.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 9 от общо 9

Тема: саит...?

саит...?

Има ли някои , който да си е поръчвал неща от този саит www.beautycosmetic.biz , и да каже дали сичко е било ок е не хора, които лъжат?

Град
    в мазето ;dd
    Не,не съм... и не бих си поръчала
    не знам защо просто нямам много голямо доверие на такива сайтове отивам в магазина и си намирам нещо добро

ми на мен ми изглежда добре,нз.ама и аз си харесах някой неща,само не видях цена на доставката къде пише

^ дам, нищо чудно да си си поръчала за десетина лева, а доставката да ти е 20

Аз не виждам с кво могат да те излъжат,
    при положение,
    че може да си избереш
    да платиш при доставката..
    Поръчвала съм си неща от сайт
    и всичко си е редовно ;]

И за какво ти е да си поръчваш неща,които ги има и по магазините?!
    Разбирам да е някоя марка,която не се намира никъде ...

ми явно незнам къде да ходя когато вляза в някоя казметика никога нищо не си харесвам :? а за доставката когато отвориш някои продукт под него пише провери цена на доставка

а да мерси,ми ако си си харесала нещо от тук отиваш и го търсиш по пафюймерийте и така

Здравейте нова сам тук досега само ви четях но по тази тема мога да кажа нещо и реших да напиша - та харесах си аз едни продукти за акне на Лумене които не оспяхме да намерим в кварталните ни магазини и аз навих майка да си порачаме от там тя си харса едно чержило и един крем и така. Полу4ихме си поръчката на следващия ден че даже и безплатно ни я докраха защото сме били минали някаква сума имахме и подаръчета тестерчета на ннякакви кремове и лосиончета с две думи маи ще повторим пак стига маман да си набележи нещо

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си