- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- школа "Иванови"
Значи тъй като видях, че половината форум е ходил там, реших да направя тая темичка.Тенкс на хората, която ми отговориха в една друга!Та в тая тема всеки,който се интресува от тях може да пита.Аз съм първа.Значи сдобих се с джи ес ема на Иванов (тенк ю парти_гъръл), ама ако някой ми каже служебен телефон или адресче ще съм много благодарна!
Ол да...sk8 наистина е грейт!
Точно за това разпитвам за тия прослувути Иванови.
+ тфа майка ми иска да ме записва там и ако и помогна с търсенето може да имам възнаграждение![]()
ee tva e qko vuznagrajdenie NOV SK8 x x x x x qkomi nz ni6to za Ivanovi (no po dobre se otkaji), aide lqgai che e kusno :P
еми аз вече писах поне 3 пъти мнинието си-ходи на иванови няма да сгрешешПървоначално написано от sweezy_girl
![]()
da we!kato ne si hodila i ne znae6 kvo e ne govori!be6e super qko i stava golqm kupon!samo v na4aloto i v kraq ivanov vi ma4i, ama ina4e e super!!!6e se zapoznae6 s golemi pi4ove i osven tva poznavam edin golqm pi4, koito sq hodi na ivanovi!mn e sladakПървоначално написано от sweezy_girl
ivanovi sa da best
Az hodih 1 pat i posle se varnah razplakana...![]()
E verno 4e se zapoznah s edin sladur...![]()
![]()
Неподходящ размер на снимка в подпис!
NQkoi znai li dali ima i v rouse takava 6kola i da mi dade nomer ili adres pls
не вярвам,мисля че до там не ходатПървоначално написано от sadadasdasda
![]()
![]()
![]()
q nqkoi ot tezi,koito ste hodili da kaje dali poznava edin Zlatomir,Tomi mu vikame! Toi hodi tam tazi godina 2004/2005!
Някой ще ми обясни ли какво е това?????![]()
da, poznavam go!ZLATZETO mu vikahme nieПървоначално написано от Анонимко
az ne sam hodil na ivanovi no znam ot priateli 4e tam e ujasno skusvat se ot u4ene davat nekvi zverski doma6ni, koito ne si napi6e doma6noto mu iskat nekvi pari ama prosto ujasrazkazvat igrata na u4enicite i sa nekvi absolutni tapaci zimat qko kinti i o6te iskat za nai-malkoto ne6to. Tva 4e hodi6 tam ne ti garantira 4e 6te nau4i6 ne6to i 4e 6te vleze6 kadeto iska6
И аз мисля като СМАЗКА
Имам много познати, които са ходили там и никой не е останал доволен. Пък ако ви се харчат пари и ви се губи времето - при Иванови ще направите и двете неща успешно.
НАПЪЛНО СЪГЛАСНАПървоначално написано от Анонимко
Dobre de, hora, vse edno - hubava, losha, ama taia shkola ima OGROMNA faida!
Aide niakoi da mi dade koordinati, pls!
eli_slava@mail.bg
Бил съм там за една седмица. Иванов е голям Мошеник. Добре, че баща ми си е малко лудичък![]()
Мъжа се познава по делата!
*
Бъди Мъж и на думата си дръж!
*
Думата е равна на договор!
*
Мъжете правят пари, но парите не правят мъже!
*
Само Благородните и ШироСкроените хора успяват!
*** БАННАТ, НО ХИТЪР КАТО Щирлиц -е това е БОРЧЕто!
Niakoi moje li da mi dade web-site. Ako izob6to imat. A ina4e imam edna priatelka, koiato hodi tam eda godina i vlezna v nemskata gimnazia s PALNO 6 PO VSI4KO! Verno, skasaha ia ot u4ene, no pak ima polza.
Първоначално написано от Iako_bebe
Нямат сайт, те са си нелегални![]()
Мъжа се познава по делата!
*
Бъди Мъж и на думата си дръж!
*
Думата е равна на договор!
*
Мъжете правят пари, но парите не правят мъже!
*
Само Благородните и ШироСкроените хора успяват!
*** БАННАТ, НО ХИТЪР КАТО Щирлиц -е това е БОРЧЕто!
e, da az sashto imam priatelka, koiato beshe tam, skasa si gaza ot zubrene, ama sega si e v anglijskata!...
samo che e zagubila koordinatite im, ta ako niakoi bade taka dobar da mi gi dade, shte sam MNOGO blagodarna!
![]()
kaka_ta@yahoo.com
Те вече имат частно училище,знаете ли...?
даамПървоначално написано от Eleonora
аре някой да даде инфо за него
te i kursovete 6e se mestqt tamПървоначално написано от mil4eto_
na4i zona b5 petko mom4ilov nomer 5
kazva se evrostar![]()
vob6te ne e taka tam e super kupon tva s u4eneto e vqrno no se svikva a puk tia globi sa MitTAM E NAI QKATA 6KOLA NA SVETA
AKO TI E MNOGO MERAK DA SI PROTIV IVANOVI MI KAJI KUDE JIVEE6 I 6TE TI PROMENIM MNENIETO![]()