пречукате зимата, а и стоят по готино.![]()
Войни на Тангра
Уааа , в целия град са плъзнали тези боти, уеЦелия ми клас имат .. имам чувството, че аз съм единствената в града, която няма боти
![]()
It is not the movements that make a dance beautiful, it is the emotions that inspired the movements that make it beautiful!
Най прекраснитеее, иначе не бих си купила такива боти...
![]()
де да знам ..падам си по обувчици на ниско токче ..и точно тези не бих си ги купила
http://www.youtube.com/user/Michelle...15/rOCzQ3pKGvk
Шофирай разумно- стигни жив!!!
та това сега е най модерно + за избора![]()
Ноу уан мейкс ми соу крейзи лайк ю ду май бой..
Определено ДА! От миналата год имам,но сега пак ще сив зема подобни за есента.Първоначално написано от one_love
Smile!?
Неска си харесах едни ботички супер сладки, утре ако имам късмет още да ги има ги копувам веднага!![]()
Иначе да очевидно ще са модерни..поне в Плд...защото като гледам по магазините е пъъъъълно с такива![]()
..Gia panta tha meino an rotas (music)
страхооотни са![]()
![]()
Make Some Noise ... ;]]]
male na vsqkade e palno s edni i sa6ti boti vsi4ki sa ednakvi.... kolkoto i da mi hresvat qvno 6te se li6a ot tqh i 6te se opitam da namerq ne6to po razli4no![]()
![]()
![]()
MN sa Qkiiiiii na men li4no mn mi har...imam boti ot min godina i adski mn si gi haresvam... i tazi zima bih si gi nosila...![]()
Щурей на воля - сега те има [!]...Направи всиЧко онова,което някога ти е минавало преЗ главата--сега те Има!Води се от Чувствата и емоциите,не се подвеждай от разУма.НАслади се на Всяка капЧица живоТ!
незнам дали ще са модерни но аз имам от миналата година подобни(само че са ниски) и определено бих си зела и тази ако си намеря каквото искам![]()
Харесват ми без ток и искам да си взема за есента.![]()
този сезонс а много модерни ....има много модели по магазините....аз си тарсех с ниско токче..щото не съм свикнала на голям ток....![]()
![]()
![]()
![]()
I am the dream
You are the dreamer !!
Не на всеки му отиват боти . Тези стават, но не са за ежедневието според мен
Направи добро- яж л***о !
abe gotini sa ama mi izglejdat mn neudobni..nqkoi da znae neshto po vuprosa? :P
Life isn't about waiting for the storm to pass..It's about learning to dance in the rain
na men sa mi udobni, osven che sa moderni sa i udobni i si kupih cherni mn sladkiПървоначално написано от siLenT_scReaMs
![]()
Да, четох някъде, че пак ще са модерни (не знам защо това е от значение за теб).
Тези, които си показала ми харесват (:
Simplicity, complexity, oh what a tragedy! Reality, insanity, strange normality. Incredible, untouchable, but just visual...
ami hubavki sega nZ dali sa na moda ,no vse pak nali znae6 4e ne vinagi e vajno da si v krak s modata ...![]()
СеГа Е Моя рЕд Да бЪда л0шА, Сега Е Моя рЕд Да кАзвАм Не, Сега Е Моя рЕд да пРичИнЯжам боЛка ,Да мразЯ мЪниЧкО понЕ!
+Първоначално написано от Мушмула
![]()
СеГа Е Моя рЕд Да бЪда л0шА, Сега Е Моя рЕд Да кАзвАм Не, Сега Е Моя рЕд да пРичИнЯжам боЛка ,Да мразЯ мЪниЧкО понЕ!