- Форум
- По малко от всичко
- Спорт и здраве
- Пиете ли?
Знам че тук хич не и е мястото на тази тема но аз не посещавам другите разделио на форума (поне за сега )
Та така.....Ако употребявате алкохол обяснете защо го правите и кеф ли ви е като се напиете.И ако не употребявате съответно защо не го правите ?????????
Аз лично не употребявам алкохол и се надявам да не пропивам не ми се става като онези пропаднали пияници по кръчмите а искам да постигна нещо в живота си все пак се дава само 1 път
If you want to make it reality, Pay it with GOLD

Пия - да. Когато има повод, когато съм с компания - пия, понякога повечко. НО си правя сметка, така че да не се напивам - после не е приятно. Не пия всеки ден, когато знам че съм с колата - не пия дори бира и така.
Don't tell me what I can or can't do !

Ало, балоните! Ние к'во сме виновни, че не посещаваш други раздели а?
So free
Това, че не си влизал в другите раздели, не означава, че всяка тема трябва да пускаш в този. Специална покана ли чакаш?!?!
Исками се да ти кажа че си тъп, ама айде ше ти го спестя
Локо Пловдив и тесни пичkи майна.

НЕ ПИЯ,ЗАЩОТО НЕ ИЗПИТВАМ ТАКОВА ЖЕЛАНИЕ...
someone else...

Пия ,когато съм в копмания и с повод.Иначе НЕ пи
Да,пия,но само в компания и с мярка.Мисля че пияно момиче не е много красива гледка,въпреки че ми се е случвало и това
еми сори де от вчера съм регистриран не мога да насмогвам форума не е малъкПървоначално написано от CBupen`3aeK

не съм казал че са лоши хора има и пичове сред тяхПървоначално написано от KillSwitchEngage

добре казаноПървоначално написано от KillSwitchEngage
но за мен сок от ябълка ама не зелена (има цвят на бира)

майна пийвай си че ше раждясат червата
Локо Пловдив и тесни пичkи майна.
Пия само когато има специални поводи като рожден ден,имен ден и т.н.
един маргарин 500 грама и ще са смазани за цела годинаПървоначално написано от tuzaro

не твърдо не пия!
(бирата не се брои)

Пияно момче също ако не и по-злеПървоначално написано от sextazy_baby

Алкохол само по празници (бирата всеки ден)
Както един приятел казва: Пияна жена, весела къща =D>
Човек не обича истински, ако не обича вечно.19.06.2009

е да,и аз пия вода всеки денПървоначално написано от KillSwitchEngage

Първоначално написано от bladeTBG
Това, че не посещаваш другите раздели не ти дава правото да пускаш дадена тема в грешен раздел
Moderated by miloto
т.1 от Правилника
Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love