- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Да ги приема ли или е недостойно?
Първоначално написано от claraa
ЕЙ момиче за какво достойнство говориш![]()
![]()
![]()
РАДВАЙ СЕ че все пак не е някой тиняк който няма и да ти предложи да ти ги върне .
Разбирам че искате да сте горди но не смятате ли по този начин че момчето което сте черпили толкова време и иска да ви върне парите като ЕДИН ИСТИНСКИ МЪЖ ще го изкарате точно като ПУТКА! така че в този случай е по-добре да ги приемете!!Първоначално написано от kriska__
Приеми ги!![]()
Cpeden pructt za wac ,, za da cttane iinttepecno ; )) .
Първоначално написано от rehab
+1
Защото когато затворя очи, виждам само теб...
http://www.youtube.com/watch?v=5VtsT...eature=related (music)
Решението си е твое.Ако искаш ги вземи,ако искаш недей.Първоначално написано от claraa
Първоначално написано от rehab
И ще разбереш какво е да не виждаш щастието, когато Раят потъне в мрак ... W.A.S.P. - Heaven's Hung In Black![]()
The love is behind the gossip! ;]![]()
Ако бях на теб бих ги приела..
и аз,освен ако не сме се разбрали,че са на заем.Първоначално написано от zaraaa
Ти си си харчила парите за него от сърце, а не защото си очаквала да ти ги връща после.Ако ги приемеш сега, ще изглежда така, сякаш си очаквала да ти ги върне.Той ти е разбил сърцето, но кажи ми, с тези пари сърцето ти ще стане ли каквото е било преди това, т.е. тези пари ще ти оправят ли емоционалното състояние?Но в крайна сметка решението си е твое.
ами..ето как стоят нещата...бяхме се разбрали лятото да направя всичко възможно да се видим,отидох на един лагер,на място близко до Бургас.Уговорката беше да идва при мен всеки ден,за да изживеем едни страхотни 10 дни.Обаче...дойде един ден,след това ми заяви,че не можел да идва,помоли аз да ходя и въпреки че беше много рисковано,аз го направих.И така от общо 10 дни,той дойде 2 пъти,а аз останалите 8,за да може да сме заедно постоянно.Отделен въпрос е,че не плати нито едно кафе....Отделно...през цялото време звънях аз...След това се прибрах и разбрах,че се е целувал с някакво момиче около месец преди да ида аз"защото му липсвало присъствието ми и трябвало да запълни празнината някак,но това не значело,че не ме обича".Отклоних се малкоПървоначално написано от vamp
+126512 :PПървоначално написано от mrs.smith
One look in my eyes and you`d realize ..
you got my heart in your hands ..
Зимай ги!![]()
[[.. Правя секс с теб, не любов - ти сам избра това ! Целувам те от любопитство, не от обич - любовта умря ! Уби я ти, но ти беше хубаво нали ?! ..]] [h] ; ))
оо я си взимай парите !!! тва са си твойте пари в крайна сметка..ако найстина си ги получиш значи човека с който си била е просто бокукиначе ако не си ги поучиш е голям боклук.. сеш се??
![]()
Дават ли ти взимай....
както той ги е приел от теб...така и ти сега трябва да ги приемеш от него!