- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Кое е според вас най-доброто училище в София?
Имам 2 фр в 1 немска и двете казват,че това е много шибано даскало.Уж се води елитно,а чак тази година евентуално ще започнат да сменят дограмата и има рушащи се сграти в двора на училището.Никой не искам да обидя,това го казват хора,които учат там ..
Научих, че за секунда можеш да
извършиш нещо, за което ще те боли цял живот.
Научих, че зрелостта много повече зависи
от това какъв опит си придобил и какво си научил от него
и много по - малко от това колко рожденни дни си празнувал.
Аз съм за 1 АЕГ.![]()
What you give is what you get!
защо?Първоначално написано от lisi4ety
Първоначално написано от simba007
Защото определят училищата по бал,а не по тва какво ти се учи или какво е полезно![]()
Всички казват немската,немската...Ако ти се учи немски-да-тва е най-доброто,но ако искаш испански-исканската!Аз познавам хора,които обичат да рисуват и са страшно доволни от художествените училища.А пък,ако искаш да учиш за напред нещо свързано със стопанство и финанси НТБГ и НФСГ са най-добри,защото после е много по-лесно!
Така че няма едно най-доброо училище няма,за всеки то е различно!
А пък да ви светна най-висок бал държи СМГ,така че всички по вашата логика трябва да кажете,че то е най-доброто/но не на всеки математиката му харесва/!
Ако искаш да учиш език тия 3-те които ги каза, но ако не искаш не съм съгласен с теб за НФСГ и НТБГ... Къде има такива специалности? Балът за НФСГ не е 26, а 31 за първо класиране!Първоначално написано от lisi4ety
![]()
Не вярвам да е толкова нисък в НФСГ.То зависи и от специалността.В НТБГ най-добрите специалности са с най-висок бал около 34,а най-нисък около 28-29Първоначално написано от mishoram
![]()
национална гимназия за древни езици и култури (класическата),училищата към МОН да му дишат прахта![]()
Нисък е бала на НФСГ, не го слушай Мишоо..Първоначално написано от dark_wings
Иначе съм съгласна и с NaNa_SladuRana![]()
Верно е едно от най-най-,ама тва училище не е за всекиПървоначално написано от NaNa_SladuRana
![]()
образованието което се дава в НФСГ е на доста високо нивоне казвам, че е най-доброто, но е едно от най добрите! в 10 11 и 12 клас направо си скъсваш задника да учиш
не ми мрънкай, че не му било мястото сред най-добрите. от НФСГ излизаш с диплома за владеене на 2 езика, с професия, и студентските ти години в УНСС са направо песен
![]()
Не се впрягай в живота и без това няма да излезеш жив от него!
Е, аз ще смятам как завърших 12. клас с С2... Не коментирай неща, които не знаеш.Първоначално написано от s3xy
Аз си го харесвах. Въпреки че все нямаше пари. И нищо, че преди няколко месеца посланика коментира вида на тоалетните. Те сигурно затова почнаха ремонти.
Не може да се каже най-добре училище в София! Има най-добро училище по математика, по финансии, по художествени изкуства, езикова всякакви!
За мен по математика са най-добри – НПМГ и СМГ
по финансии и там подобни - НТБГ и НФСГ
езикови - Немската, Испанската, Англиската и т.н.
Според мен въпросът не е зададен коректно.![]()
![]()
за мен най-доброто училище е фег аз уча там и съм хипер доволна!
ИМАМ ВЪПРОС:ЗАЩО НЕГ ДА Е ПО-ДОБРА ОТ ФЕГ!ТАЗИ ГОДИНА КАНДИДАТСТВАХ И БАЛЪТ МИ БЕШЕ ДОСТАТЪЧЕН И ЗА НЕГ НО ИЗБРАХ ФЕГ ЗАЩОТО ИСКАМ ДА УЧА ФРЕНСКИ А ЗА ТЕЗИ КОИТО ИСКАТ ДА УЧАТ НЕМСКИ НЕГ Е ПО-ДОБРА ТЪЙ ЧЕ ЗА МЕН ТВА СА ГЛУПОСТИ!!!!!!!!!!!!!![]()
![]()
![]()
![]()
verno li?Първоначално написано от sheilsis
![]()
![]()
i az u4a tam ama ne smqtam 4e e nai dobroto,za6toto nikoi koito e bil v nemskata ne e spe4elil 1va nagrada,nali?? za razlika ot hora koito sa ot CMГ i spe4eliha megdunarodnata olimpiada po matematika ,ta haide molq vi se, tva 4e bala e nai visok ni6to ne zna4i
само ги почнаха ,така и ще си останеПървоначално написано от Schneeflocke
![]()
Всичко това са субективни мнения.Да, немската е елитно училище, но не е на нивото, което е била преди 15 години например. Сега в сравнение с 80% от училищата наистина е в пъти по-добре, но като цяло тенденцията е да става все по-зле...Което според мен важи за всички елитни гимназии - английската,френската,СМГ-то и тн.
Просто образованието за съжаление вече не е приоритет на никого, най-малко на управляващите...
Аз все повече се убеждавам, че частните училища ще изместят сегашните "елитни" гимназии. Точно както е в западна Европа - поне родителите ще знаят, че от парите им има полза. Например "Ерих Кестнер" - 90% от немците, които преподават в немската, работят и там. Как ви се струва, още от 5 клас природознание на немски език с немски учител?А 7 клас нивото ти вече е над Б2...
"Модата се купува. Стилът се притежава" Коко Шанел
Може би мнението ми нямада е достатъчно точно защото не живея в София,но поне е обективно за мен най доброто училище с математика е СМГ а с езици 1АЕ.Но за мен най добрите училища в България са СМГ и НГДЕК и 1АЕ.![]()
az u4a v 1AEg i za men e super dobro u6te... ma popr nemskata e su6to mn dobra, vse pak za tova e i nai-elitna(ili pone taka se vodi)![]()
¤ OnCe... OnE PerSoN... ToLd mE: WiTh OnE sMiLe YoU BrIghTeN eVerYbodY' s Day!! ¤
За мен НПМГ е най-доброто относно математиката
Моята свобода свършва, там където започва твоята!
НГДЕК,1АЕГ,НЕГ.
Къде бутате НФСГ,НТБГ,2АЕГ като най-добри?!
Йога и мъдрост
+1Първоначално написано от Izzy_
съгласна съм за класическата
10 изтрити профила
http://www.teenproblem.net/f/profile...file&u=1011271 !!!