.

Виж резултатите на анкетата: Гаджетата ви опипват ли ви?

Гласували
75. Вие не можете да гласувате в тази анкета
  • Да

66 88,00%
  • Не

3 4,00%
  • Опитват се,но не давам

6 8,00%
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 39 от общо 39

Тема: Странно

Опипва ме и защо да му забранявам след като ми е гадже,на него почти всичко бих му позволила.
    Поисках дъжд и заваля.
    Не ме гледай с укор в очите!
    Запомни!Аз обичам дъжда!Той единствен скрива сълзите...

ахахаха че на кой гаджето му не го опипва бе.. смисъл... то не ти тряя да си правил секс за да те опипва гаджето ти

Град
    с0фия
    как ще им давате бе !! не трябва така .. тва си е чисто изнасилване ..
    Роден си от УДОВОЛСТВИЕ ... Живей за УДОВОЛСТВИЕ ...

Цитирай Първоначално написано от sextazy_baby
    Ми естествено че му давам да ме опипва,а и на него му е яко.Ебати,то щом няма химия и не те хване поне веднъж за дупето или така нататък,и щом не правите секс...айде за секса ти решаваш ама не виждам абсолютно нищо лошо да те барне за задника
    +++++++++++

Цитирай Първоначално написано от EmILiA`
    Опипва ме и защо да му забранявам след като ми е гадже,на него почти всичко бих му позволила.
    Ето моя вариант: Опипва ме и защо да му забранявам след като ми е готино,на него почти всичко бих му заповядал.
    Equality For All !

Мега фен Аватара на Rebirthing
    Град
    София
    Да, ама ти май си на 12 годинки щом задаваш такива въпроси, и ако си на толкова по-добре не пипай и на давай да те питат

Град
    Русе
    Цитирай Първоначално написано от SpOrTs_GiRl
    ...Защото едва ли на първата среща ще я хванеш за задника и ще й помачкаш циците за "здрасти"...
    до болка си права ;д
    Да простиш не означава да забравиш за грешката на някого. Означава да запомниш, че всички правим такива!

ела ме барни за уяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяя яяяяяяяяяяяяя

Град
    НеЙнотУу ГолЯмУ ЛеглОо =]
    Разбирасе че се опипваме що за въпрос..
    Ела и СПРИ ме или просто МЛЪКНИ !
    Хейтърите казват НЕ но А3 казвам ДА !

абе вие луди ли сте как може да им давате тфа е нечувано тр да минете под съд ако някой се опита да те докосне тр веднага да му забиете някой шамар .. на какво са ви учили мама и тати ве тоя/тая дето е пуснала темата е сиг някое дете 10- адски тъпо

много ясно че му давам
    Ne e vajnoto da si qk vajnoto e da si maniQk!!!

Aue ne se pritesnqvay. Nqma da pravite seks. No vse pak ti trqbva da si priceni6 kolko go haresva6 i kolko ste seriozni. Ako se go haresva6 mu davay da te opipva.

pfffffff moito postoqnno go pravi

Re: Странно

Цитирай Първоначално написано от baby_join_me_in_dead
    Незнам дали темата ми е в точния раздел , но искам да попитам момичатата дали като се целуват с гаджетата си , те се опитват да ги опипват... Така де да ги хваштат за дупето и тн... Аз не правя секс с гаджето ми такаче не сме имали такива отношения... И не че не ми е приятно просто не мисля,че е радно.. Говореи с няколко приятелки и те казаха че не дават на техните гаджета да ги опипват...

*моля без критики и обиди,знам ,че темта ми и глупава, но все пак ...

С бившето ми гадже и да се целуваме и без да се целуваме му давах... все пак ми е гадже... не е некой непознат на улицата...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си