- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- За първия път на момчетата...
нормалноако свършиш бързо - 2ри рунд
![]()
Няма нищо лошо да свършип бързо първия път момичето няма да ти се смее даже до някаде ще се стимолира че ти харесва и си така ..2рия път опитаи да се контролираш като го осетиш още от рано забави малко зада се здаржиш ... бих те посаветвал даже малко да :P ако осетиш че неможеш да се спреш ... Успех \
/
Не мисля, че тя ще го приеме зле. Какво пък толкова, след това можете да повторите. На приятеля ми също му се е случвало 1-2 пъти и не е болка за умиране.![]()
Не ПрОщАвАм И зА нИщО нЕ сЪжАлЯвАм.С вИсОкО вДиГнАтA гЛаВa ВиНаГи ПрОдЪлЖаВаМ! На ниКой нЕ пОдРъЖаВаМ и СеБе сИ оТсТоЯаВаМ! ТъПиТе кУ*Ки Не ПрИзНаВаМ,а ГоЛеМиТе НаДуВкИ с НаДсМеШкА оТмИнАвАм!!!
ne e trqbvalo da q lyjesh,po dobre si i go priznai i ako e svqsna i si te obicha shte te razbere i shte go prieme :P
Първоначално написано от batty
![]()
Никога не спори с глупака - ще те завлече на неговото ниво и ще те победи с опит !!!
![]()
по- добре и кажи, че ще ти е за първи път
ии да нормално е![]()
Просто аз
здравейте искам да споделя и да получа мнения. Исках да го направя и една курва се нави и дойде в нас и трябваше само за 20мин обаче на мен ми беше за пъри път и не ми стана дали защотот не ме привличаше и не я познавах или защото беше тясна и сега се чувствам тъпо от случилото се. Помощ
Тя щом знае, че си девствен със сигурност ще го очаква така че не се притеснявай. То и като не си девствен можеш да свършиш за 5-10 минути, случва се
Пак ще я ъпна. На мене първия път беше без презерватив, около 2-3 минути. Нямах намерение да свършвам, ма спряхме, шот пичката я болеше и тва беше, дори не свърших![]()
Трол радара засече:
"без презарватив"
"нямах търпение да свърша"
"пичката я болеше"
като за първи път в твоето съзнание е доста добре![]()
Вие дайте тема "Как да имаме първи път", а не "Нормално ли е за първи път". :Д
И жена ти ми намига, може само да мечтае.