.
Отговор в тема
Страница 3 от 3 ПървиПърви 123
Резултати от 51 до 64 от общо 64

Re: Да ги приема ли или е недостойно?

Цитирай Първоначално написано от claraa
    Здравете...Искам да попитам за мнението ви относно един проблем,ако мога да го нарека така....Август месец ходих при вече бившия си приятел,който живее в Бургас(аз съм от Плевен)...10 дни бяхме заедно почти постоянно,след това нещата се прецакаха,разби ми сърцето и така..Но през тези 10 дни може да се каже,че беше на моя издръжка.Въпреки че не съм от много имотно семейство,точно тогава имах и прецених,че трябва да ги дам,защото това е моето момче...И така преди няколко дни се чухме,каза,че щял да ми прати пари(250-300 лв),въпреки че по мои сметки би трябвало да са по-малко,аз отговорих"стига глупости,няма да даваш нищо".Не се съгласи с това.Въпросът ми е,дали да ги приема,недостойно ли е,ако го направя.Мислех си също да купя някакъв подарък или ...знам ли....Аа между другото,ще ги прати по една обща приятелка

ЕЙ момиче за какво достойнство говориш РАДВАЙ СЕ че все пак не е някой тиняк който няма и да ти предложи да ти ги върне .

Цитирай Първоначално написано от kriska__
    Аз не бих ги приела. Тогава така си преценила и си ги дала без да се замисляш дали ще имаш изгода и какво ще ти даде в замяна. Няма смисъл да ги приемаш.
    и аз така мисля
    Разбирам че искате да сте горди но не смятате ли по този начин че момчето което сте черпили толкова време и иска да ви върне парите като ЕДИН ИСТИНСКИ МЪЖ ще го изкарате точно като ПУТКА! така че в този случай е по-добре да ги приемете!!

Приеми ги!
    Cpeden pructt za wac ,, za da cttane iinttepecno ; )) .

Супер фен Аватара на balu4ka
    Град
    V.T
    Цитирай Първоначално написано от rehab
    Щом той е изявил желание да ти ги даде. Приеми ги.

+1
    Защото когато затворя очи, виждам само теб...

http://www.youtube.com/watch?v=5VtsT...eature=related (music)

Мега фен Аватара на sasha_90
    Цитирай Първоначално написано от claraa
    Дообърках се!
    Решението си е твое.Ако искаш ги вземи,ако искаш недей.

Град
    В Раят,покрит в тъмнина ...
    Цитирай Първоначално написано от rehab
    Щом той е изявил желание да ти ги даде. Приеми ги.
    И ще разбереш какво е да не виждаш щастието, когато Раят потъне в мрак ... W.A.S.P. - Heaven's Hung In Black

The love is behind the gossip! ;]

Град
    sofiq
    Ако бях на теб бих ги приела..

Град
    там където мечтите стават реалност
    Цитирай Първоначално написано от zaraaa
    Цитирай Първоначално написано от Boyd
    Мойто мнение е следното:

Когато преценя, че някой заслужава да се дадат тези пари ги давам, защото така съм решил, а не защото чакам да ми се върнат. Щом си решила си ги дала, ако ги вземеш според мен ще е някаква циганска работа. Аз лично никога не бих ги взел, не че няма да им намеря приложение или че не ми трябват, че имам или нещо подобно. Просто съм на такова мнение. Щом реша нещо - значи така ще е.
    +1 И аз така мисля
    и аз,освен ако не сме се разбрали,че са на заем.

Град
    В Малка Зелена Горичка Край Една Рекичка
    Ти си си харчила парите за него от сърце, а не защото си очаквала да ти ги връща после.Ако ги приемеш сега, ще изглежда така, сякаш си очаквала да ти ги върне.Той ти е разбил сърцето, но кажи ми, с тези пари сърцето ти ще стане ли каквото е било преди това, т.е. тези пари ще ти оправят ли емоционалното състояние?Но в крайна сметка решението си е твое.

Цитирай Първоначално написано от vamp
    Цитирай Първоначално написано от zaraaa
    Цитирай Първоначално написано от Boyd
    Мойто мнение е следното:

Когато преценя, че някой заслужава да се дадат тези пари ги давам, защото така съм решил, а не защото чакам да ми се върнат. Щом си решила си ги дала, ако ги вземеш според мен ще е някаква циганска работа. Аз лично никога не бих ги взел, не че няма да им намеря приложение или че не ми трябват, че имам или нещо подобно. Просто съм на такова мнение. Щом реша нещо - значи така ще е.
    +1 И аз така мисля
    и аз,освен ако не сме се разбрали,че са на заем.
    ами..ето как стоят нещата...бяхме се разбрали лятото да направя всичко възможно да се видим,отидох на един лагер,на място близко до Бургас.Уговорката беше да идва при мен всеки ден,за да изживеем едни страхотни 10 дни.Обаче...дойде един ден,след това ми заяви,че не можел да идва,помоли аз да ходя и въпреки че беше много рисковано,аз го направих.И така от общо 10 дни,той дойде 2 пъти,а аз останалите 8,за да може да сме заедно постоянно.Отделен въпрос е,че не плати нито едно кафе....Отделно...през цялото време звънях аз...След това се прибрах и разбрах,че се е целувал с някакво момиче около месец преди да ида аз"защото му липсвало присъствието ми и трябвало да запълни празнината някак,но това не значело,че не ме обича".Отклоних се малко

Цитирай Първоначално написано от mrs.smith
    приеми ги, щом вече не ходите отношенията ви са само "делови" така да се каже. все пак не ти си му ги поискала. и не му купувай никакви подаръци!
    +126512 :P
    One look in my eyes and you`d realize ..
    you got my heart in your hands ..

Зимай ги!
    [[.. Правя секс с теб, не любов - ти сам избра това ! Целувам те от любопитство, не от обич - любовта умря ! Уби я ти, но ти беше хубаво нали ?! ..]] [h] ; ))

оо я си взимай парите !!! тва са си твойте пари в крайна сметка..ако найстина си ги получиш значи човека с който си била е просто бокук иначе ако не си ги поучиш е голям боклук.. сеш се??

Дават ли ти взимай....
    както той ги е приел от теб...така и ти сега трябва да ги приемеш от него!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си