- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Въпрос за цикъла
Така... ето как стоят нещата:
С приятеля ми си правим редовно секс с презерватив. Този месец обаче ми закъснява прекалено много и започнах да се притеснявам. Днес ми е 34-ти ден от цикъла, а все още не ми е дошло. Презерватива не ни се е късал до сега. Досега винаги ми идва на 30-32 ден най-късно. Най-много ми е закъснявало 34 дена тази пролет и личната ми лекарка каза, че било от смяната на сезоните. Кажете според вас има ли опасност да съм бременна или е напълно нормално, че ми закъснява?
И да попитам момичетата в форума... цикъла ви редовен ли е?
Ще ви бъда благодарна ако ми отговорите... мерси предварително.
Е как да ти кажем дали ни е редовен цикъла.Толкова момичета има във форума и при всеки си е строго индивидуално .. На една приятелка й идва например точно през 20-22 дни (максимум) и й е абсолютно редовно.. Изобщо зависи от колко време имаш цикъл .. От толкова много неща......
Спокойно, не си бременна. Спри да мислиш за това и ще ти дойде, няма от какво да се притесняваш.![]()
Когато правиш нещо с любов, ти го правиш завинаги.
Първоначално написано от Drogiranata_
Първоначално написано от gigiii
Според мен няма повод за притеснение от бременност тук.Моят е редовен.
Първоначално написано от SpOrTs_GiRl
Роден си от УДОВОЛСТВИЕ ... Живей за УДОВОЛСТВИЕ ...
Вземи си един тест и разбери.
Само да допълня,че след не по малко от семица.Първоначално написано от Chokoev
недей се притеснява изчакай още 2-3 дена ако и тогава не ти дойде 1 тестче си направи, но не вярвам да си бременна![]()
Take off your clothes...relax on your bed,close your eyes and open your legs..as much as you can..it's time for......PAMPERS ..xhayx
iz4akai oshte nqkolko dena![]()
![]()
Ne e vajnoto da si qk vajnoto e da si maniQk!!!
На мен никога не ми е бил редовен и е като Амазонка .... да не говоря пък колко дълго ми кара ,при всеки човек си е индивидуално и е нормално да ти закъснява дори седмица![]()
- Какво е любовта?
- Любовта е болест, която, като всяка друга болест, се лекува в леглото.
Човек може да преживее всичко - освен собствената си смърт ...
pampers Пуснато на: Нед Сеп 07, 2008 8:01 pm Заглавие:
--------------------------------------------------------------------------------
недей се притеснява изчакай още 2-3 дена ако и тогава не ти дойде 1 тестче си направи, но не вярвам да си бременна
+1 Моя е супер нередовен, идва когато му скимне... трябваше да ми дойде преди два дни ама на, няма го (не че се оплаквам)
НЯМАШ ТАЗИ ВЛАСТ - ТИ ДА БЪДЕШ АЗ!
You only see what your eyes want to see. How can life be what you want it to be? You're frozen when your heart's not open!
Хич не ми е редовен. Закъснявал ми е с 10-15 дена. Вече не му и обръщам внимание.![]()
Според мен няма опасност да си бременна, а и 2 дни закъснение не е кой знае колко.
Иначе моят цикъл е редовен,за 5 години само два пъти ми е идвал на 16 ден от цикъла.
...That we are sharing the same bed, we're not sharing the same dreams anymore...
Как ще го кръстите, може ли да съм на раждането? Искам да ми се изсмея в очите, че си е прецакал животот?!![]()