Първоначално написано от бръм
ЛУДНИЦА СА!!!Ха-ха-ха!С едно жълто дъждобранче и фърча![]()
Преди няколко дни едни ботички ми хванаха окото,и днес просто не можах да устоя и си ги купих,ето ги![]()
http://prikachi.com/files/367632L.jpg
Нз за другите ама според мен са супер![]()
няма да сгрешиш ако си ги вземеш (според мене де)![]()
Love is a feeling
Give it when I want it
cause Im on fire
Quench my desire
Give it when I want it
Ако са ест. кожа.Първоначално написано от one_love
Супер яки са! Само ако кажеш от кой град си и ако си от русе или Плевен от къде точно са,няма да имаш грешка!Първоначално написано от Undying
![]()
Много са хубави,такива съм виждала и в нашите магазиниПървоначално написано от Undying
![]()
Суетата.Моят любим грях.
ууу утврътителнууууууууПървоначално написано от My`OwN
![]()
![]()
![]()
по лошо няма на къде
I Love
Vania
Kabakova
ПетричПървоначално написано от elena_k
![]()
Суетата.Моят любим грях.
Провери в магазините на Булдозер,аз си ги взех от там,и в 2та им магазина в града ги имаше,имаше ги и в Булдозерите в Ботевград,така че предполагам,че са заредили всичките си магазини в страната с подобни боти.Имаше доста видове.Първоначално написано от elena_k
![]()
Аами , горе-долу колко струват и качествени ли са,защото аз си бях взела едни на Булдозер 40лв всички ми викат нищо,че са евтини,много са здрави..и кво стана ... след 3тото обуване ми се счупи токчетоПървоначално написано от Undying
![]()
Ми тези бяха 35 някъде,незнам колко са качествени,изглеждат здрави,носила съм ги само 2 пъти,така че знам ли...Първоначално написано от elena_k
Лично аз също си взех ботуши от там миналата зима,дадох към 60 лв и след няма и месец се разлепиха,което беше доста очудващо,ама добре че ги има обущарите...
В случая не съм мислела толкова за това дали са здрави,зщото не са чак толкова скъпи,а и ми харесаха...
Такива точно не бих си купила...Ама ми харесва модела, но ако бяха като ботуши щяха да са по-готини... Фф абе тая година по магазините има само такива и ботуши с висок ток, а тия с равна подметка са много грозни...![]()
iskam to4no takiva, samo 4e botu6i .. ne boti :S
.... ДаВаМ тИ КлЮчА и АдРеСа - НеКa Аз Да БъДа ТвОяТа ПрИнЦеСа .....
+1Първоначално написано от ...SoMэ__SpЭciaLLy...
и задължително естествена кожа.
Smile!?
Не ми харесват.
А колкото до това да ли са модерни или не...ще ти кажа,че не са.Е в БГ може и да са хит,но навън определено не са.
Но ако ти си ги харесваш и са ти удобни не виждам нищо лошо да си ги носиш,подкрепям индивидулания стил.
http://princessmagazine.tumblr.com/ --> my blog
Препоръки,мнение,критика...
Ой оййй назад си ...Първоначално написано от sexa_na_kompleksa
в мойто даскало вече и кубинки се носят![]()
По темата : не ми харесват !!!!!
If someone waits for you,it doesn't mean that they have nothing to
do...it just means that nothing else is more important than you...)
Има такива които много ми харесват , но има и ОТВРАТИТЕЛНИ модели![]()
Модата никога не ме е интересувала,не ме интересува и няма да ме интересува!Грозни са!
Do avtorkata-super boti,vinagi sa bili aktulaniAz sam mqnq4ka na boti
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Eto tuk otstrani ima razli4ni dizaineri za vsi4ko,izberete siima mnogo qki modeli
![]()
botu6ki i boti,na prada osobenno![]()
![]()
![]()
Yspeh !!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
:P