- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- На коя поред среща е нормално да се прави секс?
На коя поред среща е нормално да се прави секс според вас?Защото ако го направиш твърде рано момчетата те мислят за курва, ако изчакаш-казват, че си задръстена и те зарязват, абе угодия няма май...
...That we are sharing the same bed, we're not sharing the same dreams anymore...
hahaha 4esno kazano po dobre da te mislq za zadrastena ot kolkoto za kurva normalno e kogato go usetite i dvamata![]()
![]()
Ne e vajnoto da si qk vajnoto e da si maniQk!!!
Зависи от възрастта, зависи от връзката и от хората .. Строго индивидуално е за всяка двойка според мен. Сам/а усещаш кога е дошъл момента..
Когато правиш нещо с любов, ти го правиш завинаги.
Първоначално написано от Drogiranata_
Първоначално написано от gigiii
на която се почувстваш готов/а/ да правиш секс с този човек![]()
Take off your clothes...relax on your bed,close your eyes and open your legs..as much as you can..it's time for......PAMPERS ..xhayx
Първата![]()
ся KillSwitchEngage ще ме подкрепи![]()
![]()
![]()
If someone waits for you,it doesn't mean that they have nothing to
do...it just means that nothing else is more important than you...)
Точно време няма, не е важно от колко дни сте заедно, а колко близки сте станали
Човек не обича истински, ако не обича вечно.19.06.2009
![]()
Първоначално написано от KillSwitchEngage
Еееееее знаех си 4е попаднах на то4ния 4овек![]()
If someone waits for you,it doesn't mean that they have nothing to
do...it just means that nothing else is more important than you...)
Зависи какви намерения имаш спрямо тоя човек - ако само ще се чукате - ми чукайте се когато ти е на душата. Ако искаш нещо по-сериозно изчакай малко - във вид на срещи да го броиш ми се струва странно - ако се видите 3 дни поред ще ви е третата среща, ама не вярвам да си готова да му пуснеш на третия ден - изчакай поне 2-3 седмици - да се потруди малко човека, да има тръпка. На мен лично, ако ми пуснат веднага без да съм се потрудил поне малко, да ми е сладко, че съм си го заслужил дето се казва момичето много бързо ще ми стане безинтересно - най-много да я прасна още няколко пъти и това ще е
Според мен от месец нагоре ...
иначе за третата съм чувала и азПървоначално написано от SpOrTs_GiRl
![]()
Зависи. Може след седмица излизане да чувстваш, че си опознал/а човека отсреща и да искаш да правите секс, пък може и след един месец да го чувстваш чужд.
http://www.jivotno.com/blqqqq - Дай 1 жълтица на рибката ми
Според зависи, и какво дефинираш като среща. Ако е въпрос колко време след като сте се запознали, в моя свят 3 месеца минимум. А колко време след като сте тръгнали - ми зависи, в моя свят на първата среща.... но това беше с човек, който познавам и ми е най-добра приятелка от две години...
ПП: Момче съм, апропо.
Примерно с моята мацка на вторият месец и повярвайте ми - колкото повече изчакате, толкова повече ще се побъркате като го правите 1вият път![]()
РъгЪниЕ без ПодПлЪнкИ
когато решиш САМ![]()
Роден си от УДОВОЛСТВИЕ ... Живей за УДОВОЛСТВИЕ ...
еи незнам хора за вас ама аз съм на 20 и секс правя с някое момче няколко месеца след свалките и щом има такива да чакат значи желанието е било голямо
Мъдрецът сочи луната, а глупакът гледа в пръста му.
ок,ама много се побъркват докато ЧАКАТ..Първоначално написано от Stelcho
![]()
Първоначално написано от kombarka
Като за начало ако си под 16 .... трагедия !!
Според мен е нормално ако наистина сте мн близки си допадате излизате мн редовно и т.н. ... до 1-2 седмици вече![]()
![]()
На нулевата![]()
http://www.jivotno.com/maskiraniqtotmastitel
http://prognozite.blog.bg/Първоначално написано от valdesbg
Аха, ясно. Няма да се видите и няма да се 'чукате'.Първоначално написано от Bai Toq
Когато правиш нещо с любов, ти го правиш завинаги.
Първоначално написано от Drogiranata_
Първоначално написано от gigiii
Когато аз реша!![]()
Докато всички сте ми противни, ще знам, че имам добър вкус !!