- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Колко трябва да съм ?
Здравейте ! Аз съм висока 170см и тежа 59кг . Кокалите ми тежат много , както и на майка ми . Когато попитам приятелите ми дали съм дебела те ми казват че съм си слаба и майка ми така казва ама аз имам чувството че ме лъжат Та питам ви в нормата ли съм или не и ако не колко кг трябма да съм при моята височина за да съм слаба ?Просто сама не могя да преценя . Също така спортувам много имам и мусколна маса .
хааа погледни се в огледалото и ще разбереш![]()
![]()
Take off your clothes...relax on your bed,close your eyes and open your legs..as much as you can..it's time for......PAMPERS ..xhayx
Абе ти наистина ли си мислиш че не съм га правила ?! Не мога да си направя самооценка ! Няваше нужда от безполезното ти мнение !
не си дебелаа ааз съм има няма колкото теб![]()
а от безполезната ти тема имаше ли нужда![]()
.Н3 си дебела и ми писна вече от такиа теми.Ако толкова държиш да видим дай снимка и ше ти кажем.Аз откъде да знам как изглеждаш,за да ти кажа.И аз съм горе-долу толкова и не мисля,че съм дебела така че..
Защо темата ми да е безползва бе ???Задавам въпрос и търся отговор Милех че форумът е за това ! Айде поправи ме ако греша ! ??
Не мисля че можем да преценим без снимка...все пак при всеки килограмите са разпределени различно в тялото...
True love stories never have a happy ending,because true love stories never end
леле се едно аз съм писала тая темаимам абсолютно същия проблем, тренирам мн гимнастика и имам ебахти мускулите, костите са ми повече от тежки, тежа 53 кг а за гимнастичка това е... нямам думи
ама поне доколкото знам не съм дебела, всичко по мен е стегнато и не мисля че и ти си дебела. Щом не искаш да пусняш снимка довери се на приятелите си, или попитай някой с който не си мн близка, ако не те мрази ще ти каже най-точно
мн зависи и от фигурата ти - някои имат по-голямо дупе, други корем и т.н. пусни ни 1 снимка
of na4i da kaja samo 4e moje i 50 kg da si ama kato si otpusnata nqam na4in da ne izglejda6 debela az sum 1.70 i sum 52 kg no vijdam dori i po sebe si 4e tam kudeto ne e dobre oformen muskula prosot izglejda debelo za tva se vzemi v ruce i sportuvai stiga pita priqtelite si ... ok
a i da kaja samo 4e iamam fr koqto su6to e 1.70 i e 65 kg oba4e izglejda strahotno i vuob6te ne e debela ama vuob6te prosot strukturata i e takava ima si dupe momi4eto taka 4e mn zavisi ot strukturata ti
1.70, 59 кг, напълно нормална си... Щом си 1.70 трябва да тежиш 60 кг, така че спокАз сам 165-166 и тежа горе - долу колкото теб и съм си нормална, нз защо се притесняваш толкова
НЯМАШ ТАЗИ ВЛАСТ - ТИ ДА БЪДЕШ АЗ!
You only see what your eyes want to see. How can life be what you want it to be? You're frozen when your heart's not open!
И аз съм с по-тежки кости (както и мама).Не се притеснявай от килограмите.Аз съм 1.73см и тежа 54кг.(ако бяхме с нормални кости щяхме да сме с около 7 кг.по-леки)Преудолейго![]()
отбора на тежките кокAли и аз спадам в него![]()
dai snimka i nie shte predcenim, mn zavisi ot struktorata na choveka![]()
Според мен си точно в нормата,защото нали знаеш,ръстта (-10кг).![]()
дай снимка и ше ти кажа
Локо Пловдив и тесни пичkи майна.
ако си 1.70 вадиш 110 и това са ти килограмите..значи ти трябва да си 60..но пък то си зависи и от фигурата...
п.п.като извадиш 110 тфа е максимума,..т.е. здравословното тегло//![]()
in defense of our dreams...
ехеее аз пък съм 1.70 и тежа 48 кг. и всички ми казват че съм слаба ама на мен не ми харесва как изглеждам и затова сега гледам да спортувам..![]()
![]()
I Love the way you liee...
Just a dream !!
И аз съм така - 1.73 , 58кг , ама са ми дълги краката и си харесвам тялото , ти трябва също да харесваш твоето , спокойно добре си![]()
Усмихвайте се ! : )))
~
Темата е стара - Ключ.
You will decide if I'm all you've been waiting for...
Първоначално написано от katii
http://vbox7.com/play:27671a29![]()
http://vbox7.com/play:cb758a54
Карай внимателно - спаси живот!
http://www.facebook.com/pages/Dream-of-love/172035706162256 & http://www.facebook.com/pages/The-st...22269861159010 ~ Страници за бележки във Фейсбук.