- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Бръснене на крака \ мъжки \
Здравейте,
Наскоро си обръснах краката \ май стана два месеца \ разбира се проблема беше че вълната стана непоносима през горещото лято и адски пречеше. Сега краката ми нямат косми, но имам адски много червено на краката. Ама тея косми пак растата. Просто не издържам.Адски трудно е да се бръснат. Дайте някакъв съвет.
чакай ,че малко съм тъпа и не схванах.Начи ти си си обръснал краката и чак след 2 месеца са ти поникнали косми и освен това се надяваш никога да не пораснат отново![]()
![]()
Сега разбираш колко им е кофти на момичетата
първо да си кажа мнението - не обичам момчета с бръснати кракаа ама както и да е щом си искал си го направил
когато си ги бръснеш става по-зле ... защо не си опитал с кола маска?? - не боли толкова не се стресирай .. а и те няма как да се махнат завинаги![]()
![]()
другия път - кола маска е най-добре![]()
да бе,. ама е тъпо да си на 20, да имаш адски слабо тяло \ да изглеждам като 18 годишен сега \ и да си вълнест. Като имах вълна едвам се показвах у нас. Беше ме срам. Знаеш ли какво е гъза ти е да е космясал и да не можеш дори и да се изресеш както трябва. Но това е отделна темаПървоначално написано от kiss_kris
![]()
Човече аз мойте на 3 дена ги бръсна,да не мислиш че е лесна тая работа![]()
аз ги бръсна на една седмица.Първоначално написано от LeVski_fen
ти на колко си години
има депилиращи кремове, с които можеш даже да се къпешвлизаш под душа, къпеш се и после с гъба го махаш тоя крем, заедно със всичките ти косми по краката
пробвай
Ами...чакай да пораснат отново и както казаха другите удари една кола маска.Нали знаеш, че бръсненето ги прави по-твърди,а кола маската ги маха от корена,което малко или много помага те да поизчезнат мъничко.Демек да уредреят![]()
добра идеяПървоначално написано от MissitY
от коя кола маска да си взема
има всекви видове.
даже не съм работил с това нещо
я дайте упътване.
Нормално е.Амиии...Не знам...Единственото, което ми иде на ум е Вийт, но повече го позлват жени.Но ако искаш пробвай него.На самата опаковка си има упътване за работа
.Но не бъркай крем депилатор с кола маска,защото крема е като крем за бръснене и има същия ефект но просто не изсушава кожата.Така че...Абе от мене стига инфо - нека другите допълват
![]()
Ходи на козметик .. Сам е кофти![]()
Научих, че за секунда можеш да
извършиш нещо, за което ще те боли цял живот.
Научих, че зрелостта много повече зависи
от това какъв опит си придобил и какво си научил от него
и много по - малко от това колко рожденни дни си празнувал.
Кола маската маха ли корена
+1Първоначално написано от j_adore2
Суетата.Моят любим грях.
Да..но се случва и да се скъса някое косъмче..няма какПървоначално написано от wolfin44444
![]()
Научих, че за секунда можеш да
извършиш нещо, за което ще те боли цял живот.
Научих, че зрелостта много повече зависи
от това какъв опит си придобил и какво си научил от него
и много по - малко от това колко рожденни дни си празнувал.
аз ползвам вийт ее вярно че съм момиче ама ми вършат работаако искаш пробвай с тях .. те в кутия мисля че са 10 или 12 лентички но може да се бъркам
ако си купя цяла кутия са 10 лв .. аа иначе отделно аз ги видях за 1,60
има и обикновени кола маски за най-много 2 лв пакетчето но с тях може да се охлепаш мноого![]()
тука казаха и за крема депилатор.. по-добре е от бръсненето само защото не можеш да се порежешно няма да ти изтрае дълго - точно като с бикчето
абее кола маска му е майката според мен![]()
дано да съм ти помогнала малко :P :P![]()
Щом е добре с кола маска ще пробвам.
am 6te me izvinqvate ama spored mene za naistina vulnat mujvuob6te ne sa podhodq6ti lenti4kite na veet vse pak to ima tolkova malko kola maska na tqh to s edno otlepvane i nqma da se vijda maskata ...
![]()
![]()
![]()
![]()
извинявай, но вече имам сякаш по малко косми.
другото е за кола маска
Първоначално написано от wolfin44444
това е да си жена SORRY
Роден си от УДОВОЛСТВИЕ ... Живей за УДОВОЛСТВИЕ ...
Първоначално написано от Dessynka
аз мойте на 5 дена ги бръсна
Glory,Glory Man United
F-vete da M-te ne shtoto e geisko .... ^^