.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 38 от общо 38
    нормално ако свършиш бързо - 2ри рунд

Няма нищо лошо да свършип бързо първия път момичето няма да ти се смее даже до някаде ще се стимолира че ти харесва и си така .. 2рия път опитаи да се контролираш като го осетиш още от рано забави малко зада се здаржиш ... бих те посаветвал даже малко да :P ако осетиш че неможеш да се спреш ... Успех \/

Не мисля, че тя ще го приеме зле. Какво пък толкова, след това можете да повторите. На приятеля ми също му се е случвало 1-2 пъти и не е болка за умиране.
    Не ПрОщАвАм И зА нИщО нЕ сЪжАлЯвАм.С вИсОкО вДиГнАтA гЛаВa ВиНаГи ПрОдЪлЖаВаМ! На ниКой нЕ пОдРъЖаВаМ и СеБе сИ оТсТоЯаВаМ! ТъПиТе кУ*Ки Не ПрИзНаВаМ,а ГоЛеМиТе НаДуВкИ с НаДсМеШкА оТмИнАвАм!!!

ne e trqbvalo da q lyjesh,po dobre si i go priznai i ako e svqsna i si te obicha shte te razbere i shte go prieme :P

Цитирай Първоначално написано от batty
    to 4e e normalno normalno si e ama ne e kazano ne 4e ne moje da go povtorite sled tva i togava ve4e se nadqvame da e po-dobre kasmet
    Никога не спори с глупака - ще те завлече на неговото ниво и ще те победи с опит !!!

Град
    [На Метри От Земята]
    по- добре и кажи, че ще ти е за първи път
    ии да нормално е
    Просто аз

syveti iskam
    Guest

какво стана

здравейте искам да споделя и да получа мнения. Исках да го направя и една курва се нави и дойде в нас и трябваше само за 20мин обаче на мен ми беше за пъри път и не ми стана дали защотот не ме привличаше и не я познавах или защото беше тясна и сега се чувствам тъпо от случилото се. Помощ

Фен Аватара на EffinSick
    Град
    Кофата.
    Тя щом знае, че си девствен със сигурност ще го очаква така че не се притеснявай. То и като не си девствен можеш да свършиш за 5-10 минути, случва се

Мега фен Аватара на Грозния
    Град
    София
    Темата е стара .
    Цитирай Първоначално написано от Rengur Виж мнението
    всички тук знаем, че сте инфлуенсър във форума

Фен Аватара на EffinSick
    Град
    Кофата.
    Не съм обърнала внимание, 'щото е up-ната

Супер фен
    Пак ще я ъпна. На мене първия път беше без презерватив, около 2-3 минути. Нямах намерение да свършвам, ма спряхме, шот пичката я болеше и тва беше, дори не свърших

Трол радара засече:
    "без презарватив"
    "нямах търпение да свърша"
    "пичката я болеше"

като за първи път в твоето съзнание е доста добре

Вие дайте тема "Как да имаме първи път", а не "Нормално ли е за първи път". :Д
    И жена ти ми намига, може само да мечтае.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си