Здравете...Искам да попитам за мнението ви относно един проблем,ако мога да го нарека така....Август месец ходих при вече бившия си приятел,който живее в Бургас(аз съм от Плевен)...10 дни бяхме заедно почти постоянно,след това нещата се прецакаха,разби ми сърцето и така..Но през тези 10 дни може да се каже,че беше на моя издръжка.Въпреки че не съм от много имотно семейство,точно тогава имах и прецених,че трябва да ги дам,защото това е моето момче...И така преди няколко дни се чухме,каза,че щял да ми прати пари(250-300 лв),въпреки че по мои сметки би трябвало да са по-малко,аз отговорих"стига глупости,няма да даваш нищо".Не се съгласи с това.Въпросът ми е,дали да ги приема,недостойно ли е,ако го направя.Мислех си също да купя някакъв подарък или ...знам ли....Аа между другото,ще ги прати по една обща приятелка

Ето и малко допълнение:
ами..ето как стоят нещата...бяхме се разбрали лятото да направя всичко възможно да се видим,отидох на един лагер,на място близко до Бургас.Уговорката беше да идва при мен всеки ден,за да изживеем едни страхотни 10 дни.Обаче...дойде един ден,след това ми заяви,че не можел да идва,помоли аз да ходя и въпреки че беше много рисковано,аз го направих.И така от общо 10 дни,той дойде 2 пъти,а аз останалите 8,за да може да сме заедно постоянно.Отделен въпрос е,че не плати нито едно кафе....Отделно...през цялото време звънях аз...След това се прибрах и разбрах,че се е целувал с някакво момиче около месец преди да ида аз"защото му липсвало присъствието ми и трябвало да запълни празнината някак,но това не значело,че не ме обича".Отклоних се малко