- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Големи вежди имам
Хора,
я кажете как да си направя веждите по малки. Май дори се срастват по някое време и изглеждам като селянин
Вижте- - http://i33.tinypic.com/11vp83q.jpg
то пък на тая снимка се вижда мноо добре![]()
mi hodi na kozmetik da go oskubqt,ama ne mnogo,da ne se li4i tolkovamn mom4eta go pravqt taka 4e
![]()
Казват,че всеки си има звезда и всеки угасва угасне ли тя.Звездите се ронят и хората с тях стават лека-полека на прах.Какво ли ще стане след много години когато останат в покоите сини едничък човек и едничка звезда?Ами ако угасне и тя? ..
има ли опасност ако махнат малко да изглеждам като женаПървоначално написано от mini_brutal_barbie
Първоначално написано от wolfin44444
естесвенооо даже и гърди ще ти порастнат)
сериозно - козметиците си знаят работата .. ако си ги оскубеш сам може и да станат като на жена (тънки)
~Remember,remember...25th of November~
колко струва този козметик.Първоначално написано от mirelS
![]()
ефтино е .. спокойно няма да ти вземат много към 5-6 лв. сигурно то на теб няма да ти правят някаква форма , а просто ще ти оскубят ненужните![]()
Take off your clothes...relax on your bed,close your eyes and open your legs..as much as you can..it's time for......PAMPERS ..xhayx
незнам, много се страхувам нещо.Първоначално написано от pampers
никога не съм ходил на козметик за вежди.
сигурно ще боли.
ако си достатъчно мъж ще издържишПървоначално написано от wolfin44444
все пак няма да те колят![]()
щом ние жените издържаме и не ни боли .. прави си изводи :P![]()
e 6te boli,ama tyrpi za hubost kakto se kazvaПървоначално написано от wolfin44444
ti kato otide6 si kaji 4e iska6 samo da mahnat nenujnite,da ne te napravqt kato momi4e
Казват,че всеки си има звезда и всеки угасва угасне ли тя.Звездите се ронят и хората с тях стават лека-полека на прах.Какво ли ще стане след много години когато останат в покоите сини едничък човек и едничка звезда?Ами ако угасне и тя? ..
издържам на всичко
здраво момче съм
проблема е че незнам къде мога да намеря такъв козметик.
гр. Шумен
mi da ti kaja neznam kolko stryva kozmetka no moga da ti kaja kolko stryva oformqneto na vejdi pri kozmetikПървоначално написано от wolfin44444
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
http://impulse.bg/bebcho0o0
Въпрос: Защо Дядо Коледа няма деца?
Отговор: Защото топките са му на елхата.
давай за второто.Първоначално написано от my baby love
Първоначално написано от kiss_kris
![]()
![]()
Научих, че за секунда можеш да
извършиш нещо, за което ще те боли цял живот.
Научих, че зрелостта много повече зависи
от това какъв опит си придобил и какво си научил от него
и много по - малко от това колко рожденни дни си празнувал.
абе ти нали целия се бръснеше и си махаше веждите![]()
![]()
Роден си от УДОВОЛСТВИЕ ... Живей за УДОВОЛСТВИЕ ...
na nqkoi dryg dohodi li mu se pak na more?![]()
Loving someone is like singing a song... But there isn`t a song without end. Every song ends. Is that any reason not to enjoy the music ?
Най-пухкавата
LOVE Най-Пухкаваия (h)
обръсни ги и след като ти порастнат ги боядисай зелени
и престани да пускаш теми
Първоначално написано от kiss_kris
![]()
![]()
![]()