.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 6 от общо 6

Град
    Burgas

Помогнете ми мом4ета имам проблем

Абе имам проблем или поне така си мисля понеже не сам правил секс.Като го надървя друдно го оголвам КАжете при вас така ли е и ако е било така и сте се опрайли кфо сте напрайли за да се оправите КАзвайте 4е малкко се притеснявам

Трудно го оголваш или въобще не можеш да го оголиш? Аз като бях малък имах такъв проблем (7-8 годишен разбирайте)
    беше залепнала кожата за главичката, хубаво че наще го забелязаха и ми направиха операция за оголване, остана съвсем малко което трябваше сам да го оголя и преди 2 години някъде се сетих затова, няколко пъти след лек натиск се оголи напълно

Цитирай Първоначално написано от xCutOutMyTearsx
    Акъл и цикъл не дойдат ли на време - не ги и чакай. -.-

Znachi ima nqkolko warianta.Fimozza,koiato predizwikwash ti sus stesnenie , ili drugiqat chesto sreshtan .Kato malyk ne sa ti zabelwali washte glawata na penisa chesto i si e ostanalo taka otiwash pri lichniq si lekar, medicinskata sestra ti namazwa penisa sus mehlem i ti go zabelwa ne boli,moje da te poizchisti ako e ostanalo sekret towa e.
    http://www.flirt4e.com/genchy

LOVE ISN'T ALWAYS ON TIME DUDE'S

Аз имах втория проблем и не стана така само с едно мехлемче

Цитирай Първоначално написано от xCutOutMyTearsx
    Акъл и цикъл не дойдат ли на време - не ги и чакай. -.-

и аз имах същия проблем - неможех да си го оголя като бях малък , но с течение на времето лека полека взех да си го оголвам малко по малко и така се появи цялата глава , а сега като го оголя отдолу се събира кожичка под главичката и се чудя дали нетрябва да ида на лекар че да я премахне тази кожичка при вас как е ?

Град
    Стара Загора
    Ако след 15 годишна възраст имаш този проблем, отивай на лекар.ако си под 15 години ти е повече от нормално... от самосебе си ще се оправи.
    Докато всички сте ми противни, ще знам, че имам добър вкус !!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си