.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 41

Постоянно сърдене....

Проблема е такъв че приятелят ми се сърди за и аз нз какво. Както всичко е наред и той изведнъж става сериозен, не ми обръща внимание и се сърди даже за най-дребни неща и за неща които съм направила преди мн време. Нз къде е проблема,защото аз правя всичко за него. Питам го къде съм сгрешила той не ми казва !
    Правя тема щото го обичам

Чакам коментари.... моля да не пишат некви простаци дето само знаят да лаят ! ! ! _)_

Аз имам подобен проблем,въпреки че не ми се сърди постоянно понякога като ми се нацупи за някоя глупост и ми се иде да му се разкрещя както аз си знам,но той още не знае. При мен в подобни ситуации действат две неща,безразличието докато сам не си пойска да се извини или едно "обичам те" от моя страна.
    Неприятното на всичко това е,че тези сръдни много изострят отношенията по между ви и в един момент съм сигурна,че ще ти писне да се питаш къде сбърках и да обмисляш внимателно това което казваш за да не го засегнеш случайно,ако се опиташ да му обясниш последствията може и да се вразуми,просто се питай да го промени чрез любовта си. Аз си мисля,че успявам поне от гледна точка на това,че го накарах да разбере,че се сърди за глупости,но уви това не му пречи да продължава.
    Поисках дъжд и заваля.
    Не ме гледай с укор в очите!
    Запомни!Аз обичам дъжда!Той единствен скрива сълзите...

Казвала съм му че ми е писнало от сърдения ама все тая...

Цитирай Първоначално написано от KillSwitchEngage
    а на колко години е сръдльото
    19

pff i az iam podoben problem vse se surdi ne kazva kakfo mu e az li sum vinovna da e surdit ama ve4e sum mu sviknala
    Ще дойде време да си отмъщавам и ти ще страдаш обещавам! Ще съжаляваш за болката която ми причини и със сълзи на очи ще казваш "Моля те ,прости"!!!

Град
    дупката на геврека
    бий му 2 шамара да се съвзема

Град
    Italy, Milano, Via Ettore Ponti #??
    щом е на 19 не са му проблема годините проблема е в теб че му се даваш. явно си е изградил представа че може да ти се прави на важен , съвета ми е да го сложиш на място и да го даржиш из късо Cool
    +1

Град
    Адреса ми последен е Сърцето ти
    Ми кажи му че са стари неща и всичко е минало и ако продължава така няма да стигнете далеко

Цитирай Първоначално написано от ZuCkI
    бий му 2 шамара да се съвзема
    +1

Така е когато се захващате с дечковци, или самите вие сте с детски акъл и позволявате подобен род отношения.
    "... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
    ~
    When I see you, you make me lose all control
    Like a fire, burning deep in my soul!

хахх според мен чака подходящ момент да ти бие шута .. или да се изданеш адсцки яко .. или пък просто си му умразнала ии се даржи така с теб
    успех ви желая и дано в най-скоро време да се управите :P
    Грешка беше, че ти повярвах, само себе си виня. Грешка беше, но я повтарях сляпо вярвах в любовта.

Цитирай Първоначално написано от Wrathchild
    Така е когато се захващате с дечковци, или самите вие сте с детски акъл и позволявате подобен род отношения.
    хахх на 19 е бил бе дечковци кай
    Грешка беше, че ти повярвах, само себе си виня. Грешка беше, но я повтарях сляпо вярвах в любовта.

Цитирай Първоначално написано от lqlqlqq
    Това дали е дечко понякога не зависи от възрастта. Познавам 30 годишни мъже, още държащи се като 15 годишни.
    "... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
    ~
    When I see you, you make me lose all control
    Like a fire, burning deep in my soul!

Това дали е дечко понякога не зависи от възрастта. Познавам 30 годишни мъже, още държащи се като 15 годишни.
    ее да тука си прав сорка ..

Град
    Бай Тоя е зъл,няма местожителство.
    Джаф Джаф Джаф!
    Аз съм от простаците дето лаят
    и обясняват на тези,които пускат
    подобни теми,че във форума
    НЕ РАЗПОЛАГАМЕ С КРИСТАЛНА ТОПКА!!!
    Имаме едни други 2 топки,
    ама тва е друга тема.
    http://www.jivotno.com/maskiraniqtotmastitel

Цитирай Първоначално написано от valdesbg
    Не ми се влиза в словесен двубой, просто защото не си ми на нивото.
    http://prognozite.blog.bg/

Мега фен Аватара на sasha_90
    Може да е на 19,но с акъл на дечко

Супер фен Аватара на balu4ka
    Град
    V.T
    Цитирай Първоначално написано от sasha_90
    Може да е на 19,но с акъл на дечко

+545809458504964938793430983297387346
    Защото когато затворя очи, виждам само теб...

http://www.youtube.com/watch?v=5VtsT...eature=related (music)

И моя е такъв.От нищото изведнъж млъква и почва да се репчи,като го питаш какво има отговора задължително е "нищо"..след половин час разпитване и сърдене излиза адската причина,която обикновено ме залива от смях.И постоянно се караме за нещо си

Единия ти вариант е,ако знаеш че бързо му минава да не му обръщаш внимание и да го оставиш,ама аз така не мога.Или просто да говориш с него,да му обясниш че не искаш да се сърди иии че те дразни,и че това са глупостиии..аз така правя.

Град
    В Раят,покрит в тъмнина ...
    Цитирай Първоначално написано от Bai Toq
    Джаф Джаф Джаф!
    Аз съм от простаците дето лаят
    и обясняват на тези,които пускат
    подобни теми,че във форума
    НЕ РАЗПОЛАГАМЕ С КРИСТАЛНА ТОПКА!!!
    Имаме едни други 2 топки,
    ама тва е друга тема.
    хаха не му обръщъй толкова внимание е ще видеш дали ще се сърди.Даже го остави без секс 1 седмица и ще види той колко ще му е тежко!
    И ще разбереш какво е да не виждаш щастието, когато Раят потъне в мрак ... W.A.S.P. - Heaven's Hung In Black

The love is behind the gossip! ;]

хахх според мен чака подходящ момент да ти бие шута .. или да се изданеш адсцки яко .. или пък просто си му умразнала ии се даржи така с теб
    успех ви желая и дано в най-скоро време да се управите :P
    нямаш си ни най-малка представа колко много грешиш!аз също съм се държала така,преди, не защото ми е писнал или се чудя как да го зарежа ами щото просто съм била една малка лигла !!! немога да си представя МОМЧЕ на 19 да се държи така.. безумно е!! Пробвай да му го обесниш...

Сърди му се и ти за най - малкото нещо. Да види какво е. Тогава може и да спре.
    [[.. Правя секс с теб, не любов - ти сам избра това ! Целувам те от любопитство, не от обич - любовта умря ! Уби я ти, но ти беше хубаво нали ?! ..]] [h] ; ))

Заплаши го че ше го кастрираш
    I still get lost in your eyes
    And it seems like I can't live a day without you
    Closing my eyes till you chase my thoughts away
    To a place where I am blinded by the light but it's not right

Мега фен Аватара на koalka
    Съгласна съм с мнението, че ти си му позволила да ти се качи на главата.Не е нормално за всяко нещо да ти се сърди, да ти се кара и т.н.Не е малък, на 19 години е, а се държи като някой ревльо.
    Следващия път, като ти се разсърди си стани и си тръгни, направи се и ти на важна, разсърди му се и в никакъв случай не му се извинявай, освен ако не си виновна.Иначе не виждам как нещата могат да се оправят.

Град
    В сърЦето мУ
    и аз имам същия проблем и още не съм намерила решението сърди се за сякакви неща и дори понякога не ми казва защо...
    Обичам т3!!!

обичат ви хората, вие им викате лиглиовци и бебета. Хубаво правите :P

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си