- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Странно
Незнам дали темата ми е в точния раздел , но искам да попитам момичатата дали като се целуват с гаджетата си , те се опитват да ги опипват... Така де да ги хваштат за дупето и тн... Аз не правя секс с гаджето ми такаче не сме имали такива отношения... И не че не ми е приятно просто не мисля,че е радно.. Говореи с няколко приятелки и те казаха че не дават на техните гаджета да ги опипват...
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
*моля без критики и обиди,знам ,че темта ми и глупава, но все пак ...![]()
Зависи от възрастта , сериозността или това колко е продължила връзката.. Защото едва ли на първата среща ще я хванеш за задника и ще й помачкаш циците за "здрасти" .. Пък и ако сте на по 14-15 години така или иначе не изпитвате кой-знае каква нужда да внасяте такива отношения във връзката си... (говоря за нормалните .. тийнове, не за пиклите проебали се на 13)
Когато правиш нещо с любов, ти го правиш завинаги.
Първоначално написано от Drogiranata_
Първоначално написано от gigiii
Първоначално написано от SpOrTs_GiRl
аз определено не се имам за курва, иначе ходиме от 3 месеца
и съм на 14 той на 16
Ти 100% си на 10.Естествено, че давам на гаджето ми да ме опипва. Нали ходим, все някви по интимни отношения трябва да имаме
Иначе все 1 сме само приятели.
И щом ти е приятно дай на момчето да те хване за задника, да те опипа тук там, щото колко мислиш, че ще го задържиш съвсем без нищо?!
За секса е друг въпрос, той е когато си готова, ама докосването???
![]()
Не съм казала, че си такава.Първоначално написано от baby_join_me_in_dead
Възрастта ти обяснява начина ти на мислене относно тези неща и си права... Има време, секса и опипванията няма да ти избягат.
Когато правиш нещо с любов, ти го правиш завинаги.
Първоначално написано от Drogiranata_
Първоначално написано от gigiii
Може и без опипване, само целувки ама ако се разгорещите ръчичка тук ръчичка там![]()
НикоГа Не ОбеЩаВаЙ ЛюБоВ, КоЯтО Не мОЖеШ Да ДадеШ!
ми разбира се че му давам....някак си само да се държим за ръцеее не ства..иначе като цяло това си е твой избор![]()
![]()
![]()
да мн ясно![]()
Роден си от УДОВОЛСТВИЕ ... Живей за УДОВОЛСТВИЕ ...
-Пол - казах аз,-можеш да пускаш лигите си по всеки килим в тази къща,ако искаш. Имаш позволението ми.
-Бих предпочел да ги пускам върху теб-заяви Пол с екстравагантна широка усмивка.
-Мръсен старец.
(Джоан Харис - Петте четвъртини на портокала)
Не мен даже ми е много приятно когато леко почва да ме докосва докато си седим кротко на някоя пейка...
Да! постоянно!
пристрастен съм към това!
а бе Божествено еее))))))))))
.: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮
Да понякога приятеля ми си пуска ръцете и му разрешавам..а и ми харесва,от доста време сме заедно и нямам причина поради която да се дърпам![]()
Мразя някой да ме опипва!!!![]()
![]()
![]()
Първоначално написано от ScionOfStorm
Ми естествено че му давам да ме опипва,а и на него му е яко.Ебати,то щом няма химия и не те хване поне веднъж за дупето или така нататък,и щом не правите секс...айде за секса ти решаваш ама не виждам абсолютно нищо лошо да те барне за задника
Опипва ме, да. И не само по дупето и гърдите, а и по други места. Ама не сме и на 15, така че си е в реда на нещата.
"... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
~
When I see you, you make me lose all control
Like a fire, burning deep in my soul!
хаха не правя секс с него .. но му давам да ме упипва тук там .. то наистина .. ходиш с него пък да не му даваш да те докосва .. нз кво ходене е тва![]()
Грешка беше, че ти повярвах, само себе си виня. Грешка беше, но я повтарях сляпо вярвах в любовта.
Как ли пък няма да му давам при положение, че аз не мога да си спра ръцете и ......![]()
тфа е супер тъпо ти на колко години са нормално да ме опипва ...и аз него![]()
Обичам т3!!!
хахах ... ами да