- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- става ли този трик???
лелееееееее...горкото момче бих казала...моля те не му го причинявай![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Да, и аз съм го чувала това, даже по-скоро го четох в един сайт за мистики, раути глупости, магии.
Не е нужно да е точно менструална кръв, може и да си боцнеш пръстчето и да пуснеш неколко капки кръв, а относно менструалната кръв - магията щяла да бъде по-силна некви такиа простотии, обаче не се препоръчва за хора, които и напонятие си нямат от такива неща, щото ако си пожелаеш едно, може да ти се върне тройно обратното.
Има и още една малка подробност - докато си капваш кръвта в кафето му тряа да изречеш едно заклинание (![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
) аз го имам тука на пц съм си го сейфнала, ама са не ме карай да го търся, моля те..
ахаха абе некви пълни шитни![]()
едно време се зарибих да го прая на един пич, ама викам ае карай, не ми тряа такъв боклук като него д ами трови здравето.![]()
uuuuaaaaahhhhhhh... ika6e mi se nikoga da ne vlizam v taq tema.....
My heart is always searching for a place to hide. I'm afraid I can't keep myself from falling. Living in a perfect dream or in the cruel reality... I can't escape from that feeling...
Мба пробвай със сол бе...тфа с кръвта ее мнооо гнусноо..Бляк..значи слушай ся взимаш сол обаче преди това трябва да си мислиш хубави моменти с него и му я слагаш някаде или в храна или така че да е докосне...оф не съм много по обясненията![]()
Първоначално написано от Liglichkb
Абе това са глупости беНе можеш да накараш човек да се влюби в теб с някви такива магийки
Най-добрата магия за да накараш някой да се влюби в теб е да бъдеш себе си ..
![]()
![]()
![]()
тва ако някоя ми го направи ще я гръмна :>
The Spark
![]()
![]()
![]()
Това бтв съм го чувала
![]()
Супер големи шитс .. На тебе пък как изобщо ти мина през акъла,че може да е истина.. Боже,боже ... Хора сякакви
![]()
Първоначално написано от blq_blq
Първоначално написано от smile98
Първоначално написано от devil_feel_f
+1 Напълно съм съгласна!![]()
![]()
![]()
![]()
Пълна съм с психични отклонения, ама до едно си ги обичам ! ♥ :P
ХАХАХАХХАХАХХАХАХХАХАХАХА ХАХХАХАХАХАПървоначално написано от anichkaaaa
ХАааХАХАААХХХАААХАААХАААХ АХАХАХАХАХААХХАХАХА
ХААААХХААААХАХААХАХХАХХАА АААА
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
cherinka дай сайта, ако го помниш и ние да четем![]()
Жената цъфти, ако някой вехне по нея!
да аз съм го пробвалаа ако се изсереш и той изяде лайното ще е твой до живот
![]()
![]()
![]()
НикоГа Не ОбеЩаВаЙ ЛюБоВ, КоЯтО Не мОЖеШ Да ДадеШ!
Първоначално написано от zaraaa
+111![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
БоЛКа Ли?-СеГа Я ВиДя!МьКа Ли?-СеГа Я РаЗбРа!EлА Ме ВиЖ ПрЕд ТеБ Ст0я с КьРвАВи РьЦе.BиЖ с УсМиВкА ТьПчА ТвОеТо СьРцЕ...МоЛи Се,ПлАчИ,КьРвИ В АдА ВаРвИ,ТаМ иЗгОрИ,оТ УжАС КрЕщИ и НаКрАя Сп0мНи Си За МеН и УмРи ..
Първоначално написано от дигитална мечта
![]()
![]()
togava v bezalkoholnoto...
![]()
![]()
![]()
maliiiii tva e nai-t1poto ne6to koeto s1m 4uvala ade sa ako iska6 d aumre6 go napriii... taka de d ate ubiqt.. ot love... xAXAxAaxaxAxAXa
![]()
![]()
Щурей на воля - сега те има [!]...Направи всиЧко онова,което някога ти е минавало преЗ главата--сега те Има!Води се от Чувствата и емоциите,не се подвеждай от разУма.НАслади се на Всяка капЧица живоТ!