.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 30 от общо 30

Тема: Хелп ми.

Голям фен
    Абе стига сте се оправдавали с алкохол!Алкохола на никого не е виновен,че не е свестен,аман!Като толкова не можете да пиете-не пийте.И аз ще застана на страната на много антифеминистичното мнение,че приятелката ти е пачавра,че е с тебе 9 месеца,защото й е удобно и че всичко,което заслужава е на патката главата и после вратата!
    Vi faro un' oferta che non potete rif' utare

Цитирай Първоначално написано от sexy_eJlz
    Той е от друг град и дали щеше да ме замени с него ако беше от същия град ?
    ООопределено ДА!

+1

Цитирай Първоначално написано от Queen_Victorya
    Абе стига сте се оправдавали с алкохол!Алкохола на никого не е виновен,че не е свестен,аман!Като толкова не можете да пиете-не пийте.И аз ще застана на страната на много антифеминистичното мнение,че приятелката ти е пачавра,че е с тебе 9 месеца,защото й е удобно и че всичко,което заслужава е на патката главата и после вратата!
    +1

и аз съм на същото мнение .. стига сте се оправдавали с алкохола ... относно приятелката ти да би те зарязала заради него .. от каде си сиг че е спряла сякакъв контакт с него .. ?!
    Според мен си и умразнал ии иска нещо ново или даите си почивка хахах
    абее не най-добрия вариянт е да и бииш шута .. и и гледаи сиира
    Грешка беше, че ти повярвах, само себе си виня. Грешка беше, но я повтарях сляпо вярвах в любовта.

Pi4 kopeleto det se e celuvala s nego mi e fr..... zatui ot sq ti kazvam : ne!!!! ama ne se ebavam ako ti trqbva adres i drugi danni za da go scepish mi pishi

Аз пък мисля, че всеки има право на 2ри шанс. Може наистина да е сгрешила и да й е кофти за това. Но пък може и да не е така. Според мен трябва да й дадеш визможност да се поправи, но ако я пропилее... прошка няма...
    Live 2 Ride And Ride 2 Die.
    Honda - The Power Of Dreams!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си