- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Да си девствена и да си на 16 ....
тва лято всичките ми пр се ебаха с гаджетата си .. от всички само аз си останах малко момиченце ... от една страна се гордея с това щото ноу малко момичета на 16 се още не са се ебали с някои .. но се пак пр като почнат да говорят за секс и ми става тапо и се чуствам се 1 не сам им нужна вече ... искам да ви питам мислите ли е срамно да си на 16 и да си детсвена ... и време ли ми е вече да порасна ?!
... ТаКаВа СъМ нЕ сЪм ИдЕаЛна,ТаКаВа СъМ еМоЦиОнАлНа ,ТаКаВа СъМ нЕ сЕ пРоМеНяМ За дРуГа НиКоГа Не Се ЗаМеНяМ ...
Мне, не е срамно това, че си на 16 и си "ДЕТСВЕНА".. срамно е, че си на 16 и нещо си отсъствала от часовете по български...![]()
еlsy![]()
еми ....ако още продължаваш с това държание и тези тъпи въпроси кога да правиш секс по-добре си смени името на ника....
Не целта е цел, а пътят
\Първоначално написано от nicolepcd
/
Мила, това,че си девствена хич няма нищо общо с това да порастнеш..Има много теми такива..Прочети!Не се срамувай,че все още не си го правила.Изчакай още някоя година и,когато вече го искаш истински го направи с походящия човек.
Разбери това не е повод за срам или нещо подобно.Успех!
А да още нещо, не се чувствай излишна, ами прочети малко интересни темички из нета и им покажи колко по-запозната си тях.Ако се чувстват по зрели, покажи им че не знаят елементарните неща
Също така ги накарай да се замислят дали се ч***т с гаджетата си или правят любов(защото повярвай има разлика)
Успех![]()
Хич не е срамно то ...
Аз съм на 17 и не съм правил секс !
Както и да го погледна ми се повръща![]()
момичетата на моята възръст едвам
излизам с тях смисъл ... не се дават лесно
а тия малките курвета на 12-13 ми се
предлагат сами![]()
Направо ми се доповръща![]()
Браво, че си девствена
Тааа за всичко си има време
секса ще ти омръзне бързо ...
трябва да има и любов
тогава тръпката е много по-различна![]()
Ей го друго 20.... "ДЕТСВЕНА"
по темата... не е срамно гордей се!
Първоначално написано от Drogiranata_
Глупости,направи го тогава,когато ти решиш че си готова за това,а не защото така трябва
абсолютно съм съгласнаПървоначално написано от slun4ice_90
и само да ти кажа-радвай се,че не си като онея малките 12/13 одишни дет се ш***т с всеки срещтнат.
и то не за друго ами да покажат само колко са отворени.изчакай подходящия момент ,ще дойде и твоето време спокс
![]()
Не е срамно.о- скоро е срамно,дето в България има самотни майки на твойта възраст и по- малки.Прави секс ,когато се почувстваш готова за това .
неивжам нищо срамно в това, дори не бих скъсал с момиче, ако мисли че не е готова да прави секс...
Raise your fist!
i az sum na 16 i az sum devstfenamislq 4e tfa da se sramufash ot sebe si vuopshte ne e pravilno zashtoto ti sama si si izbrala da si devstfena! :P i da ne hoish da se e***
без ПОДПИС ... xD
такааам,аз смятам че подходящото име на темата за да бъде наистина шокираща и тревожна е следното: 'да си ХИПЕР ТЪПА и да си на 16' (:
Девствена на 16 или курва на 13? Това е въпросът:V.
Приятелката ми беше девствена до 17, аз до 18. Не ни беше особен проблем:V
Да си тъпа и на 16....
АПЛОДИСМЕТНИ
за поредния човек който се влиае от чуждите мнения
Роден си от УДОВОЛСТВИЕ ... Живей за УДОВОЛСТВИЕ ...
apf ni sa boi 4akai to4niq 4ovek![]()
ne e nujno da gi slushash :P jivei si detinskite godini
![]()
:P
ne vijdam kak seksa shte ti pomogne da porasnesh... tfa si e do psihika
ти да не си гей,беПървоначално написано от zero
![]()
![]()
![]()
Първоначално написано от kombarka
Първоначално написано от bibo
СЕКСА НИКОГА НЕ ОМРЪЗВА !!!
Роден си от УДОВОЛСТВИЕ ... Живей за УДОВОЛСТВИЕ ...
и кое да му е срамното?! ..и аз съм на 16 и съм девствена ..и изобщо не ме е срам, просто още не съм срещнала човека![]()
omfg !!!! Нормално е ест ... обаче това, че нз че се пише "девствена" си е тъпо !![]()
![]()
![]()