.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 21 от общо 21

чанта за училище

трябва ми някаква чанта за у-ще,да не е раница.от къде мога да си купа,но да е около 10-15лв,защото няма да я носа повече от седмица.Моля помогнете,кажете някакви магазинчета по софия, с горе долу такива цени,благодаря предварително

Супер фен Аватара на j_adore2

Re: чанта за училище

Цитирай Първоначално написано от sweetyto_93
    трябва ми някаква чанта за у-ще,да не е раница.от къде мога да си купа,но да е около 10-15лв,защото няма да я носа повече от седмица.Моля помогнете,кажете някакви магацинчета по софия,на горе долу такива цени,благодаря предварително
    На Руски паметник си взех една и беше 19 .. за по евтини незнам ..
    Научих, че за секунда можеш да
    извършиш нещо, за което ще те боли цял живот.
    Научих, че зрелостта много повече зависи
    от това какъв опит си придобил и какво си научил от него
    и много по - малко от това колко рожденни дни си празнувал.

Град
    в мазето ;dd
    има толкова много магазини за чанти .. не можеш ли да излезнеш и да пообиколиш 1-2 часа .. все на готово ли искате .. да се ровим тука да ти кажем точния адрес и ти да отидеш до магазина
    щом толкова ти трябва чанта просто излез с някоя приятелка или там с който намериш и обиколи магазините

Офффффффф Градът е пълен с магазини за чанти Разходи се и ще си намериш някоя,а и как очакваш отговор като не казваш каква чанта искаш (дамска,спортна,през рамото..........)?!

аз за тва питам,защото нямам никакво време,мислиш ли че иначе ще ви занимавам,няма зн чантата ква е за тва не съм уточнила,не е нужно да се заяждаш като не си доразбрала

Град
    в мазето ;dd
    омг не ти знам вкуса бе момиче .. толкова ли не знаеш един магазин в софия за чанти
    пък и едва ли си толкова заета за да нямаш 1 час за отидеш да си харесаш и купиш някоя чанта по твой избор .. а не ние да ти избираме без да знаем нищо

Цитирай Първоначално написано от sweetyto_93
    аз за тва питам,защото нямам никакво време,мислиш ли че иначе ще ви занимавам,няма зн чантата ква е за тва не съм уточнила,не е нужно да се заяждаш като не си доразбрала
    Че какво не съм разбрала?!А и ме съмнява 15 годишно момиченце да няма 30 мин. да потърси Щом имаш време да стоиш пред РС-то и да пускаш безсмислени теми,значи имаш и 30 мин. да отидеш до 2-3 магазина за чанти и да си купиш някоя!!!

Бреййй тоя мързел ще ви погуби някой ден ... тцтцтц ...

абе хора 1 казах че няма никакво зн ква е чантата.
    2 магазините които знам не ме устройват щото има само раници
    3лнямам никакво времи защото в момента съм на работа,сутрин от 9 до 9 и вече вс е затварено,ама кво ли ви обяснявам,мислех че за тея постове вече можехте да ми кажете няколко мягязинчета

Ми щом си на работа от 9 значи имаш един час за разглеждане!!!(все пак магазините отварят в 8 ) Излизаш по-рано от вас и вместо да ходиш с такси/автобус/трамвай/кола (и т.н.) на работа ще отидеш пеша и ще разгледаш!!!Освен това ме съмнява да знаеш само един магазин за чанти ...

мацка,ти ходила ли си на работа,за да знаеш колко е уморително,аз сега нямам никаква,обаче от 10 до 7 не мога да седна.за тва попитах,не знаех че ще е такъв проблем.и да искам не мога да стана по-рано,тръгвам от нас в 8,за да мога в 9 да съм на рработа и ме карат с кола,няма как да стане.а за магазините,знам,но както вече казах не ме устройват

ей значи кви хора има,вместо да помогнат гледот да критикуват.ми аз утре ще се поразхода и ще ти кажа къде има някакви такива чанти,иначе чух че има хубави и на такива цени в илиенци

gold_water много благодаря ще чакам да кажеш ,ама все пак ако някой друг знае също може да помогне, и ако не си търси някой за заяждане

ne iskam da se zaqjdam.ne go priemai taka,no nali kaza 4e nqma da q nosi6 pove4e ot sedmica za6to ne si vzeme6 nqkakva malka torbi4ka.predpolagam 4e nqma da nosi6 koi znae kakvo,a ti trqbva za telefon klu4 i dr takiva drebni ne6ta.ne sum ot sf i za tva ne moga da ti kaja magazin.
    http://vbox7.com/play:8ec3a225
    Живей за мига , но не така , че да се окаже единствен...

a i drugo ne shvanah.purvo iska6 4anta za daskalo,a posle za rabota?!?!kakvo to4no si tursi6?
    p.p.ne se zaqjdam.prosto ne razbrah...
    http://vbox7.com/play:8ec3a225
    Живей за мига , но не така , че да се окаже единствен...

не,не искам чанта за работа,просто обяснявах че нямам време заради работата,а иначе ми трябва чанта от тези като за у-ще за тва написах така,за да не ви объркам още повече.трябва ми такава големина.

и в неделя ли работиш? сори ама почти всички магазинчета работят преди 15 септ за такива като теб, тъй че хвани някоя фр и се разходете по центъра успех...

ми отиваш на илиенци има евтини др нямсто за евтино незнам

да и в неделя,работа,даже днес оставам да спа на работата ми.мс мн,ще отида до илиенци

значи...такива чанти видях в джъмбо,но там не са много големи около 20 лв,и по пиротска има някакви и така :P

Офф не си купувай нищо ..Не знаеш какво искаш !

леле секи гледа да се заяде ебаси попитала е кжо ще ви стане един път да датете нормален отгожор на човек,когате се интересужа....а до авторката-в джъмбо има 100% отиди там и е по4ти сигурно ,че ще си харесаш

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си