.
Отговор в тема
Страница 2 от 5 ПървиПърви 12345 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 103
    Супер фен Аватара на j_adore2
    Имам 2 фр в 1 немска и двете казват,че това е много шибано даскало.Уж се води елитно,а чак тази година евентуално ще започнат да сменят дограмата и има рушащи се сграти в двора на училището.Никой не искам да обидя,това го казват хора,които учат там ..
    Научих, че за секунда можеш да
    извършиш нещо, за което ще те боли цял живот.
    Научих, че зрелостта много повече зависи
    от това какъв опит си придобил и какво си научил от него
    и много по - малко от това колко рожденни дни си празнувал.

Мега фен Аватара на Decu
    Град
    Софето :D
    Аз съм за 1 АЕГ.
    What you give is what you get!

Голям фен
    Град
    sofiq
    Цитирай Първоначално написано от lisi4ety
    Цитирай Първоначално написано от simba007
    ПГТМД
    Смешен/смешна си!
    защо?

Голям фен Аватара на dark_wings
    ПГТМД
    Смешен/смешна си!
    защо?

Защото определят училищата по бал,а не по тва какво ти се учи или какво е полезно
    Всички казват немската,немската...Ако ти се учи немски-да-тва е най-доброто,но ако искаш испански-исканската!Аз познавам хора,които обичат да рисуват и са страшно доволни от художествените училища.А пък,ако искаш да учиш за напред нещо свързано със стопанство и финанси НТБГ и НФСГ са най-добри,защото после е много по-лесно!
    Така че няма едно най-доброо училище няма,за всеки то е различно!
    А пък да ви светна най-висок бал държи СМГ,така че всички по вашата логика трябва да кажете,че то е най-доброто/но не на всеки математиката му харесва/!

Ох божее.. НФСГ и НТБГ какво ги бутате тука?! Те са известни, не са най-хубавите.. Как може да сравнявате училище, в което най-ниския бал е 32/33 - като немската и такова в което е 26/27/28 (не съм сиг.) като НФСГ напр. Много сте ми странни.. айде помислете малко..
    Най-доброто училище е немската. Това е ясно. Испанската също. Първа английска няма причина да я изключвам.
    Ако искаш да учиш език тия 3-те които ги каза, но ако не искаш не съм съгласен с теб за НФСГ и НТБГ... Къде има такива специалности? Балът за НФСГ не е 26, а 31 за първо класиране!

Цитирай Първоначално написано от mishoram
    Ох божее.. НФСГ и НТБГ какво ги бутате тука?! Те са известни, не са най-хубавите.. Как може да сравнявате училище, в което най-ниския бал е 32/33 - като немската и такова в което е 26/27/28 (не съм сиг.) като НФСГ напр. Много сте ми странни.. айде помислете малко..
    Най-доброто училище е немската. Това е ясно. Испанската също. Първа английска няма причина да я изключвам.
    Ако искаш да учиш език тия 3-те които ги каза, но ако не искаш не съм съгласен с теб за НФСГ и НТБГ... Къде има такива специалности? Балът за НФСГ не е 26, а 31 за първо класиране!
    Не вярвам да е толкова нисък в НФСГ.То зависи и от специалността.В НТБГ най-добрите специалности са с най-висок бал около 34,а най-нисък около 28-29

национална гимназия за древни езици и култури (класическата),училищата към МОН да му дишат прахта

Супер фен Аватара на lisi4ety
    Град
    Just touched down in London town
    Цитирай Първоначално написано от dark_wings
    Цитирай Първоначално написано от mishoram
    Не вярвам да е толкова нисък в НФСГ.То зависи и от специалността.В НТБГ най-добрите специалности са с най-висок бал около 34,а най-нисък около 28-29
    Нисък е бала на НФСГ, не го слушай Мишоо..
    Иначе съм съгласна и с NaNa_SladuRana

Цитирай Първоначално написано от NaNa_SladuRana
    национална гимназия за древни езици и култури (класическата),училищата към МОН да му дишат прахта
    Верно е едно от най-най-,ама тва училище не е за всеки

образованието което се дава в НФСГ е на доста високо ниво не казвам, че е най-доброто, но е едно от най добрите! в 10 11 и 12 клас направо си скъсваш задника да учиш не ми мрънкай, че не му било мястото сред най-добрите. от НФСГ излизаш с диплома за владеене на 2 езика, с професия, и студентските ти години в УНСС са направо песен
    Не се впрягай в живота и без това няма да излезеш жив от него!

Град
    On top Drugs of choice: Nicotine Caffeine and Gaming
    Цитирай Първоначално написано от s3xy
    ЕВРОСТАР THE BEST! по добро е по немски даже от немската, за 1 година взех сертификат B1 който в немската се дава чак в 11 клас след изпит пред Geothe Institut... смятайте...
    иначе сега съм зайка във френската и сиг и там е велико
    Е, аз ще смятам как завърших 12. клас с С2... Не коментирай неща, които не знаеш.

Аз си го харесвах. Въпреки че все нямаше пари. И нищо, че преди няколко месеца посланика коментира вида на тоалетните. Те сигурно затова почнаха ремонти.

Голям фен Аватара на krisence
    Не може да се каже най-добре училище в София! Има най-добро училище по математика, по финансии, по художествени изкуства, езикова всякакви!

За мен по математика са най-добри – НПМГ и СМГ
    по финансии и там подобни - НТБГ и НФСГ
    езикови - Немската, Испанската, Англиската и т.н.

Според мен въпросът не е зададен коректно.

Senior Member Фен
    Град
    софия
    за мен най-доброто училище е фег аз уча там и съм хипер доволна!
    ИМАМ ВЪПРОС:ЗАЩО НЕГ ДА Е ПО-ДОБРА ОТ ФЕГ!ТАЗИ ГОДИНА КАНДИДАТСТВАХ И БАЛЪТ МИ БЕШЕ ДОСТАТЪЧЕН И ЗА НЕГ НО ИЗБРАХ ФЕГ ЗАЩОТО ИСКАМ ДА УЧА ФРЕНСКИ А ЗА ТЕЗИ КОИТО ИСКАТ ДА УЧАТ НЕМСКИ НЕГ Е ПО-ДОБРА ТЪЙ ЧЕ ЗА МЕН ТВА СА ГЛУПОСТИ!!!!!!!!!!!!!

Мега фен Аватара на therichbitch
    Град
    Sofia
    Цитирай Първоначално написано от sheilsis
    ми аз учаа в немската и смятам че това е най-доброто даскало в сф
    verno li?
    i az u4a tam ama ne smqtam 4e e nai dobroto,za6toto nikoi koito e bil v nemskata ne e spe4elil 1va nagrada,nali?? za razlika ot hora koito sa ot CMГ i spe4eliha megdunarodnata olimpiada po matematika ,ta haide molq vi se, tva 4e bala e nai visok ni6to ne zna4i

Мега фен Аватара на therichbitch
    Град
    Sofia
    Цитирай Първоначално написано от Schneeflocke
    Цитирай Първоначално написано от s3xy
    ЕВРОСТАР THE BEST! по добро е по немски даже от немската, за 1 година взех сертификат B1 който в немската се дава чак в 11 клас след изпит пред Geothe Institut... смятайте...
    иначе сега съм зайка във френската и сиг и там е велико
    Е, аз ще смятам как завърших 12. клас с С2... Не коментирай неща, които не знаеш.

Аз си го харесвах. Въпреки че все нямаше пари. И нищо, че преди няколко месеца посланика коментира вида на тоалетните. Те сигурно затова почнаха ремонти.
    само ги почнаха ,така и ще си остане

Голям фен Аватара на Axel_f
    Град
    Хогуортс
    Всичко това са субективни мнения.Да, немската е елитно училище, но не е на нивото, което е била преди 15 години например. Сега в сравнение с 80% от училищата наистина е в пъти по-добре, но като цяло тенденцията е да става все по-зле...Което според мен важи за всички елитни гимназии - английската,френската,СМГ-то и тн.
    Просто образованието за съжаление вече не е приоритет на никого, най-малко на управляващите...

Аз все повече се убеждавам, че частните училища ще изместят сегашните "елитни" гимназии. Точно както е в западна Европа - поне родителите ще знаят, че от парите им има полза. Например "Ерих Кестнер" - 90% от немците, които преподават в немската, работят и там. Как ви се струва, още от 5 клас природознание на немски език с немски учител?А 7 клас нивото ти вече е над Б2...
    "Модата се купува. Стилът се притежава" Коко Шанел

Град
    Видин
    Може би мнението ми нямада е достатъчно точно защото не живея в София,но поне е обективно за мен най доброто училище с математика е СМГ а с езици 1АЕ.Но за мен най добрите училища в България са СМГ и НГДЕК и 1АЕ.
    This is my place www.prize.bg/molika

az u4a v 1AEg i za men e super dobro u6te... ma popr nemskata e su6to mn dobra, vse pak za tova e i nai-elitna(ili pone taka se vodi)
    ¤ OnCe... OnE PerSoN... ToLd mE: WiTh OnE sMiLe YoU BrIghTeN eVerYbodY' s Day!! ¤

За мен НПМГ е най-доброто относно математиката
    Моята свобода свършва, там където започва твоята!

Голям фен Аватара на Rza
    Град
    Бръснарницата
    СПГТ

НГДЕК,1АЕГ,НЕГ.

Къде бутате НФСГ,НТБГ,2АЕГ като най-добри?!
    Йога и мъдрост

Град
    Paradise
    НПМГ.

Senior Member Фен
    Град
    софия
    Цитирай Първоначално написано от Izzy_
    Зевиси какво ти се учи..Според мен(не ги подреждам,просто изброявам):
    91 ГПНЕ
    1АЕГ
    2АЕГ
    164ГПИЕ
    9ФЕГ
    СМГ
    НПМГ
    НФСГ
    НГБГ
    +1

съгласна съм за класическата
    10 изтрити профила
    http://www.teenproblem.net/f/profile...file&u=1011271 !!!

Цитирай Първоначално написано от letilili
    Субективно погледнато - мойто - НТБГ . Иначе обективно и аз мисля,че е Немската
    Ние в ТБГ сме най-добре ....и учим и се забавляваме ..е по-малко е второто, но все пак

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си