- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Търся си подобни дънки на един модел...
Хора има ли някъде магазин в Пазаржик, в който да се продават дънки подобни на тези, който LIL WAYNE в клипа на песента GOT MONEY носи едни черни мн яки широки ако някой знае да пише благодаря предварително![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
А не..в предната пита за други дънки от друг клип![]()
и кфоо знаете ли некой магазин?
Абе...В тоя форум има много милички модератори...Щом оставят подобни теми да съществуват толкова дългоХорааа,WAKE UP!Момчето пита за дънките на Lil' Wayne!А тии...Като питаш...GOT MONEY?
![]()
Нова съм тук,но имам право да споделя своята естетическа гледна точка...Вярно,че е тийн форум,ама все пак...Дразнещо и грозно е да се пускат теми за щяло и нещяло...![]()
You can be as mad as a mad dog at the way things went. You could swear, curse the fates, but when it comes to the end, you have to let go.
ае отговорете на човека ве, глейте само го ебавате, и мене ме кефят тия дънки ма сигурнио ще се задоволя с нещо подобно като модел :P
http://mrcartermusic.com/ Най-новата музика!!!
Точно в Пазараджик ще има дънки като на лил уейн.![]()
На пазара в село Фролош ги има същите.![]()
![]()
[![]()
Relight My Fire, Your Love Is My Only Desire... Relight My Fire,Cuz I Need Your LoVe!!!!!!
кви сте тапаци обаче.. кво си мислите, че lil wayne дъките му ще струват 50 кинта ли? а![]()
кой бе ти е казал че искам съштите точно.... тия неговите са над 300$ аз ти каам че търса подобен модел .......Първоначално написано от Lil' Dizz
Леле, колко си ми смешен...Първоначално написано от MadBoy92
![]()
mindscan
na maika ti v putkata smeshnaПървоначално написано от preichetoy
ЕееЕ ама то всички в тоя форум знаем къде ги има ама пък нарочно не ти казваме :P конспирация бе![]()
~[!]ħۼๅۼۛۛۛ เś ทอ ไองۼ [!]
Trust me...anything you can do...I can do better than you
омфг .. чудя се защо по дяволите са се пръкнали хора като теб ;??![]()
.. по темата ^ - конспирация брато
![]()