Цитирай Първоначално написано от elena_k
Цитирай Първоначално написано от Undying
Цитирай Първоначално написано от elena_k
Цитирай Първоначално написано от Undying
Преди няколко дни едни ботички ми хванаха окото,и днес просто не можах да устоя и си ги купих,ето ги

http://prikachi.com/files/367632L.jpg
Супер яки са! Само ако кажеш от кой град си и ако си от русе или Плевен от къде точно са,няма да имаш грешка!
Провери в магазините на Булдозер,аз си ги взех от там,и в 2та им магазина в града ги имаше,имаше ги и в Булдозерите в Ботевград,така че предполагам,че са заредили всичките си магазини в страната с подобни боти.Имаше доста видове.
Аами , горе-долу колко струват и качествени ли са,защото аз си бях взела едни на Булдозер 40лв всички ми викат нищо,че са евтини,много са здрави..и кво стана ... след 3тото обуване ми се счупи токчето
Ми тези бяха 35 някъде,незнам колко са качествени,изглеждат здрави,носила съм ги само 2 пъти,така че знам ли... Лично аз също си взех ботуши от там миналата зима,дадох към 60 лв и след няма и месец се разлепиха,което беше доста очудващо,ама добре че ги има обущарите... В случая не съм мислела толкова за това дали са здрави,зщото не са чак толкова скъпи,а и ми харесаха...