.

Виж резултатите на анкетата: Гаджетата ви опипват ли ви?

Гласували
75. Вие не можете да гласувате в тази анкета
  • Да

66 88,00%
  • Не

3 4,00%
  • Опитват се,но не давам

6 8,00%
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 39

Тема: Странно

Странно

Незнам дали темата ми е в точния раздел , но искам да попитам момичатата дали като се целуват с гаджетата си , те се опитват да ги опипват... Така де да ги хваштат за дупето и тн... Аз не правя секс с гаджето ми такаче не сме имали такива отношения... И не че не ми е приятно просто не мисля,че е радно.. Говореи с няколко приятелки и те казаха че не дават на техните гаджета да ги опипват...

*моля без критики и обиди,знам ,че темта ми и глупава, но все пак ...

Град
    е как къде?! при Чичко_Полицай !! ;)
    Зависи от възрастта , сериозността или това колко е продължила връзката.. Защото едва ли на първата среща ще я хванеш за задника и ще й помачкаш циците за "здрасти" .. Пък и ако сте на по 14-15 години така или иначе не изпитвате кой-знае каква нужда да внасяте такива отношения във връзката си. .. (говоря за нормалните .. тийнове, не за пиклите проебали се на 13)
    Когато правиш нещо с любов, ти го правиш завинаги.

Цитирай Първоначално написано от Drogiranata_
    Чукам се с всеки който подаде пишка.
    Цитирай Първоначално написано от gigiii
    нормално ли е момче да си пипа пениса

Град
    Asenovgrad
    az q opipvam
    Glory,Glory Man United

Цитирай Първоначално написано от SpOrTs_GiRl
    Зависи от възрастта , сериозността или това колко е продължила връзката.. Защото едва ли на първата среща ще я хванеш за задника и ще й помачкаш циците за "здрасти" .. Пък и ако сте на по 14-15 години така или иначе не изпитвате кой-знае каква нужда да внасяте такива отношения във връзката си. .. (говоря за нормалните .. тийнове, не за пиклите проебали се на 13)

аз определено не се имам за курва, иначе ходиме от 3 месеца
    и съм на 14 той на 16

Град
    Paradise
    Ти 100% си на 10. Естествено, че давам на гаджето ми да ме опипва. Нали ходим, все някви по интимни отношения трябва да имаме Иначе все 1 сме само приятели. И щом ти е приятно дай на момчето да те хване за задника, да те опипа тук там, щото колко мислиш, че ще го задържиш съвсем без нищо?! За секса е друг въпрос, той е когато си готова, ама докосването???

Град
    е как къде?! при Чичко_Полицай !! ;)
    Цитирай Първоначално написано от baby_join_me_in_dead

аз определено не се имам за курва, иначе ходиме от 3 месеца
    и съм на 14 той на 16
    Не съм казала, че си такава.
    Възрастта ти обяснява начина ти на мислене относно тези неща и си права. .. Има време, секса и опипванията няма да ти избягат.
    Когато правиш нещо с любов, ти го правиш завинаги.

Цитирай Първоначално написано от Drogiranata_
    Чукам се с всеки който подаде пишка.
    Цитирай Първоначално написано от gigiii
    нормално ли е момче да си пипа пениса

Може и без опипване, само целувки ама ако се разгорещите ръчичка тук ръчичка там
    НикоГа Не ОбеЩаВаЙ ЛюБоВ, КоЯтО Не мОЖеШ Да ДадеШ!

Град
    In the middle of nowhere
    ми разбира се че му давам....някак си само да се държим за ръцеее не ства..иначе като цяло това си е твой избор

Супер фен Аватара на vivteen
    Град
    силистра
    давам ходим от доста време

Град
    с0фия
    да мн ясно
    Роден си от УДОВОЛСТВИЕ ... Живей за УДОВОЛСТВИЕ ...

Супер фен Аватара на Sarabi
    -Пол - казах аз,-можеш да пускаш лигите си по всеки килим в тази къща,ако искаш. Имаш позволението ми.
    -Бих предпочел да ги пускам върху теб-заяви Пол с екстравагантна широка усмивка.
    -Мръсен старец.
    (Джоан Харис - Петте четвъртини на портокала)

Супер фен Аватара на GreenFairy
    Град
    В сърцето на слънцето
    Не мен даже ми е много приятно когато леко почва да ме докосва докато си седим кротко на някоя пейка...

Да! постоянно!
    пристрастен съм към това!
    а бе Божествено еее ))))))))))
    .: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
    ╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮

Да понякога приятеля ми си пуска ръцете и му разрешавам..а и ми харесва,от доста време сме заедно и нямам причина поради която да се дърпам

Супер фен
    Град
    България
    Мразя някой да ме опипва!!!
    Цитирай Първоначално написано от ScionOfStorm
    Танц

Звънците ми глупашки
    Нека бъдат нашия звучен съпровод.
    Усмивки веселяшки...
    Тъга са те, ала от особен род.

Град
    Адреса ми последен е Сърцето ти
    Ми естествено че му давам да ме опипва,а и на него му е яко.Ебати,то щом няма химия и не те хване поне веднъж за дупето или така нататък,и щом не правите секс...айде за секса ти решаваш ама не виждам абсолютно нищо лошо да те барне за задника

Супер фен Аватара на Bixel
    Град
    Ямбол д'ге
    GTA Stunting

Опипва ме, да. И не само по дупето и гърдите, а и по други места. Ама не сме и на 15, така че си е в реда на нещата.
    "... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
    ~
    When I see you, you make me lose all control
    Like a fire, burning deep in my soul!

хаха не правя секс с него .. но му давам да ме упипва тук там .. то наистина .. ходиш с него пък да не му даваш да те докосва .. нз кво ходене е тва
    Грешка беше, че ти повярвах, само себе си виня. Грешка беше, но я повтарях сляпо вярвах в любовта.

съгласна

естествено че да

Как ли пък няма да му давам при положение, че аз не мога да си спра ръцете и ......

Град
    В сърЦето мУ
    тфа е супер тъпо ти на колко години са нормално да ме опипва ...и аз него
    Обичам т3!!!

хахах ... ами да

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си