значи някой хора имат така наречения "географски език" и той е точно като карта на петна а когато се разболееш тези петна стават бели след това се маха де но зависи вече твоито какво е по добре питай лекарката
Нали? Ама не аз се фукам с нарицанието "кралица на флуда".Първоначално написано от Think Pink
Това беше ирония, но явно няма достатъчно сиво, за да го проумее някой.![]()
Its gettin old babyyyyy ;]Първоначално написано от Hit 2 fit.
Млъквай, грозно създание!
ц ц мии се... и вода за уста ползвай може и да е шото си болна
BTW нещо любопитночух че в устата има повече микроби отколкото на интимните части (това го каам за такива дет нещат да лижат шото ги било гнус )
Първоначално написано от Drogiranata_
а съжалявам ама ти пък от къде си сигурна че е тва?познаваш ли я,видя ли и езика за да се запознаеш най-добре с темата?! ами ако наистина е болна и е от това?! тогава кой се изказва неподготвен...не че ти оспорвам мнението,но това че ТИ смяташ така,не значи че трябва да отхвърлиш всички други мнения на "умниците"Първоначално написано от fenkata_kn
Аз съм млъкнала, просто пиша, тъпо създание!Първоначално написано от Think Pink
Не съм убедена в достоверността на това, че съм грозна в сравнение с теб. (:
Момичета момичета не се карайте за мен ще ви дойде реда за всяка има по малко от менПървоначално написано от Hit 2 fit.
(шегувам се) но верно стига безсмислен спор и фло.од в тази толкоз "хубава" тема
![]()
Първоначално написано от Drogiranata_
ako pu6i6 e ot tva...
Щурей на воля - сега те има [!]...Направи всиЧко онова,което някога ти е минавало преЗ главата--сега те Има!Води се от Чувствата и емоциите,не се подвеждай от разУма.НАслади се на Всяка капЧица живоТ!
ne sum kazvala 4e ne moje da e ot tva 4e e bolna-vuzmojno e .kazah samo 4e predlojeniq ot sorta na "po-4esto si mii zubite" ili"mii si ezika" sa adski tupi,no za tva 4e moje da e ot bolest-ni6to ne sum kazala.i est 4e kato az imam mnenie tva ne zna4i 4e e pravilnoto,no tqhnoto (na tezi koito i kazvat da si mie zubite)opredeleno ne e.bqlotot moje i da e ot lekarstva ili ot naskoro prekaran virus-tva ne go usporvam.Първоначално написано от 6emet4e
http://vbox7.com/play:8ec3a225
Живей за мига , но не така , че да се окаже единствен...
а така тва е друго....Първоначално написано от fenkata_kn
![]()