.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 24 от общо 24

Hybrid View

Слави_90
    Guest

Въпрос за мензиса

Може ли някое момиче да ми обясни кога им идва мензиса(кога им е дошло) , защо неможе да се преви секс по това време , и колко дена продължава

Guest
    na men mi doide na 11, ne e zabraneno da se prai sex po vreme na menzis ama syglasi se 4e e kofti legloto sled tfa da e kato kyrvavo boino pole... prodyljava razli4no, pri nqkoi momi4eta 2-3 dni, pri drugi 6-7..

smacky_91
    Guest
    Na men mi doide na 12 i mi prodaljava 4-5 dni pri vsqko momi4e e razli4no

Първият мензис идва между 10-тата или 14-сетата година, но при всяко момиче е индивидуално. На мен ми дойде на 13. Секс може да се прави по време на цикъла, но могат лесно да се предават инфекции, затова се прави ЗАДЪЛЖИТЕЛНО с презерватив, както и всички други пъти, ако не се използва друг метод за контрацепция. Също така всичко се омазва с кръв, затова обикновено жените и мъжете не са особено въодушевени за секса през този период. Мензисът идва на всеки 21-31 дни и продължава от 3 дни до седмица. Моят цикъл е от по-дългите - идва ми на всеки 32 дни и продължава около 5-6 дни. Мисля, че написах всичко важно.

Цитирай Първоначално написано от dark_angel3
    Чалгата.... това е най-зеленият сопол от дълбоките ноздри на България

Голям фен
    Град
    Lost In Dying World
    На мен ми дойде на 12. Седмица преди да ми дойде ме болят гърдите, а ден преди самият цикъл ме болят яйчниците, кръста, изнервям се по-лесно. Иначе защо да не може да се прави секс докато си в цикъл? Може, стига да искаш да го практикуваш. Няма никаква разлика межу секса в цикъл или в не. Е, има кръв де...

Повече от фен Аватара на air_wisp
    А аз да питам...кви са шансовете за забременяване ако се прави секс без презерватив в деня в който цикъла на момичето е свършил?
    маа фака

Мега фен
    Град
    SF
    Цитирай Първоначално написано от ^SpideR^
    А аз да питам...кви са шансовете за забременяване ако се прави секс без презерватив в деня в който цикъла на момичето е свършил?
    Нищожни

Робинята на Quench

Фен
    Град
    BlackWorld
    ^SpideR^ една жена може да забременее нормално през периода на овулацията (пада се някои 24 до 48 часа, от ден 14 до 28 от менструален цикъл( яйцеклетката е във фалопиевите тръби ). Много е неточно
    Т.е. след това нещо,ако не бъде оплодена яйцеклетката, почва цикъла. През цикъла не би трябвало да има друга яйцеклетка, но...яйчниците са два...
    Така де, шанса е малък, но...

п.с. не съм зубър
    The EmpEroR is dead.
    Even though and nothing learned with strength I burn... ILR

Повече от фен Аватара на air_wisp
    мерси много!Достигам до извода, че не ползваш ли презерватив, винаги има някаф шанс...мамицата му от ся нататък все с гума за да няма
    маа фака

Мега фен Аватара на koalka
    Защо да не може да се прави?Естествено, че може, но трябва с презерватив.

bizkvitka
    Guest
    Em kat moje mojta madama 6to ne6te kogat i e do6lo ?

Мега фен Аватара на hahavteen
    Град
    Германия
    Цитирай Първоначално написано от bizkvitka
    Em kat moje mojta madama 6to ne6te kogat i e do6lo ?
    Za6toto niakoi momi4eta sa mn 4ystvitelni otdoly kogato sa v menzis.Su6to moje da i e nepriatno dokato pravite sex da i te4e kruv.Vuzmojno e i da ia boliat korema i krusta tolkova mn 4e izob6to da ne misli za sex prez teia 5-6 dena...

а аз искам да попитам...има ли проблем ако се прави секс през последните 2 дена от цикъла на мимичето...смис с презерватив и да питам на нея некжо гадно ли ше и е.......смис дискомфортно или нещо такова ????

Разликата е там,че евентуално кръвотечението няма да е толкова обилно..и все пак може да и е неприятно.

Мензиса е като цяло доста гадно и дискомфортно и е едно от нещата които ме правят щастлив че не съм се родил момиче

Цитирай Първоначално написано от xCutOutMyTearsx
    Акъл и цикъл не дойдат ли на време - не ги и чакай. -.-

Някой момичета (като мен например) по време цикъл са много чувствителни долу и един нежен секс страшно много разгорещява .... Въпроса е кога точно ще решиш да го направиш - първите или последните дни ,разликата е в кръвотечението . Все пак ... неприятно е да си в цикъл и да правиш секс .... Чувстваш се като заклана ,а момчето .... - още по-зле - като касапин
    - Какво е любовта?
    - Любовта е болест, която, като всяка друга болест, се лекува в леглото.
    Човек може да преживее всичко - освен собствената си смърт ...

Супер фен Аватара на Sigrina
    Град
    София
    Ако ти се прави секс, по време на менструация няма лошо да го правиш. Само приятеля ти да не припада като види кръв
    Няма нищо лошо, чувството не е гадно, дори може да е по-яко, защото, когато си в менструация си по-чувствителна. Само една кърпа под дупето да не изцапате кревата и готово.
    И С ПРЕЗЕРВАТИВ!!!

Супер фен
    Град
    Bourgas
    Цитирай Първоначално написано от GADko
    а аз искам да попитам...има ли проблем ако се прави секс през последните 2 дена от цикъла на мимичето...смис с презерватив и да питам на нея некжо гадно ли ше и е.......смис дискомфортно или нещо такова ????
    не, защо да й е гадно? На мен ми беше мега яко и за пръв ът изпитах оргазъм
    Take off your clothes...relax on your bed,close your eyes and open your legs..as much as you can..it's time for......PAMPERS ..xhayx

Аз като прая секс втория или третия ден от както ми е дошло и някак по барзу ми свършва мензиса още на 4 ден и не ми тече пък иначе по 7 дена нон стоп....нз ква може да е причината аз си го обеснявам че след секса ми тече по обилно и си се истича....но иначе при мен по време на секс докато съм в мензис не тече много кръв да не кажа изобщо, ниту пък ми е дискомфортно дори ми е много по приятно ( самия секс де ) но както казаха и по горе при всеки е индивидуално На приятелката ти може би не и е хубаво да прави секс докато е в мензис - разбери я :Р

na men mi doide na 13 i malko...prodaljava mi 3-4 dni...no ne bih pravila sex kogato sam v cikal malko mi e neudobno
    Ne e vajnoto da si qk vajnoto e da si maniQk!!!

na men trq da mi doide na 13 i obiknovenno mi prodaljava po 5-6 dena no nikoi ne e kazal 4e nemoje da se pravi sex dokato si v menzis stiga gadjeto ti da ne mu pravi vpe4atlenie ot kruvta

neka izpolzvame dumata cikal a ne menzis

Цитирай Първоначално написано от batty
    neka izpolzvame dumata cikal a ne menzis
    Е че то има голяма разлика!
    Цикъла е от началото на мензиса до деня преди да ти дойде или нещо такова

Цитирай Първоначално написано от xCutOutMyTearsx
    Акъл и цикъл не дойдат ли на време - не ги и чакай. -.-

на мен ми дойде на 11 а за секса кака ще се ебеш докат ти е дошло гадост да си се разтекла и и и... бляк гадост
    НикоГа Не ОбеЩаВаЙ ЛюБоВ, КоЯтО Не мОЖеШ Да ДадеШ!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си