- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Непрекъснато иска секс
kakvo da pravq mi kajete priatelq mi iska postoqnno da pravim sex ve4e.Maika mi si e v nas v drugata staq toi me obarva i t.n.Postoqnno me ebe a az ne iskam i mu otkavzam postoqnno no nz dali ne po4va da mi se syrdi.Iska da mu pravq svirki a az ne iskam i ne mu pravq i na nego mu e gadno.Sy6to iska i mnogo ne6a ot men iskal da pravim analen sex a men me boli i ne mu daam i po4va da se syrdi.Sy6to taka toi iska da pravim 69 a az i tova ne iskam kakvo mi ima za6to ne mu davam tova koeto iska toi a pravim samo standarten sex?
Кажи му - "Ако не ти изнася - търси си друга." И точка. Какво му мислиш толкова. Ясно е, че момчето е загоряло и не знам дали те има за нещо повече от секс играчка. А след като не му угаждаш - скоро няма да си и това.
Когато правиш нещо с любов, ти го правиш завинаги.
Първоначално написано от Drogiranata_
Първоначално написано от gigiii
Ми ти нищо не му даваш,остава и да не се сърди...
що не скъсате![]()
![]()
Роден си от УДОВОЛСТВИЕ ... Живей за УДОВОЛСТВИЕ ...
mi kato ne mu iznasq prosto mu kaji 4ao shtoto predstavi si sednala si da mu du*ash i maika ti vlizashte e golqm cirk...pak i kato te boli a toi iska oshte....prosto se 4uda kak oshte ne si mu bila shuta
![]()
![]()
Ne e vajnoto da si qk vajnoto e da si maniQk!!!
+1Първоначално написано от SpOrTs_GiRl
![]()
Take off your clothes...relax on your bed,close your eyes and open your legs..as much as you can..it's time for......PAMPERS ..xhayx
1-во : браво че не го оставяш да прави с теб каквото ти не искаш
2-ро : щом почва да се сърди я го остави, ако иска само секс за кво ти е?
ако го обичаш, говори с него и му кажи всичко, ако не те разбере късайте
![]()
ъхъъ........
Не целта е цел, а пътят
Имам чувството, че е с теб само за секс.
...That we are sharing the same bed, we're not sharing the same dreams anymore...
Ne toi ne 4e mi se syrdi mnogo prosto mu stava typo i pove4e ne me kara no kato se minat 3-4 dni pak po4va da me kara za razni raboti.Iny4e mnogo se obi4ame i za vsi4ko me razbira
Аха ясно .. обичате се значи![]()
Лъже те момчето, а ти се връзваш .. Ако те 'обичаше' никога нямаше да настоява да правиш нещо, което не искаш. И определено секса нямаше да е най-важния фактор във връзката ви.
Когато правиш нещо с любов, ти го правиш завинаги.
Първоначално написано от Drogiranata_
Първоначално написано от gigiii
И аз съм на това мнение.Първоначално написано от s3xy...
Първоначално написано от SpOrTs_GiRl
Аз мисля че наруши 7 точки от правиалтаПървоначално написано от ReBэLdE
![]()
„След два дни утре ще бъде вчера !“ – Димитър Пенев
Напълно съгласна...Първоначално написано от s3xy...
"Не поглеждай назад към миналото и не съжалявай, че си е отишло. И не се тревожи за бъдещето, което ще дойде. Живей в настоящето и го направи толкова хубаво, че да си струва разбитото сърце."
Айда Скот Тейлър
как го тарпиш тоя бе .. ми кой знае той е само с теб за да правете секс .. хаах момиче зарязвай го не ти трябва такв .. бахти и перверзния![]()
![]()
![]()
Грешка беше, че ти повярвах, само себе си виня. Грешка беше, но я повтарях сляпо вярвах в любовта.
И аз така...това са толко страни неща дето иска!!!Направо незнам...гамен с гамен....а ше му дърпаме ушитеПървоначално написано от girl_in_black
![]()
Я се стегнете всички бе!Кво толко страно е поискало момчето!!!А ти (дето пускаш темата) я земи му направи 1 компромис...се пак всичко може да ти се върне...и да спечелиш само от това!!!
А тия дето казват да скъсат...по-кротко!Ако той е само за секса...тя па е само за любовта... :P Кво е пък тва повърхностно твърдение "Той иска само секс" ми кво да иска шишарки ли?!Ако се обичат май не остават мн други неща за искане????Всичко е компромиси в тоя живот!
Ако пък толко неможе да се "прежалиш" и да изтърпиш това,което всички др жени ги (дори) радва...незнам...говорете!Не късайте тва е най-тъпото...
И аз така мисляПървоначално написано от ReBэLdE
![]()
Тъй красиви, тъй наивни,
плискат по всяка капандура.
И докато наливат тъй проливни,
виждаш всичко друго колко малко струва....
+7Първоначално написано от K_O_L_E_V
![]()
„Граници? Никога не съм виждал такива, но съм чувал, че съществували в умовете на повечето хора” - Тур Хейердал