- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- ..ухххххххх к'ъв им е проблема???
точно сега почти седница преди училище наще искат да ми променят вечерния час...естествено до по-рано..какво ще им стане поне до 15-ти да си ми е така
..кажете ми как да ги убедя да не ми го променят поне до у4илиште..ще се побъркам..
![]()
![]()
![]()
това което ме боли най-много е,че бях толкова близо...
имах толкова много да ти кажа...и гледах как си отиваш..
Ако са го решили твърдо надали ще успееш ... Може да направиш сделка поне още 10 дена да си до по-късно , апък после да ти го направят до по-малко. Сигурно е заради училището . Така си мисля де![]()
a3 sm v sushtoto polojenie..i nashte mi uvelichiha vecherniq chas i a3 mnogo se qdosvam no nqma kak ..roditeli !![]()
За 3 неща бях напълно убедена.
Първо Едуард бе вампир.
Второ, някаква част от него - нямах представа колко силна може да бъде тя,
жадуваше за кръвта ми.
И трето, бях безусловно и необратимо влюбена в него. ♥
Наистина е доста тъпо седмица преди да почнем даскало да ти правят вечерния час до по-рано ...
Просто седнете и поговерете, кажи им, че искаш последните дни от ваканцията ти да си ги прекараш хубаво, а не в някакви ограничения..
Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love
of i az s1m taka..kakvo li ne i kazvax na maika mi,no rezyltat nqma6e absolutno nikak1v.nai mnogo nakraq da se skarame i tova e.ve4e se otkazax da i mr1nkam na glavata po cql den i si se pribiram po rano![]()
аз с мама се разбрах ама баща ми е проблема...тя ми каза да говора с него спокойно и да му обясня...ама на тва говедо
![]()
![]()
![]()
![]()
ооо
при мен няма такова животно като баща камо ли
вечерен час
тя майка ми се пребира по-късно от мен така че./...![]()
при мен не е добре..ама при теб е прекаленоПървоначално написано от ValzZi
![]()
![]()
![]()
Ми и аз никога не съм имала вечерен час, единствено ми казват да не закъснявам.Просто разбирам те..Макар и да не съм го преживявала. Те искат да се стегнеш преди училище, а това са ти последните щастливи дниКажи на баща ти, че искаш да си изкараш поне още една седмица весело с приятели, след това да ти разбраняват.Кажи му колко е гадно, когато си във възраста в която най-много ти се излиза имаш най-голяма нужда от приятели да ти забранява да си навън например след 9:30 /или колкото ти е вечерният час/.. Разбирам, че той иска да направи най-доброто за теб..Но ПОНЕ ОЩЕ ЕДНА..ЕДНА..единствена седмица..
![]()
youu'll bee sorry that i'm not aroundd ..
a pak na mene nikoga ni6to ne sa mi zabranqvali...Samo deto imam 4uvstvoto 4e ne na 22 a mi na 122 da stana pak 6te si mislqt 4e sam na 15 godini..Ama za tova si ima izhod sabrah si bagaja i sega jiveq v dr grad dale4 ot roditelite si...A kolkoto do tvoq problem neznam![]()
Pffffffffff
Ммм... И аз съм такаАма си мълча защото и мойте фр се прибират по-рано
Много тъпо стана
![]()
Иначе ако нямаш моя проблем поговори сериозно с тяхПодкрепям по-горните мнения
![]()
I still get lost in your eyes
And it seems like I can't live a day without you
Closing my eyes till you chase my thoughts away
To a place where I am blinded by the light but it's not right
Вместо да се нервиш и да мрънкаш,че баща ти бил говедо....и...т...н...,седни и поговори с него.Ако беше го сторила,до сега можеше и да сте се разбрали като нормални хора.Кажи му ''тате само до 15- ти септември,след 16-ти ще се прибирам на време''.Може и да подейства.
Ми то по друг начин няма как да си решиш проблема освен да поговорите с баща ти...аз напълно те разбирам,защото при мен е същото.Майка ми винаги ме разбира и не ми прави проблеми за вечерн час,но баща ми...и то каквото каже той това става.В началото на лятото трябваше да се прибирам в 21:30,а сега съм до 20:30...много ми е гадно,защото на повечето ми фр им дават до към 22:00 поне.Онзи ден понеже имамхме панаир в града и исках да ида и аз една вечер и седнах и поговирх и с баща ми,ест с малко помощ от майка ми и той ми позволи до 23:30.Вярно,че на повечето им разрешават и след 12,но все пак си прекарах добре.Пък и изведнъж с 3 часа повече,аз дори до 22:00 не мислех,че ще ми даде...Аз пак си се забавлявам макар и до нищожния ми час и си прекарвам добре.Не е като вечерта,но...всеки с късмета си.Но от сега мисля за другото лято да говоря с него пак и вече не мисля да му се оставя ако ми каже пак 21:30...Все пак ще бъда на 15.Нормално да се притеснява,все пак съм момиче и вечер си е опасно,нооо няма винаги да съм на малкото му момиченце...Кажи и ти на баща си тия неща и му кажи,че нищо не му пречи да ти даде още една седмица да прекараш повечко време с приятелите си,защото после едва ли ще имаш толкова свобно време като сега...Успех !![]()
И в крайна сметка на колко си и колко ти е вечерния час?
...That we are sharing the same bed, we're not sharing the same dreams anymore...
говорих с него като човек..ама не..не го интересувало,че идва училищеПървоначално написано от Люси
ебаси отношението,чесно
..добре,че вашите бащи не са такива
![]()