- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Метросексуалността при мъжете?
До къде спред вас е нормално да стига един мъж в стремежа си да изглежда добре?
Въпрос към момичетата - Кое според вас е прекалено в грижата за външният вид при мъжете?
Въпрос към момчетата: До къде стигате вие в грижата за външността си?
почти всичко ми се струва прекаленонай-нормално според мене е момчетата да си бръснат брадата и мустаците
и евентуално под мишниците и ако е с 1 вежда леко да ги пооскубе в средата
![]()
![]()
от друго няма нужда
![]()
"Eдно е ди се иска, друго е да можеш, а пък трето и четвърто - да го направиш !
Н.Хайтов
Съгласна с Inlofee*.Гадно е да знам,че мъжа ми има по-гладки крака от мойте....
Heaven just isn't hot enough
Burn me alive, inside
Living my life's not hard enough
Take everything away
mi spored men vseki si izbira individyalnosta.ako ne6ty ne mi haresva v moq priqtel my go kazvam i toi ako preceni go promenq ako ne az sum s nego i 6te go priema takuv kakuvto e.otnosno drygite mom4eta su6toto mnenie imam-vseki hodi kakto si iska...koq sum az 4e da sudq i da zloslovq?
За мен в един мъж е прекалено да си щави краката и ръцете, да се маже с декоративни козметики и да се навлича с разни парцали, дето имат пискюли, мъниста, златно и сребърно по тях. Бля.
Ще ти подаря ядрена глава,
влажен динамит, тротил, цветя!
Ако бях това, което си сега,
мой приятелю, бих се взривил...
За мен един мъж трябва да се къпе редовно, да си сресва косата, да си мие зъбите, да си реже ноктите и да се парфюмира.Всичко друго е излишно.
...That we are sharing the same bed, we're not sharing the same dreams anymore...
Какви жени сте дето харесвате мъже дори без обезкосмени подмишници и членове и членчета![]()
Моето обкръжение жени не ги взимат ако не са с по тънки мигли от тяхните![]()
За мен е прекалено момче да си скубе веждите и да отделя много време за косата си!
Най-добрата част от живота на човек са неговите малко, незапомнени постъпки, извършени с доброта и любов.
Щом аз се поддържам, мисля че и той трябва, за да ни е приятно и на 2мата. Не аз да нямам 1 косъм, а той с набола брада, косми под мишниците и т.н
Направи добро- яж л***о !
по тънки миглиииПървоначално написано от midle
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
"Eдно е ди се иска, друго е да можеш, а пък трето и четвърто - да го направиш !
Н.Хайтов
Правете разлика вежду личната хигиена и метросексуалностаЕдно е да се епилираш там където видимо имаш нужда да ползваш МЪЖКА козметика а друго си е вече да не правиш разлика между лечебен балсам за устни и червило
![]()
Съгласна.Първоначално написано от Inlofee*
+1 epilaciqta pri4eskata i tn e normalno grim- tova ve4e e prekaleno !Първоначално написано от 24white24
Според мен понякога се налага и малко грим. Аз лично слагам малко фон дьотен защото имам 1 белег от пъпка на брадичкатасъщо така не мога без балсам за устни, но не прекалявам.
Фон- дьо- тенПървоначално написано от Predator777
![]()
![]()
![]()
ne moga da izrejdam purvo vtoro treto moga samo da kaja che ako izglejdat kato josh duhamel biha bili idealni![]()
Не позволявай на хората да стоят близо до теб, за да не чувстваш липса, когато започнат да си тръгват един по един ...
=D>Първоначално написано от GaBiIi__
необичали набола брада лелееее
ясно е че сте недорасли курвички... питайте някоя зряла жена какво мисли за мъжете с набола брада (ала клуни или бат бойко ако щете) направо се подмокрят само като видят...
жалко че мойта брадица е рехава, ако бях с яко брада щях да се бръсна веднъж на 3 дена!
аа иначе забравих да спомена какво мисля аз
ми аз ползвам сапун, четка за зъби, самобръсначка за брада и оная работа и чат пат мишници, клечки за уши, нокторезачка и малко парфюм или дезодорант зависи как ме кефи
и тва е всичко, кви гланцове, балсами, шампоани, гелове, кремове и простотии? тва са някакви женски изгъзици... не ползвам тия шитни пък от внимание женско никога не съм се оплаквал (ама са съм зает, да не ми налетите и тука)
кво и е на наболата брада![]()
а кво...кво ..ква прическа ве
гел,лак,гребенче,преса,ала бала ,лошо няма![]()
ахаха
и на маникюр да ходи остава само![]()
![]()
а гланц да си слага вкъщи, кво е тва да излиза момче с некви лъскави устни![]()
![]()
На някои много им отива с брада,но.... на мен ми е прекалено тънка кожата на лицето и от целувки, брадичката ми става червена като светофар![]()
Любовта изисква жертви :PПървоначално написано от Мушмула
Дааа.....Мъжа до мен да се бръсне всеки ден![]()
съгласнаПървоначално написано от 24white24
Ще ме виждаш в сънищата си, ще протягаш ръце, за да ме докоснеш, но аз ще изчезвам ... Ще бъда едновременно най-красивият ти сън и най-ужасният ти кoшмар. Така, както ти беше най-красивото и болезнено нещо в моя живот!
+1Първоначално написано от kapinka
Every Time You Masturbate,God Kills an Emo Kid,So Please,Keep Touching YouSelves =]